u.i.: Jah igen, még ez eszembe jutott. Van olyan német tank ami jó is? Ru-t veri a T54 ltw, E100-at veri az IS7, Leopard 1-et, E50 M-et veri az összes orosz med. Monduk egy panthert el tudnék képzelni T54 ltw páncélzattal, gyorsulással. Ru veri, mégis azt viszik inkább SH, CWkre. Persze mindezt átrakva az adott tierbe
E-50 egy szinten van kb a T-54-gyel, 50M pedig felveszi a versenyt a T10 orosz medekkel. További tankok:
E-25 jobb, mint pl a SU-122-44
Borsig/ISU közül én inkább a Waffenträgert választanám a jobb álca/forgótorony miatt.
WT auf PZ IV az egyik legjobb T9 TD, talán a SU-122-54-en gondolkodnék.
E-75-öt nem kell bemutatni, ST-I-vel szemben ezt választanám, mert mobilisabb, mint az orosz tesója+felső frontot nem nagyon szokták bekúrogatni(ST-re ha rátöltöd a min 300-as átütésű goldot, szemből csak a tornyát nem lövöd be).
VK B szintén, habár ez tetű lassú, és E-75 amúgy is jobb.
WT E 100
JagdPanther szerintem beőven jobb a SU-152-től vagy M1-től(jobb az ágyúja, kellően mobil)
Nem szeretem leírni, de ez esetben kivételt teszek: GW Panther jobb arta, mint a két orosz együttvéve; pontosabb, kellően gyors, nagy a lövegkitérítbetősége, van splash, tűrhető a szög, amiben lő. Nem tudok hátrányt mondani, mert ha jól emlékszem pontos is, töltése is tűrhető, célzási idejét nem tudom
PZ III az egyik legerősebb T4 tank, legalábbis T-28-at veri mindenben, másik orosz med tán nincs is ilyen szinten.
Luchs veri az A-20-at.
VK 20.01D egy PZ III klón, u.az vonatkozik rá.
Hetzer egy ki.szott OP dög, de talán a SU-85B egy szinten van vele.
StuG III G nagyon jó, jó ágyú, a felépítmény képes pattintani, jó álca, kellően mobil, jól fordul, a SU-85 280(?)m látótávját magasan veri a maga 350(?)-vel.
Marder III sem rossz, egy igazi féreg, hatosokat szétkap.
Marder II lassan céloz, de ugyanez vonatkozik rá egy szinttel lentebb.
Lejjebb nem tudom mik vannak.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."