Sziasztok!
Kíváncsi lennék mi a véleményetek erről:
hu.wot-life.com...k8511/
Kicsit saját magamra emlékeztetsz. Kb. 10 ezer csatáig én is "csak játszottam", nem érdekelt a hatékonyság, hogy hogy teljesítek, és milyen hatással van ez a csatára. Csakis az ideológiáimnak megfelelő nemzetek ágait húztam és nem volt szempont, hogy az adott tankok illeszkednek-e a metába vagy sem. Aztán hirtelen elkezdett érdekelni a dolog és elkezdtem törekedni arra, hogy jobb és jobb legyek. Videókat néztem, streameket, elemzéseket olvastam, tanácsot kértem más játékosoktól, félretettem az úgymond nézeteimet és elkezdtem meta tankokat húzni.
Valahogy ezt látom rajtad is és a profilodon. Mélyről indultál, de határozottan fejlődsz. Látni azt, hogy téged is hirtelen elkezdett érdekelni a játék és a fejlődés. Sok csatád van low tierben (tier 5 és alatta), akárhogy is, a kisebb tiereket már jól ismered. Azt ajánlom tehát, hogy kezdj el meta ágakat húzni, még ha a nulláról is kell felépítened. Látom, hogy jellemzően heavykkel és medekkel játszol, illetve lowtier lightokkal van sok csatád. Ideológia ide vagy oda, de neked is el kell fogadnod, hogy a német tankok közel sem a játék legjobb járművei, bár persze van köztük is néhány must have darab. Én erősen javallom, hogy folytasd az IS ágát az IS-7 és mellette az Obj. 277 irányába. Kezd el az orosz med ágat az Obj 140 és a 430U felé, esetleg az orosz light ággal is próbálkozhatsz. Ez idő alatt sokat fogsz fejlődni és ha megtanulod használni a vékonyabb páncélzattal rendelkező orosz heavyket is (T-10, 277) akkor elindulhatsz a kínai heavy ágra is. A brit med ágat hagyd a csudába, a Cromwell remek tank, de a többit hagyd, inkább a Super Conq felé indulj el. Ajánlom még a japán med ágat is. Megtanít az óvatos, hibát nem tűrő játékra és tier 10-re kapsz egy remek tankot. Az M48 Patton felé is bátran elindulhatsz, az az ág megtanít a hulldown harcmodorra, amit amúgy a japánokkal is alkalmazni kell.
A túlélt csatáid és az átlag spotolt járművek alapján bátran játszol, néha túlságosan is. Légy egy kicsit megfontoltabb. Ez nem azt jelenti hogy gubbassz hátul, de amikor előremész mérd fel a csapatod mozgását és csak azokat a kulcspozíciókat told be bátran ahol lesz mögötted támogatás.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...