Jelenleg 136 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 36 perccel ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 9 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 14 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 15 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 17 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja

Német harckocsik

11 éve 6 hónapja #33360 Írta: LordStiggy
Megválaszolva: LordStiggy
A stílusa inkább "szovjetes", mint "németes". Igazából átütését leszámítva egy rossz pontot sem tudnék felhozni ellene. Igazi idegesítő trolltank. Az egyetlen oka, hogy eladtam az, hogy kellet a hely ...

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 6 hónapja #33361 Írta: Carius1973
Megválaszolva: Carius1973

Találkoztatok már VK 72.01 K-val?? Én pont az előbb. Egy lövésből kilőtte szegény kis 59-16-omat.

Találkoztam.Hülye török gyerek nyomult vele,oldalról full HP-ról adtam neki ammoracket jagdE100al.Sosem láttam még tier10 ammoracket full HPról.

En egyszer szivtam ketszer nyertem tier 10 full hp ammorack temaban...egyszer szembol robbantotta fel az is7 met egy foch155 raadasul sima loszerrel,aztan obj 268al lottem ki egy is7 est full hp rol,jo volt mert blue jatekos volt es irta nekem hogy gold noob...a legszebb az egeszben hogy sima loszer volt,fontrol lefele lottem.....es jagp e 100 al oldalrol kapasbol futtabol egy obj 268as szedtem ki full hp rol...az illeto kemeny zold jatekos volt,korrekt volt gratulalt,pedig igazabol mazlis loves volt

11 éve 6 hónapja #33451 Írta: rejkov
Megválaszolva: rejkov
Valahol olvastam, hogy az AP, APCR, HEAT lőszerek modulsebző képessége elsősorban a kalibertől függ. Még a modul életerő sebzés értékek is kb ugy vannak, mint a kaliber. És ugy van belőve, hogy Pl hiába a biztonságos elhelyezés mondjuk egy is8-on, nem fog megvédeni a 150 milisnél nagyobb ágyúk ellen. Egy 122, vagy 128-as ellen viszont még megvéd. Talán még a 130 milis ellen is. Ha nincs biztonságos elhelyezés, akkor viszont egy másik is8 is simán fel tud robbantani a 122-esével ha jó helyen kap el, és beadja a random a modulsebzést.

11 éve 6 hónapja #33461 Írta: Parkway
Megválaszolva: Parkway

Valahol olvastam, hogy az AP, APCR, HEAT lőszerek modulsebző képessége elsősorban a kalibertől függ. Még a modul életerő sebzés értékek is kb ugy vannak, mint a kaliber. És ugy van belőve, hogy Pl hiába a biztonságos elhelyezés mondjuk egy is8-on, nem fog megvédeni a 150 milisnél nagyobb ágyúk ellen. Egy 122, vagy 128-as ellen viszont még megvéd. Talán még a 130 milis ellen is. Ha nincs biztonságos elhelyezés, akkor viszont egy másik is8 is simán fel tud robbantani a 122-esével ha jó helyen kap el, és beadja a random a modulsebzést.

Ebben tuti, hogy van valami, mert pl. 110-el többször tapasztaltam már ilyet. Biztonságos Elhelyezéssel nem gyakran kapok ammo rack-et, ha igen, akkor is csak sárgára, nem robbanok. De az ISU állandóan felrobbant (szemből is).

11 éve 6 hónapja #33562 Írta: Ungarngewehr
Megválaszolva: Ungarngewehr
Az E100 tank mennyire jó a 10 es tierben?

11 éve 6 hónapja - 11 éve 6 hónapja #33563 Írta: Gopa35
Megválaszolva: Gopa35
nekem nincs mág meg.. én is a felé megyek(minj meglesz az e-75 ).
Azt tudom róla hogy a nagy gunnak nincs nagy átütése de igfyis is odasoz egy 700 ast általában.... bár nekem az e50 aufs M jobban tetszik az átütése miat...
deeee... az sincs még meg...

11 éve 6 hónapja #33584 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3

Az E100 tank mennyire jó a 10 es tierben?

Én nagyon szeretem, sok HP, nagy sebzés, tűrhető mozgás, izmos páncél.
Vannak gyengéi: gyenge átütés (sima lőszer), hosszú töltés idő , magas felépítés.

Hozzá értő kezekben nagyon komoly ellenfél lehet bármilyen tank ellen. Beforgatva szinte mindent letud pattintani (HE,HESH kivétel, szuper nehéz repesz páncéllal nagyon meg lehet lepni az FV TD-t). Én a nagyobbik csővel használom így közel harc (cső csővőn) esetében nagyon ismerni kell a gyenge pontokat, és semmi képen nem szabad mellénk engedni alacsonyabb tankokat(Orosz hevik medek). Mivel igen magas a tank nem tudjuk ezekben az esetekben csak a torony tettjét célozni ami egyébként is nem egyszerű, ha még mozgolódik előre hátra szinte lehetetlen lesz. Ezért érdemes fronttal harcolni ilyenkor, kihasználva tank súlyát, ha van lehetőség valaminek nekitolni az ellenfelet, hogy ne ficánkoljon. Igaz ilyenkor is csak a torony teteje lesz célozható de legalább könnyebb becélozni a gyengéit és az ellenfél sem tudja a tank hasát vagy oldalát lőni, marad a torony. Amit ha két lövés közben beforgatsz csak kevesen tudják hol kell belőni tehát csak akkor kaphatsz lövést amikor te is lősz. A sebzésednek és HP-nak köszönhetően az ilyen helyzeteket az E100 nyeri.
Nem sniper tank.. még véletlenül sem, lehet messzire lőni vele de nem túl pontos, az is jó ha eltalál valamit 4-500m-re de ha van páncél azon a valamin, csak a WG jó szándéka ha sebez, az sem árt ha az a valami mozdulatlan különben úgy kell célozni mint az artyval.

Közép távon érzi magát a legjobban 100-300M főként városban ilyenkor még az ágyút is igen jól kilehet használni és a páncél is igen jól véd szinte minden ellen. Városban igen jól mozgolódik ha valami med bealudt nagyon meg fog lepődni mikor nem tud elszaladni 1 E100 elől.

Egy sivatagos nyitott terepen nem túl mókás játszani vele ha van csapat hozzá menni kell törni a frontot mert ha meg áll előbb utóbb úgy is szét szerelik. Én csak arannyal használom persze van néhány HE is de az csak ha foglalnak és nem tudok rálőni rendesen, ezért nagyon kell tudni hova lősz mert hamar mínuszba vágja a csatát.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Seewan, CrossMetal1

11 éve 6 hónapja #33611 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos
Akik high tier fejlesztési vonalaikat igyekszenek megideologizálni, azoknak ajánlom rocketbrainsurgeon oldalát:
rocketbrainsurg...oyers/
A konkrét cikk kifejtős része ugyan csak a TD-kre vonatkozik, de a cikk végén 10-es skálán mindegyik T10-est elhelyezi.
A T8-9-es tankokról már teljes skálában ad egy rövid, kivétel nélkül unicum játékosoktól származó véleményt:

rocketbrainsurg...-tanks
rocketbrainsurg...tanks/

Ha valaki nem boldogul az angollal, és a google fordító is túl nyers eredményt ad, annyit mindenki ki tud szedni belőle, hogy 4 kategóriából melyikbe tartozik a megcélzott tank (paradicsom, fun, stat farmer/padder, best in class/bíbor).

A 3 cikket összegyúrva be lehet lőni, hogy melyik ág való mazochistáknak, és melyik eredményez a saját tierjében használható tankokat. Amennyire én követem, szerintem az itteni lila játékosok véleménye is nagyjából fedni szokta az ebben a cikkben megadottakat. Abban biztos lehet vita, hogy most éppen valamelyik tank 7/10 vagy 8/10, de a lista alja meg teteje gondolom hasonlóan szór a sokat próbált játékosoknál.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, CrossMetal1, Szete58, mrlajos, Jacc80

11 éve 6 hónapja #33617 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT

Akik high tier fejlesztési vonalaikat igyekszenek megideologizálni, azoknak ajánlom rocketbrainsurgeon oldalát:
rocketbrainsurg...oyers/
A konkrét cikk kifejtős része ugyan csak a TD-kre vonatkozik, de a cikk végén 10-es skálán mindegyik T10-est elhelyezi.
A T8-9-es tankokról már teljes skálában ad egy rövid, kivétel nélkül unicum játékosoktól származó véleményt:

rocketbrainsurg...-tanks
rocketbrainsurg...tanks/

Ha valaki nem boldogul az angollal, és a google fordító is túl nyers eredményt ad, annyit mindenki ki tud szedni belőle, hogy 4 kategóriából melyikbe tartozik a megcélzott tank (paradicsom, fun, stat farmer/padder, best in class/bíbor).

A 3 cikket összegyúrva be lehet lőni, hogy melyik ág való mazochistáknak, és melyik eredményez a saját tierjében használható tankokat. Amennyire én követem, szerintem az itteni lila játékosok véleménye is nagyjából fedni szokta az ebben a cikkben megadottakat. Abban biztos lehet vita, hogy most éppen valamelyik tank 7/10 vagy 8/10, de a lista alja meg teteje gondolom hasonlóan szór a sokat próbált játékosoknál.

Végigolvastam, nagyjábpl egyetértek majdnem mindennel - csupán egy valami ütött szöget a fejembe: az IS3 fölé sorolja a 110-et. hm....
Valaki megerősíti ezt? Az IS2 végén jártam amikor abbahagytam mert úgyis van IS3 a garázsban sok skilles legényekkel, stb... minek két tank ugyanarra a célra főleg ha az még jobb is. Na de ha a 110 most már tényleg jobb lett, rászánnék egy estét hogy kihúzzam.
Vélemények?

11 éve 6 hónapja #33620 Írta: Toydolls2
Megválaszolva: Toydolls2
Én még csak ellenfélként találkoztam mind a kettővel, a 110-el jobban meggyűlt a bajom mint az IS3-al! Nekem csak ennyi a véleményem róluk úgy, hogy még nem mentem egyikkel sem! :)

11 éve 6 hónapja #33626 Írta: mrlajos
Megválaszolva: mrlajos

Én még csak ellenfélként találkoztam mind a kettővel, a 110-el jobban meggyűlt a bajom mint az IS3-al! Nekem csak ennyi a véleményem róluk úgy, hogy még nem mentem egyikkel sem! :)

A 110-el én is csak ellenfélként találkoztam. Az IS-3-ról bő 500 csata után annyit tudok nyilatkozni, hogy sajnos pecsről-pecsre rosszabb lesz!
Lassan már attól is ammorack-et kap, ha a szomszédos mappon ellövi magát valaki...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Szete58

11 éve 6 hónapja #33628 Írta: Toydolls2
Megválaszolva: Toydolls2
A hozzászólásunkat igen csak át kellene tenni a Szovjet részlegbe! :)

11 éve 6 hónapja #33659 Írta: Colonel_Fox1984
Megválaszolva: Colonel_Fox1984
Hogy valami ide is vonatkozzon, én is elolvastam és az E 50-re sok jót ír, de megemlíti h gyúlékony és könnyen ammo rackelhető. Purple-be sorolja, ami azért meglepő, mert 2-3 hete pont itt a főoldalon volt OdinHun 18+ elemzése az E 50-ről (is) és keményen lehúzta. Szóval úgy tűnik nekem, hogy 1-2 tank esetében az epic játékosok is ellentmondanak néha egymásnak.

11 éve 6 hónapja #33675 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT
Persze. Ez is személyes beállítottság kérdése. Nem mondom hogy gyakran de visszük CW-re is. Néha jól jön.

11 éve 6 hónapja - 11 éve 6 hónapja #33688 Írta: tigershark71
Megválaszolva: tigershark71
Pár gondolat az E-50-ről...
Valóban sokszor gyullad, kötelező rá a megelőző karbantartás.
Lőszert nálam sokkal ritkábban lövik el rajta, mint PTA-n, de azért előfordul.
Tényleg a sokoldalú rá a legjobb szó.
Hihetetlen pontos az ágyú és ha valaki nem sajnálja bele a goldot, akkor szinte nincs ellenfele. A sima lőszer 220mm átütése nem mindig elég tier X-ben, és a WG nem biztos, hogy megenged egy lepattanót, újratöltést.
Meglepően jól lehet vele sidescrapelni, nagyon sok lövést pattint.
Nagyon jól lehet vele rammolni, gond akkor van, ha mellé megy az ember...
Persze korántsem tökéletes tank.
Nehezen gyorsul, elég nehezen is fordul.
Mind a torony, mind pedig a test forgási sebessége elmarad a T-54től. Nem kicsit, sokkal... Ezért alap, hogy az ember tudjon a testtel és toronnyal egyszerre fordulni és néha ez is kevés. Ezért legjobb, ha az ember kerüli a med-med közelharcokat.
Elsősorban egy halálpontos mobil sniper, ami odamegy ahová kell, viszont ellentétben a PTA-val és a tier 7 Pantherrel ez sokkal jobban védett, korántsem papír kategória. Ennél fogva közelharcra sokkal alkalmasabb azoknál, bár nem ebben a kategóriában fogja elérni a legjobb eredményeket.
El kell felejteni a med vagyok előre rohanok gondolkodást... Arra ott a T-54
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Colonel_Fox1984

Téma: OFF topik

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 22 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 15 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.