Jelenleg 93 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 1 órával ezelőtt
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 9 órával ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 17 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 23 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 1 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 1 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja

Német harckocsik

11 éve 4 hónapja #43427 Írta: Toydolls2
Megválaszolva: Toydolls2

Lehet noob vagyok, de akkor is felteszem ezt a kérdést:
Az automatikus tűzoltó -10% kigyulladási esélyt ad. A kézi 5%-ot.
Ha mindkettőt felteszem, akkor ezek összeadódnak?

Nem néztem soha, h engedi-e együtt felrakni a kettőt, de HANGSÚLYOZOM szerintem semmiképpen nem adódhat össze, már csak azért sem, mert 5% nem létezik legjobb tudomásom szerint.

Az automata tűzoltó egyszer eloltja a tüzet, az újabb tűz esélyét pedig 10%-al csökkenti, és ha ennek ellenére kigyullad, akkor Te erre használnál kézi tűzoltó készüléket...

Hm, inkább tanuld meg elrejteni a hasát, és tegyél helyette eü cuccot, meg javító kitet.

Engedi feltenni, de sok értelme nincs... Ha az automata eloltotta, és megint kigyújtják, akkor már mindegy, hadd égjen! Ha sikerül is eloltani, abból már nem lesz használható gép!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 4 hónapja #43433 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

Lehet noob vagyok, de akkor is felteszem ezt a kérdést:
Az automatikus tűzoltó -10% kigyulladási esélyt ad. A kézi 5%-ot.
Ha mindkettőt felteszem, akkor ezek összeadódnak?

Nem néztem soha, h engedi-e együtt felrakni a kettőt, de HANGSÚLYOZOM szerintem semmiképpen nem adódhat össze, már csak azért sem, mert 5% nem létezik legjobb tudomásom szerint.

Az automata tűzoltó egyszer eloltja a tüzet, az újabb tűz esélyét pedig 10%-al csökkenti, és ha ennek ellenére kigyullad, akkor Te erre használnál kézi tűzoltó készüléket...

Hm, inkább tanuld meg elrejteni a hasát, és tegyél helyette eü cuccot, meg javító kitet.

• A kézi nem ad semmilyen passzív védelmet (5%). Tűz esetén, amikor megnyomod a gombot, akkor 1x eloltja a tüzet.
  • Az automata tűzoltó viszont 10%-kal csökkenti a tűz esélyét, azonnal.
  • Továbbá a gyulladást követően 0,5 másodperccel később automatikusan 1x eloltja a tüzet.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tigershark71

11 éve 4 hónapja #43496 Írta: kicsitrash
Megválaszolva: kicsitrash
Valahonnan ez rémlett. Sorry :)
Viszont az automata leírásából meg az derül ki, hogy nem ad védelmet az első tűzig? Csak eloltja, és utána csökkenti a tűz esélyét?

11 éve 4 hónapja #43500 Írta: bigibagoly
Megválaszolva: bigibagoly
Sziasztok,
Pz Sfl IVc tankról és az "felmenőiről" mi a véleményetek? Úgy tudom a Nashorn, a Pz Sfl V, és a többi nagyon jó. Jg Pz IV-em van már, nem rossz, StuG-ot kifejezetten imádtam, elvileg a Ferdinand meg a többi szintén jó, de nem tudom, hogy meiyl ágat lenne érdemesebb vinni. StuG-os ág nagyot tép, de a Pz Sfl IVc-s még nagyobbat. Vélemény?

Tiger(P)-t ki fogom fejleszteni, utána megyek a tigrisekre, mert azoknak jó hírei vannak. Viszont nem tudok dönteni a Maus és az E-100 között... E100-nak sok gyenge pontja van, Maus-t alig lehet átvinni. E-100-at többen támogatják, gyorsabb is, Maus-t nem szeretik annyira, lomha, de srégen átlőhetetlen (szinte). Ezen a téren is a véleményetekre várok.

Válaszokat köszönöm
bigibagoly

11 éve 4 hónapja #43502 Írta: smok3_hun
Megválaszolva: smok3_hun
Nashorn nagyon jó kis gép, a Pz. Sfl V-öt meg szabad xp-ből ugord át, de legalábbis annyival, hogy egyből a nagy ágyút meg tudd hozzá venni. Alap löveg pontatlan és nem üt át semmit, páncélja nincs, valamint lassú. Mondhatni fos. A nagyobb löveggel kicsit már keményebb, tehát ott már simán csak szar. 15 lövedéket tudsz csak magaddal vinni...

11 éve 4 hónapja #43506 Írta: bigibagoly
köszi a választ de melyik ágat húzzam??

11 éve 4 hónapja #43510 Írta: Get200
Megválaszolva: Get200

köszi a választ de melyik ágat húzzam??

Én a Pz. IV-nél meguntam azt az ágat, Stug után csalódás volt.. a másiknál a Nashornt utáltam a Pz. Sfl V-öt viszont imádtam, igaz egyből feltettem rá a nagy csövet és talán egyszer fogytam ki a lőszerből.. most a Borsignál járok, de örök darab lesz, igaz a TD nerf után lehet, hogy megy a levesbe, majd kiderül.. a forgó tornyos TDk jobban kézreállnak.
A másiknál pedig szerintem E100, mégpedig az E75 miatt.. nem ismerem a Maust, de állítólag az E100 hatékonyabb..

11 éve 4 hónapja #43521 Írta: bigibagoly
de mausnál srégen állsz és pattognak rólad mint kecskeszar a deszkán, betöltesz, lősz, tornyodat beállítod, srégen állsz és...

e100-at meg én nem ismerem :D

11 éve 4 hónapja #43522 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
bigibagoly

aztán gold betölt és tök mindegy h 200 vagy 20 mm armorod van. Ha egy fv 183 áll veled szemben meg aztán végképp teljesen mindegy... 2 lövés alatt nem lősz rá 4x....

A lassú nagy armor már rég haszontalan, ahogy az élet is megmutatta....Maus, freekill, stat húzó (mármint annak aki kilövi) , egy magatehetetlen, önmagában csatát megfordítani ne képes, hídtorlasz... a legtöbbször arra lettek használva... úttorlasznak...azért mert híres, sajnos attól még pont olyan szar...

ágyú > szar, minden szempontból..

armor, túl sok, pont csak anynira h lassú legyen, de átütik a játékban 10/8...

sebesség vicc.... mozgékonyság vicc...pontosság átlagos.... szval kerülendő.Ha tetszik inkább vegyen valaki egy makettet , itt meg fejlesszen ki tankot :unsure:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Szete58, resek

11 éve 4 hónapja #43536 Írta: Krisoberst
Megválaszolva: Krisoberst
Bigibagoly

A tier X-től még nagyon messze vagy, de megnéztem a profilod és látom, hogy az orosz és angol heavy vonalat kezdted el. Az orosz jó választás, de szerintem az angol felejtős. Angol helyett inkább az amerikai heavyt kezdjed el, ott végig jobban használható tankok vannak. M3 Lee után úgyis ki lesz fejlesztve az első amerikai heavy, bár a Lee-vel elég rossz a teljesítményed (80 sebzés átlagban).Próbáld meg torony nélküli TD-ként használni, hátulról támogatni a többi tankot, mert ez nem igazi med.

11 éve 4 hónapja #43550 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp
Dozer!
Szemem láttára szedett ki FV 183 (kék) egy MAUS-t (sárga) 3 db HE (HESH? !!!) lövéssel, azaz nem az aranyat küldte rá. 1vs1.
Cserébe a MAUS is eltalálta egyszer őt.

Német td:
A/
Jpz IV tényleg brutál, hétvégén arannyal sem tudtam átütni a T32 alját (!) tegnap ezt a Type-58-cal ismételtem meg: 5 arany lövése, 0 sebzés...
Aztán megnéztem a Type PEN-jét, és káromkodtam (a T-34-85-re emélkeztem kb.)
DE!!!!
Jagdpanther-től beindul a buli Jagdtiger-ig.
JPZ E 100 nekem a legnagyobb csalódás eddig, a 4 skill/perk-es legénységet sajnálom ratja leginkább.. Jagdtiger-en meg húzhatom az újat, most lesz meg a 6. érzék csak...

B/
- Marder t38 - a tier-je egyik legjobb vasa, élvezet vele a játék.
- Flakbusz jó, gyors is, baja, hogy bárki meglát halott vagy (350 hp??) és oldalra nem mozog a cső,azaz állandóan szétesik a célkereszt.
- Sturer-ről nem mondok csak annyit, free-ből ugrottam át. Láttam pár embert jókat menni vele, de...én nem, köszi
- Borsig - qrva jó TD, bár nekem még hiányzik vele az az "iazi" nagy csata, de húzom az új legénységet, első skill 90%.
- WT Pz IV - nekem meglepően jól muzsikált, de gyórsem átléptem a ...
- WT E100 miatt !!!- erről no comment (én a Jagdtiger csővel tolom). Ha odaérnek hozzád, vagy felspottolnak, amíg töltesz, instant halál, de azért inkább te ölsz.
IS-7-be kitárazás 90% frag full HP-ről -1 tárból talán ha egy pattan (persze nem a toronyra). mindez 10 mp!!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2

11 éve 4 hónapja #43584 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo
Sziasztok!

Nem tudom mennyire játszottatok a Leopard PTA-val. Bevallom én gyűlöltem az első 120 csatáig, míg az indien ágyúja és a kis torony volt rajta.

Kifejlesztettem teljesen, BIA, lövésgyorsító és gyorsabb zoom + camofl. Be kell, hogy valljam jelenleg az egyik kedvenc tankom. Nem is játszom mással(jó néha a lorraine-nel a baty miatt). Eddig nem tudtam azonosulni a közepes tankok által nyújtott élménnyel de már kezdem érezni az ízét... Eddig nem érdekelt egyetlen 10-es tank kifejlesztése sem(bevallom nehéz tankoknál még mindig nem érzek bennük elég potenciált... ), de most elsődleges célom a leo1, a batchat, valamint az orosz közepes ág kifejlesztése 9-es szinttől felfelé.

Ez csak velem van így? Vagy tényleg ennyivel erősebbek a közepes tankok?

11 éve 4 hónapja #43588 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

Sziasztok!

Nem tudom mennyire játszottatok a Leopard PTA-val. Bevallom én gyűlöltem az első 120 csatáig, míg az indien ágyúja és a kis torony volt rajta.

Kifejlesztettem teljesen, BIA, lövésgyorsító és gyorsabb zoom + camofl. Be kell, hogy valljam jelenleg az egyik kedvenc tankom. Nem is játszom mással(jó néha a lorraine-nel a baty miatt). Eddig nem tudtam azonosulni a közepes tankok által nyújtott élménnyel de már kezdem érezni az ízét... Eddig nem érdekelt egyetlen 10-es tank kifejlesztése sem(bevallom nehéz tankoknál még mindig nem érzek bennük elég potenciált... ), de most elsődleges célom a leo1, a batchat, valamint az orosz közepes ág kifejlesztése 9-es szinttől felfelé.

Ez csak velem van így? Vagy tényleg ennyivel erősebbek a közepes tankok?

Szia!

Nincsen olyan tank, ami minden területen a legjobb lenne a játékban, ezért, hogy a közepes tankok erősek-e vagy sem, nem megválaszolható kérdés. (játékos, helyzet függő)

A játékos stílusától függően lehet nagyon hatékony és pusztító egy közepes tank. Én saját magamról annyit tudok mondani, hogy a kezdetektől nehéz tankokkal játszottam nagyon sokáig kizárólag. Viszont van pár nagyon jó közepes tank, amik bár nem ütnek olyan nagyot és nem olyan jól páncélozottak - (vagy egyáltalán nem páncélozottak... LeoPTA...) de mégis nagyon jól lehet használni őket azért, mert agilis, mobil tankok nagy tűzgyorsasággal!

A beszámolód alapján a közepes vonal tetszik és fekszik Neked, így mindenképpen javasolt a német Leo1, japán STB, francia Bat és természetesen a szovjet közepesek (T-62A, Obj140, Obj430)! Élvezni fogod velük a játékot!

De nem lehet azt kijelenteni, hogy a medek erősebbek a többinél. Teljesen játékos és helyzetfüggő minden.

11 éve 4 hónapja #43595 Írta: vonkurz
Megválaszolva: vonkurz
haliho, MAUS vs e100

nos, erdemes megnezni minden tanknal, mitol kékul az ember.
e100 elvart sebzese 2350 korul van ugy remlik, minden mas tizes med/heavy 2150-2200, Maus 2000 :) wn8 kornyeken olvastam valahol egy ilyen besorolast, ergo e100-l joval magasabb az atlagsebzese mindenkinek, elso korben ezt ajanlom.

900 meccsem van e100-l, Maussal kozel 100, egyertelmuen utobbival kevesebbet lovok, de soxor azert, mert nem erek oda. mikor magamra hagynak, akkor meg egy barmilyen kilences med agyonvag.
a mausnak van pancelja dolog nagyon messzirol 4-500 mrol valoban, de onnan nem fogsz atloni senkit.
nagyon keves tankkal lovok amugy goldot, szerintem e100-l kevesebbet mint maussal es megis :)
szal a mausnak amilye van, es amitol tenyleg szeretheto kis joszag, egeszen belejovok a vegere :) az egy virtualis pancel. nem fognak maus agyonlovesevel tokolni, ha mellette ott van barki mas, akinek agyuja is van. plane ha taras.
szal eloszor oket, aztan ramneznek, visszabujnak, atteszik a goldot, es onnantol keresztbe kasul frontba barhonnan atlovi barmelyik 9-10-s tank gyk...

beforgatassal meg az van, hogy pont egy foch155-l jartam ugy, hogy kineztem, ralotem, visszatolt a tornyomon keresztul 750-t.
beforgattam, 12,5 mp koruli toltesem van ugye, o meg 5 utan lohetett volna, de nem tette, megvarta mig betoltok, megint raforditom a tornyom, megint atlott.
3 lovesbol 2* atlotem, 1k hp, o vissza 3*, mind atjott.

piroskak ellen viszont van pancel, plane ha megallnak elottem, es nem jonnek mellem, mert az nem jo :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: FrankeeHUN

11 éve 4 hónapja #43597 Írta: vonkurz
Megválaszolva: vonkurz
Morphelo, a medek valoban nagysagrenddel erosebbek barminel randomban.
nyilvan kell szazadban is, de randomban a kovetkezoek miatt.

nehez tankkal bemesz valahova, tartod a pozit, szamtalanszor elofordult mar hogy ketten bealltunk a focsapas ele, ha kozepesek lerohannak es vege.
ha idiotak, feltartjuk oket, de a masik oldalt a 13 tankunk 3 perc alatt elhullik.

szal med tanknak van egyedul eselye balfek csapat hibait javitgatni, egyik frontrol atmenni a masikra, bevedeni a bazist, esetleg foglalni.
pl lorr40t-val legemlekezetesebb meccsem kimentem siegfrieden mezore, 2 kis scouttal, 12 tank be a varosba, 3 perc alatt elfogytak, mi kozben vegigmentunk a mezon, es 3 tank befoglalt 14 ellenfel ellen :) ilyet lassu tankkal nem tudsz.

masik, minden balfek tud td-zni el hallufon. sand riveren es prokhorovkan is.
felteve ha adsz nekik spotot, amit meddel tudsz megtenni.
ha adsz celpontot nekik, megnyomjak az eger gombot. ha nem, akkor meghalnak utolso szalig, te meg anyazol hogy megint td-t hoztal... ez van sajna...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: FrankeeHUN

Téma: OFF topik

• Kopasz0721 profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Hiányos a golyókészlet ... ettől minden...
    • Írta: Kopasz0721
    • 53 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 7 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 23 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.