Ezt a topic-ot torolni kell,nehogy valaki bedoljon aztán itt sirjon!
Szerk.,wargamingbonus,vagy is csak az utolso 2 oldalt!
Nem kellene törölni, csak felhívni a figyelmet a hozzászólásokra, hogy mindenki csak SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE használja a kódot, és az sms számot, mert vannak mellékhatásai!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144
Ilyesmivel én is találkoztam, bár a steamos játékokkal volt. Dinamikus ipnek köszönhetően pillanatok alatt generáltuk rajt a pontokat és a vége az volt, hogy miután megszereztem a pontokat és megnéztem egy videót majd megadtam az adataimat egy emeltdíjas esemest kellet volna küldenem De lecsekkolom csak pár újracsatlakozás a netre
Visszaolvasva már látom, hogy ez is valami hasonló.
Sziasztok !!ha valaki tudna meghívó kódot küldeni azt megköszönném !! Előre is köszönöm!! Ide Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Sziasztok !!ha valaki tudna meghívó kódot küldeni azt megköszönném !! Előre is köszönöm!!Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Sziasztok !!ha valaki tudna meghívó kódot küldeni azt megköszönném !! Előre is köszönöm!!Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
A barátnőm szeretné elkezdeni a játékot,és ehhez kérném egy rendes ember segítségét.
Egy meghívókódra lenne szüksége.Előre is köszönöm. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
A barátnőm szeretné elkezdeni a játékot,és ehhez kérném egy rendes ember segítségét.
Egy meghívókódra lenne szüksége.Előre is köszönöm. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
10 éve 7 hónapja - 10 éve 7 hónapja#100399Írta: goregrind
Megválaszolva: goregrind
Sziasztok!
2. account indításához kérnék segítséget egy kód formájában. EU szerveren játszanék. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...