Avatar alatti Köszönetek száma = Kapott köszönetek száma.
A rangot nem fogom ehhez kötni, mivel egyrészt akkor mindenki köszöngetne mindenkinek mindent, másrészt meg a fórummotorban nem lehet átállítani, így össze kéne barmolnom miatta a kódját
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, tibi144, 99lufi, Szete58, Katjaton, JackassJana
Csak egy észrevétel ill. kérdés:
A főoldal alatt nem-e lehetne egy olyan "panelt" létrehozni, ahol mindenki láthatja ki van épp jelen és ki aktív az oldalon.
Tudom van egy kis zöld JELEN táblácska az avatar mellett de nem hiszem, hogy mindenki kikeresi az adott nevet és a profiljára kattint, hogy megnézze jelen van-e?!
Ha nem jó, illetve nem kivitelezhető az ötletem akkor bocsánat...
Beraktam az online user listát a Fórum alá (fórum főoldalon). Viszont át kellett állítanom a munkamenethosszt és még nem álltak be a valós számok, ez idővel javul majd elvileg (illetve egyéb okok miatt a címsávban látható számokkal sem fog pontosan megegyezni).
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Thothem, Seewan, JackassJana
Beraktam az online user listát a Fórum alá (fórum főoldalon). Viszont át kellett állítanom a munkamenethosszt és még nem álltak be a valós számok, ez idővel javul majd elvileg (illetve egyéb okok miatt a címsávban látható számokkal sem fog pontosan megegyezni).
Köszönöm szépen a gyors és szakszerű kivitelezést.
Battlefield 2D style