Lassan kezd nem tetszeni a jgpz4, folyton motor sérülést kap, ha elölről lövik, sőt, ma kis is gyújtottak, elég rendesen. Más német tankom se ég ennyiszer, mint ez a td.
Ma meg győzni nem tudok vele, csak bukta bukta hátán.
Kérdezném a Stug III G jó kis kocsi?
Lehet vele farmolni...stb..?
Tapasztalatok??
StuG IIIG egy álom, ha fullos és a legénységednek van CAMO-ja, sokan megtartják farmolni, fun-kodni még ha meg is van a további ág.
Pontos gyorsan töltő viszonylag nagyot sebző löveg, jó sebesség (előre, a tolatást nerfelték) és jó camo.
Utána kis hanyatlás (lásd előző hozzászólásokat) majd a Jagdpanther újra élmény (én is visszavettem, és szeretem).
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fjsblzs
Lassan kezd nem tetszeni a jgpz4, folyton motor sérülést kap, ha elölről lövik, sőt, ma kis is gyújtottak, elég rendesen. Más német tankom se ég ennyiszer, mint ez a td.
Engem jobban zavar, hogy semmit nem lő át.
Hát igen, KV1S elejéről pattanni az már valami. A VK3002D-n se kedvelem ezt az ágyút, de ott ma valahogy sikerült egy T29 alvázát többször meglőnöm O.o Szerencse, hogy a hellcat papír, így frontból át tudtam lőni.
11 éve 2 hónapja - 11 éve 2 hónapja#52667Írta: W4SS4W
Megválaszolva: W4SS4W
Ti mivel játszottok? Jagdpz4 szar? szerintem meg piszok jó rohamlöveg!
és szar az átüttése? nekem semmi gondom nem volt vele vitt mindent csak tudni kel hol löd! (no gold) azt aláírom hogy gyullados meg volt hogy egy csatába kétszer lőttek ki a motorom de végülés 3nap alatt kihúztam a Jagpanthert belőle (lett volna2 is ha nem kellet volna dolgoznom az egyik nap )
Csak tudni kell vele játszani és piszok jó!
Az én véleményem a tankokról: nincs rossz tank, csak rossz taktika
Ja és KV-4? az meg egy álom volt amikor meg fullos piszok jó, pattog rendesen (ha nem goldal lőnek) és a lövege visz mindent mint kés a vajat. volt olyan jó játszani vele mint a király tigrisel (leszámítva hogy kicsit lassab volt).
és szar az átüttése? nekem semmi gondom nem volt vele vitt mindent csak tudni kel hol löd! (no gold) azt aláírom hogy gyullados meg volt hogy egy csatába kétszer lőttek ki a motorom de végülés 3nap alatt kihúztam a Jagpanthert belőle (lett volna2 is ha nem kellet volna dolgoznom az egyik nap )
Ja és KV-4? az meg egy álom volt amikor meg fullos piszok jó, pattog rendesen (ha nem goldal lőnek) és a lövege visz mindent mint kés a vajat. volt olyan jó játszani vele mint a király tigrisel (leszámítva hogy kicsit lassab volt).
Akkor kívánom, hogy JPZ IV-gyel tier 8 csatában lőjed meg az IS-6 / KV-4 AT-7 vagy akar Ferdinand támadókat!
Azért nem visz mindent a KV-4, mint kés a vajat, nyílván mindenről le lehet pattanni, bár igen, elég durva tank T8-as meccseken, csak beforgatod magad, és kezdődhet a bounce rain.
A JgPz IV meg T8-ban egy kalap szar 132-es pennel, már ne haragudj. Igen, jó DPM-je van (220 DMG 4,7 mp töltés), de ahhoz át is kell üssed a célpontot, viszont a pen az vacak egy T6-os tankon, WoT Wiki is megmondja.
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
kicsitrash
Látogató
11 éve 2 hónapja - 11 éve 2 hónapja#52674Írta: kicsitrash
Megelőző karbantartás illetve nagyméretű tűzoltó...
Nem rossz, én sokáig tier6 századra csak ilyet vittem
Amúgy ébredjünk már fel... nem kevés az a pen. A tierjében szerintem átlagosnak mondható. Saját tierjében nincs is amit ne lőne át... Mennyit kellene ütnie egy 6os tanknak?
Nah első gyöztes csata tiger II vel
Győzelem!
Csata: Ensk
Jármű: Tiger II
Szerzett tapasztalat: 1 194 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 20 791
Csatában elért Achievement: Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "3. osztály"
Skilleknél nem állnak úgy, hogy megelőző legyen már, még az első lesz 70%, ha győznék vele holnap...
Nagyméretű tűzoltót viszek, ezért buktam ma kb 40-et.
Ha gyakran lenne tier6-ban akkor még csak-csak az átütés, de inkább tier7-8 amibe dobja, pontosabban inkább 7-be, 8 nem túl gyakori, de elégé előforduló.
lehet, hogy a stug ágyú lenne rá jó, de az kicsit sebez (jó, én az a típus vagyok, aki azt nézi, hogy egyáltalán átüti e a lövedék a tankot, mintsem mennyit sebez ez)
jó lesz ám én csináltam vele lovat már egy SU-152 böl, mert olyan gyors kis jószág hogy még azt is sikerült körbe forogni és egyet-egyet megállni és belelőne majd tovább
én rohadtul fostam a jgpz4-től, de kellemeset csalódtam benne ...
A stug nagycsúzlijával használom, kicsit sebez, de gyorsan tölt ...
Ki kell használni a sebességét és a camoját, nem egy statikus td az biztos ... (szemből tier 8 heavy-ket általában csak csiklandozza)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tigershark71
A JgPz IV meg T8-ban egy kalap szar 132-es pennel, már ne haragudj. Igen, jó DPM-je van (220 DMG 4,7 mp töltés), de ahhoz át is kell üssed a célpontot, viszont a pen az vacak egy T6-os tankon, WoT Wiki is megmondja.
Régen rossz, ha valaki azt hiszi, hogy tier 8 ellen alaplőszerrel kell lőni
Nekem olyan kérdésem lenne hogy, Tigris II vagy KV-4 ? Mind2-t meg tudom venni de nem tudom meik fele menjek inkább. Az elődöknél a Tigris jobban bejött. 1-2 tapasztaltabb hozzászólás jól jönne.
Köszi
A KV-4 olyan lassan céloz, hogy közben bárki kényelmesen becélozhatja, és ellőheti a gyenge pontjait. A tigris elég gyorsan céloz ahhoz, hogy lövés után kb. meg tudj mozdulni, mire az ellenfeled becéloz. A kv4-el csak az működik, hogy kiállsz, bízol a lepattanóban, és ellövöd magad.
Amugy a kv4 egész jó tier 8-as meccseken. Talán még jobb is, mint a tigris. Tier 8-ban nehezebb agyoncsapni, viszont tier 9-10-ben már semmit sem ér a páncélja. Itt már csak boxzsák. Én gyűlöltem a kv4-et.
Amugy a kv4 csapat csatákban egész jó fronttoló szerkezet. Szerencsére engedtek vele játszani csapatban. Gyakorlatilag normál csatában csak akkor játszottam vele, ha 3-5x-ös xp volt, vagy amikor 2x.es xp-t adtak minden csatára. Igy kevesebb szenvedéssel megúsztam.
Régen rossz, ha valaki azt hiszi, hogy tier 8 ellen alaplőszerrel kell lőni
Na ja, vagy goldozol, vagy hátba/oldalba szexuálod őket ... a jgpz4 rohadt jó az utóbbiban
Battlefield 2D style