Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 8 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Bónuszkódok

10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja #81998 Írta: kiskukac15
Megválaszolva: kiskukac15
Három oldalra visszamenőleg olvastam a hsz-eket, a felénél elveszitettem a fonalat. :lol:
Aki ebbe belemászik jó játékot neki, csak az értelmét nem látom :blink:
Csak a wg faszsága hogy minnél többen játtszanak

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 9 hónapja #82001 Írta: Knap
Megválaszolva: Knap

Három oldalra visszamenőleg olvastam a hsz-eket, a felénél elveszitettem a fonalat. :lol:

A lényeg, ha meghívsz 2 embert és össze szednek 1 millió XP 2 en összesen, akkor kapsz egy Prémium tankot.
Természetesen az a célja a WG-nek hogy többen játszanak, ezen mi a fura? Attól hogy jól megy a szekér, nem kéne már csalogassák az embereket? :O
Ha jól megy a szekér menjen még jobban!!!
Ez ilyen. :)

10 éve 9 hónapja #82002 Írta: kiskukac15

A lényeg, ha meghívsz 2 embert és össze szednek 1 millió XP 2 en összesen, akkor kapsz egy Prémium tankot.
Természetesen az a célja a WG-nek hogy többen játszanak, ezen mi a fura? Attól hogy jól megy a szekér, nem kéne már csalogassák az embereket? :O

Az üzleti oldalát értem, de ez a játék szinvonalának a rovására fog menni.(ami már amugy is lefele megy)

10 éve 9 hónapja #82005 Írta: Knap

Az üzleti oldalát értem, de ez a játék szinvonalának a rovására fog menni.(ami már amugy is lefele megy)

Nekem most is olyannak tűnik mint 3 éve, már 2011 kezdtem játszani. :)
Szerintem nagyon sokat fejlődött és rengeteg jó dolog került bele, én nem látok semmi színvonalbeli esést.
Mondjuk ezt nem nagyon értheti az aki csak pár hónapja vagy talán 1 éve játszok még csak. :P

10 éve 9 hónapja #82007 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Knap, Tivadar: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. jöhet az invite. Küldjétek a mail címeket:D Ha leszek, húzzuk és vegyetek fel a barát listára, illetve a Jackal_hun-t is (TT tudom hogy neked már fent van:D)

10 éve 9 hónapja #82008 Írta: kiskukac15
Egyáltalán nem vitázni akarok, de miben fejlődött?
HD tankok? lepkék? pipacsok? egymást lövöldöző repülők? legénységi nevek?
A játszhatóságra mit fejlesztettek?
A gyáróriásokban szó volt a wargamingról, az eggyik fejlesztő programozó csaj nagy büszkén mondja, hogy milyen szépek a pipacsok... A PIPACSOK... ez felejthetetlen.

10 éve 9 hónapja #82010 Írta: FSB1000
Megválaszolva: FSB1000
Sziasztok!
Szükségem lenne egy invite kódra.
Ha pénzes, akkor fizetnék is érte. (paypal, otp direct)
De még ma kéne. Sorry.
fsb1000_kukac_freemail.hu

10 éve 9 hónapja #82013 Írta: Jackal_hun

Sziasztok!
De még ma kéne. Sorry.

Amennyiben recruit invite kell, akkor ment, ha nem ne fogadd el:D

10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja #82016 Írta: FSB1000
Megválaszolva: FSB1000

Sziasztok!
De még ma kéne. Sorry.

Másod acc-ra kell, amivel t10-et kihúzgálok,
Mlg nem tudom melyik ágat viszem végig.
.
Ha nem erre a célra küldted akkor megy vissza.
.
Szerk: Közben megérkezett: Ezt nem fogadom el, bocs. Magam alá reggelek.

10 éve 9 hónapja #82030 Írta: Jackal_hun

Sziasztok!
De még ma kéne. Sorry.

Másod acc-ra kell, amivel t10-et kihúzgálok,
Mlg nem tudom melyik ágat viszem végig.
.
Ha nem erre a célra küldted akkor megy vissza.
.
Szerk: Közben megérkezett: Ezt nem fogadom el, bocs. Magam alá reggelek.

Erre küldtem, de ha nem fogadod el, úgy is jó, küld vissza.

10 éve 9 hónapja #82038 Írta: TivadarToth
Megválaszolva: TivadarToth

Knap, Tivadar: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. jöhet az invite. Küldjétek a mail címeket:D Ha leszek, húzzuk és vegyetek fel a barát listára, illetve a Jackal_hun-t is (TT tudom hogy neked már fent van:D)

Nem kellene eldönteni ki hív meg kit? Mert lehet valakinek 2 recruitja lesz, másnak 1 sem hm? Vagy valamit nem értek? :dry:

Jackal, Knap - ide jöhet: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

10 éve 9 hónapja #82041 Írta: Jackal_hun

Nem kellene eldönteni ki hív meg kit? Mert lehet valakinek 2 recruitja lesz, másnak 1 sem hm? Vagy valamit nem értek? :dry:

Jackal, Knap - ide jöhet: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

SZia, ment, este toljuk. 1-et mindenkinek meg kell hívnia:D A lényeg az, hogy a fő accountod mellé az én kis accountom és Knap kis accountja jön, így ketten termelünk neked. Te most hívd meg az én kis accountomat, hogy tudjak termelni.

Jelenleg a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. nekem fog termelni, neked a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. termel (ha meghívod) :D

10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja #82043 Írta: TivadarToth
Megválaszolva: TivadarToth

SZia, ment, este toljuk. 1-et mindenkinek meg kell hívnia:D A lényeg az, hogy a fő accountod mellé az én kis accountom és Knap kis accountja jön, így ketten termelünk neked. Te most hívd meg az én kis accountomat, hogy tudjak termelni.

Jelenleg a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. nekem fog termelni, neked a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. termel (ha meghívod) :D

A kis acc. lehet mindkét fő acc. recruitja egyszerre? Mindkettőnek termelni fog?

Valamilyen járművet tenni is kellen rá, miben gondolkoztok? IS-6 nem tűnik rossznak, vagy FCM? Esteleg E-25 v. SU-122-44?

10 éve 9 hónapja #82105 Írta: Jackal_hun

A kis acc. lehet mindkét fő acc. recruitja egyszerre? Mindkettőnek termelni fog?

Valamilyen járművet tenni is kellen rá, miben gondolkoztok? IS-6 nem tűnik rossznak, vagy FCM? Esteleg E-25 v. SU-122-44?

Nem tudom, ki kell próbálni, el tud e fogadni valaki kis accal két meghívót. Én tennék rá, döntsétek el mit (szerintem korlátozott MM-ű legyen, FCM vagy E 25 vagy elvegyítjük IS6+FCM+112 vagy ami tetszik:D)

10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja #82110 Írta: Knap
Ezt ink beszeljuk meg ts-en. :)
Premium tankokban nem vagyok biztos, meg a nagy acc on is csak gondolkozok hogy megengedhetem-e az FCM et. xD
Amugy ezt valamikor decemberre kene idoziteni vagy egy hetvegen elkezdeni, meg ha kiderul hogy hogy egy embernek 2 kis acc ot kell csinalni akkor elegflge pocsekolas lenne kifizetni meg 2 db T7 premium tankot, meg ugye ehez a prem acc, es igy mar nem erne meg... A vegen mar ott tartasz hogy ra koltottel 10k goldot az egeszre. :)
Na, de majd este megadom ZWACK ts es feljottok megbeszeljuk. Megse irhatom csak ugy ki ide, marmint a TS adatokat. :D

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 5 órája 30 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 9 órája 56 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 8 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 22 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.