Nagyon nehézkesen jön be maga az oldal, téma váltásnál pedig majd egy 1 perc mire vált...
Másnál is jelentkezik eme probléma?
Nálam is lassú, más nevében inkább nem beszélek, a verzióváltásnál mindig lassabb az átlagosnál több látogató miatt. A két oldalsó menü is azért van minimalizálva, hogy az se fogja az oldal sebességét. Türelem, el fog múlni legkésőbb 2 nap múlva. De reméljük hamarabb.
Nekem is lassú, minden nap, nem csak verzióváltás esetén...
Amikor rányomtam az idézet gombra, benyomtam a stoppert is, 7 másodperbe telt mire betöltötte a válasz lapot.
A verzióváltásnak annyi köze van hozzá, hogy ilyenkor 2-3x annyian vagytok itt, mint egy átlagos napon. Jelenleg pár másodpercenként 300+ klikket kap az oldal, ezt már kicsit nehezen dolgozza fel a vps (viszont már nem fagy le, mint régebben).
Ez sajnos ilyen ilyenkor... pedig van 130 gyönyörű fényképen egyenesen Bovington-ból, Zolesh-től, de most azt sem merem kirakni
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144, Katjaton
Egy adminnak jelezém, hogy egy lánctalpasvezeto nevű úriember hack csomagot rakott be a 9.10 verzióváltás cikk alá. És tényleg az, megnéztem az oldalt. Jó lenne mihamarabb törölni, mielőtt többen észreveszik
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jacktor
Egy adminnak jelezém, hogy egy lánctalpasvezeto nevű úriember hack csomagot rakott be a 9.10 verzióváltás cikk alá. És tényleg az, megnéztem az oldalt. Jó lenne mihamarabb törölni, mielőtt többen észreveszik
Engem nagyon érdekel. Már csak azért is, hogy lássam mivel kerülök szembe nap, mint nap. Nem használok modokat, de ez nagyon komoly
Engem nagyon érdekel. Már csak azért is, hogy lássam mivel kerülök szembe nap, mint nap. Nem használok modokat, de ez nagyon komoly
Olyan volt, hogy ott volt egy egész csomag, minden egyben. Aimbot, Ha megnyomod a spacet, akkor felrakja a láncot, lézerrel mutatja hogy hova néznek a tankok. Nagyjából minden hack mod egyben. Remélem nem fognak sokan rátalálni. Ha egy ilyen oldalt elküldök a wg-nek akkor letilthatják?
Olyan volt, hogy ott volt egy egész csomag, minden egyben. Aimbot, Ha megnyomod a spacet, akkor felrakja a láncot, lézerrel mutatja hogy hova néznek a tankok. Nagyjából minden hack mod egyben. Remélem nem fognak sokan rátalálni. Ha egy ilyen oldalt elküldök a wg-nek akkor letilthatják?
Valószínűleg ismeri a wg is.AZ WG EU-t biztos nem érdekli,hisz nincs mod tiltólista az EU szerverhez.
Valószínűleg ismeri a wg is.AZ WG EU-t biztos nem érdekli,hisz nincs mod tiltólista az EU szerverhez.
azért küldtem egy ticketet, hátha
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jacktor, TAdo, Mir4g3, MPeter71
Leszedtem ezt a "for skills" nevű förmedvényt, kíváncsiságból, egy replay-en megnéztem: undorító.
Ennek így mi értelme van? Hol marad a játék, annak az igénye, hogy megtanulja az ember a pályákat, tankokat/osztályokat?
Ez konkrétan agyonüti az agyhasználatot... Szerintem senki nem lesz ettől jó játékos, viszont mindenképpen rossz marad.
Ez lesz az, amit soha de soha nem fogok visszarakni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58
Battlefield 2D style