Nekem nem megy. Hülye kérdés, de fel kell hozzá tenni a WoWS-t?
Nem, nem kell! Nekem sincs fent, valamikor fél éve mentem vele 1db!! csatát, majd shift+del, és most mégis simán megadta a bónuszt!
De legalább 1x már feltetted, de én még sosem. Mind1, ha estig nem jön össze melóhelyről, letöltöm a hajóst és elindítom 1x, esetleg még egy csatát is nyomok
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: colmancer
Van valaki aki még nem játszott a wows-sal és mégis működött? Telefonon aktiváltam, de nincs prémiumom. Munkatársamét is szerettük volna aktiválni, de ott már azt írta hogy nincs bónusz.
Nekem a hivatalos honlapon a profilomban nincs felsorolva a hajós, csak a tankos és a repülős, sose töltöttem le sem, csak a tankosat. Ez lehet gond? Próbáltam már vagy 40x, de nem adja a napokat
Nekem a hivatalos honlapon a profilomban nincs felsorolva a hajós, csak a tankos és a repülős, sose töltöttem le sem, csak a tankosat. Ez lehet gond? Próbáltam már vagy 40x, de nem adja a napokat
Szia!
A profilomnál nekem is a tank van és a repülős,egyszer letöltöttem a hajóst,de valamiért nem engedett belépni,valószínű a gépemmel volt valami és le is szedtem.Tehát be sem léptem a játékba,de most kipróbáltam a linket és mégis megadta,úgyhogy lehet elég ha letöltöd.
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja#195039Írta: sweet85
Megválaszolva: sweet85
Sziasztok!
Nekem sose volt letöltve és sose játszottam vele mégis adta, viszont pár embertől hallottam, hogy nem! Valaki esetleg rájött, hogy mi alapján osztogatják?
Nekem sose volt letöltve és sose játszottam vele mégis adta, viszont pár embertől hallottam, hogy nem! Valaki esetleg rájött, hogy mi alapján osztogatják?
Én telefonnal aktiváltam, elfogadta, de nincs prémiumom. Munkatársamét már nem tudtam aktiválni se.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...