Nos, mivel a teljes folyamat eredeti valójában nem érhető el, beleszóltál egy olyan dologba amihez semmi, de semmi közöd nincs. Nem érdemben reagáltál a dolgokra, csak a megmaradt, moderált, szerkesztett stb írásokat látod, nem azt ami először megjelent.
Tria SándorAti beírására válaszolt, ezt sikerült alaposan félreértelmezni, legalább annyira, ahogy téged sikerült félreismerni.
Ennyi és nem több. Ha már mindenki kérte előtte, hogy legyen vége, akkor Neked mint kibicnek nem tudom miért kellett rúgni egyet az egyik félbe. Igaz a kibicnek semmi sem drága.
Jó lenne tényleg lezártnak tekinteni azt amit tegnap azt gondoltam sikerült is.
Na akkor itt álljunk meg egy pillanatra!
1. Ki szabja meg, hogy ki és mihez szólhat hozzá? Neki is annyi köze volt a vitához, mint a két érintetten kívül bármelyikünknek (veled és velem együtt).
2. Triagia Százados írására utalt személyeskedve, tök mindegy, hogy másnak válaszolt. Nincs itt semmi félreértés, olvasd el a vitát, és látni fogod. Amúgy én látom a törölteket is, tehát az érved nem jó.
3. Igen, kértük többen is, hogy legyen vége: négy moderátor és az admin. Ennek ellenére megint előhozod. Nem érted, hogy mi volt a kérés felétek???
4. Úgy látom, hogy számodra fontos az utolsó szó lehetősége, de ez most kivételesen nem a tiéd lesz:
ELÉG! Ha problémád van Volvóval, Századossal, Marikával vagy Petikével, akkor privátban intézd vele. Semmi szükség újra a feszültséget generálni.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...