1 honap 8 án regisztráltam a játékba.
senki nem hivot meg saját magamtol.
semilyen ilyen bonusz kodot nem kaptam.
van arra lehetöség hogy valahonan szerezek?
vagy esetleg valaki kuldjön nekem ilyesmit
elöre is köszönöm
email cimem : Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja#249087Írta: eddi11
Megválaszolva: eddi11
Szervusz.
Bocsi hogy bele okoskodom. Az nem biztos hogy a te hibád hogy nem tudtad aktíválni. Mivel ezek inventkódok így csak egy újy account létrehozásakor lehet aktíválni.Amikor regisztrálod azt.
Ha jóltudom.
Vannak más típusúkódok melyek elég ritkák. Azokat tudod aktíválni a wot os fiókodban. Azok adnak aranyat, prém napot esetleg prém tankot.
Ezek álltalában karácsony környékén szoktak felbukkani. Tavaj ha jól emlékszem akkor az adventi naptár rejtett kód részleteket és mikor meg lett a kód akkor kaptál érte 25 db csokit.De ez sem biztos, mármint a csoki. A többi az igen.
Ha nem öltél sokat az accba akkor esetleg lehet újat kezdeni.Egy kisebb prémtank és némi arany jó kis segítség induláshoz.
De csak akkor csinálj új akkot ha biztos működő invent kód van a birtokodban és tájékozódtál hová kell beírni.
Bocsánat ha lekezelő volt a stílus.Nem szándékos.Sok sikert a játékhoz.
Amit az előtem levő linkelt az csak az hogy hogyan juthatsz invent kódhoz. Ha valakinek van felesleges akkor biztos kapsz ha kérsz.
Last edit: 8 éve 1 hónapja by eddi11.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: HUN_Mephisto_1976
nem voltál lekezelö
és igy már értem
nem akkarom ujra kezdeni mert örulök hogy itt tartok. annyit nem ér 1000 arany mint a harckocsizonö és a T34_esem.
Hát igen tök jó lenne egy 20-30%-os kedvezmény kupon, amit össze lehetne vonni a mostani akciókkal, nekem csak akkor adott a WG 20%-ost, amikor nem volt semmilyen akció, de az csak 6 napig volt érvényes. Vagy esetleg lemaradtam valami mindenkinek járó, mindenki által megszerezhető kuponról?
Az en 6 napos kupponomnak ma van az utolso napja, nem siettem felhasznalni, igy szerencsem van. Gondoltam szolok az osszevonhatosagrol, hatha mas is jar ebben a cipoben.
Üdv !
Akinek van az esetleg nem tudna-e küldeni egy invite kódot ? Nagyon kéne mert haverom szertene regisztrálni a játékba !
E-mail címem: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Üdv !
Akinek van az esetleg nem tudna-e küldeni egy invite kódot ? Nagyon kéne mert haverom szertene regisztrálni a játékba !
E-mail címem: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Hm fesztes van ha jo.
Valamikor este 6 korul haza erek akkor tudom kuldeni.
W0764M35C0M
Bónuszkód a World of Tanks Magyar Portál facebook oldaláról. Állítólag 1 nap prémet ad. Limitált, úgyhogy siessetek (1000 ember tudja beváltani).
Működik, próbáltam.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...