itt a link nekem ezt dobja . ha valaki ebböl azt mondja hgoy béna vagyok és nem igy kell hanem amugy akkor szoljon és meg probálom ahogy irja.
Nem mondtam, hogy béna vagy, csak hogy én béna voltam. Miután elolvastam sweet irását, megnéztem és tényleg, kaptam én is Grab your welcome gift now levelet.
itt a link nekem ezt dobja . ha valaki ebböl azt mondja hgoy béna vagyok és nem igy kell hanem amugy akkor szoljon és meg probálom ahogy irja.
Nem mondtam, hogy béna vagy, csak hogy én béna voltam. Miután elolvastam sweet irását, megnéztem és tényleg, kaptam én is Grab your welcome gift now levelet.
nem ugy értettem bocsia félreértés ért, most nézem én is a mail-eket, de ez ha nem mindenkinek jár akkor elég vicces történet.
nem kaptam email-t ,
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja#195138Írta: nedi
Megválaszolva: nedi
Kaptam én is. Rákattintottam és azóta csak tölt és tölt. Próbáltam már 3 fajta böngészővel is, ugyanazzal az eredménnyel. A warship oldalára se tudok azóta belépni, csak a fehér képernyő és folyamatos töltés. Korrekt akció WG részéről ismét. Viszont ha, ez valami vásárolható tank linkje lenne biztos nem fordulhatna elő ilyen hiba. Hiába az Orosz már csak ilyen.Biztos orvosolják majd idővel.
Ma már simán lehet aktiválni aki kapott emailt. 1000000 kredit, 7 nap prémium, kettes szintű prém hajó, garázshely. Jöhetne egy hasonló levél a wotos számlámra is, nem bánnám!
Nem lehet hogy azok kaptak, akik már régóta nem játszanak vele? Mert én már legalább 1 éve el se indítottam, jött a levél és gond nélkül beaktiváltam. Visszacsalogató akció? Csak egy ötlet...
Lehetséges. Legalább fél éve nem mentem hajózni, e-mailben kaptam egy hírt, abban volt h mit tartalmaz a jutalom. Gyereknek a wotos acc.-ja cirka fél éves, hajózni soha nem hajózott, neki nem jött e-mail. Szerintem ez amolyan visszacsábítós ajándék lehet
Sziasztok! Soha nem játszottam a hajóssal le sincs töltve emailt se néztem, itt láttam linkről rákattintottam bejelentkeztem és működik jól jött a 7 nap prémium a wot-ba
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...