Nekem nem rég lett meg az E75. Nagyon vártam a 128-ast, most végre az is meglett. Gondoltam, hogy azzal simán aprítani fogok. Hát nem! Nem tudom, lehet az E75-öm van elállítva, de nagyon szarul megy, alig tudok vele átütni, még tier8-ast is, engem meg mindig szarrá lőnek
Pedig beforgatom, és pattogni is tud
Én egyenlőre csalódtam az E75ben, és a 128-asban is , a 105-össel is jobban ment...
Nos, megvettem, használom is, de nem lett Istenített kedvencem.
Pedig tudok vele lőni is, és side-scrape sokat pattint, de tegnap is kitárazott rajtam az arty a csata elején.
DE - azért jó kis tank ez!
Példa a múltkori csata képe, amit betettem a "mire vagytok büszkék" topic-ba (most itt van belőle kettő) két megjegyzés:
1/ jobb is lehettem volna, de elfogyott a csapat, és négyen jöttek rám. Túl közel mentem a T30-hoz, és meg tudott lőni (messziről nem!!!) - a potenciális sebzés így is magáért beszél
2/ a VK 50B-t egyedül lőttem ki 0-ról. Pedig az egy jó pattintós tank (lenne) csak a srác nem a legjobban fordította be.
Dombon előre gurultam, beszűkültem, meglőttem BUMM - torony picit forgat - lepattint, visszagurul tölteni.. Okozott sebzés 440-520 kapott sebzés 0. Ezt áljátszottam 4-szer (és hárman löttek, az a vicces...)
Szóval jó kis tank ez, de az ST-I most jobban tatszik (talán mert új).
Battlefield 2D style