...T6-T8-ban szinte nincs értelmes tankjuk medben...
Szerintem a VK 30.01 (D) az egyik, ha talán nem a lejobb hatos med.
Legalábbis nekem ezzel megy köztük a legjobban (2837 wn8).
Ágyúban és páncélban sokkal jobb a Cromwellnél, minden másban pedig csak kicsit van lemaradva tőle.
Az a tank gyakorlatilag egy kevésbé páncélozott VK 30.02D, csak még nem veri agyon az alacsony pen, ennyi, de azért nem kell tőle elájulni. Nem véletlenül nem jönnek szembe belőle hordák.
Többször látni Cromwell/Cromwell B platoont 2000+ WN8-as játékosokkal mint 30.01D-vel.
Nyilván, ami jelent valamit.
Ez az E100 weakspot dolog, ez nekem furcsa, azért az hogy tele van, szóval nézzük csak, hogy hol is vannak?:
- torony csík alja, 250+, ez weak spot? kurva nehéz eltalálni, lefele a testre megy, 350+, autopatt, felülre a mantetle vagy 400+ vagy a toronyfrontra 270-280+
- policebar kb. 100-150 mm, de rohadt nehéz eltalálni kb. 5-ből 1x lehet az IS7-el (azt tudom, mert többször próbáltam) ráadásul mindenkinél magasabb az E100, tehát nem szintből lövöd, hanem alulról felfele
- első görgőn átmegy e lövés, oldalról, szemből nem belőhető
- van a hasa, beforgatva 260+ körüli pen kell hozzá, vagyis alaplőszerekkel vagy be megy, vagy nem, inkább nem.
Szerintem az E100 pont az a tank, ami tök jó sidescrapre, tornya keményebb mint a Maus toronyfrontja, beforgatod és mindenhol 300+ körüli átütés kell, oldala végig spaced armour. Ha nem lenne arty és nem hagyja magát megkerüli, szerintem kemény mint a Vídia.
Azt se felejtsük el, hogy minden E100 HEAT-tel tolja kb, már pedig sarokharcnál a 750-es alfa nagy előny és ott nem tudsz rászaladni...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."