Mobilról először írok, pokoli rosszul van optimalizálva az oldal, egy év mire bármit betölt, a safari kifagy ha valamit nagyítok, és 3 94 hibát jelez a debugja...
Na utánanéztem, a hivatalos Chromecast JavaScript library bugzik (ergo külső hiba). A Chromecast csapat egy tagja azt nyilatkozta, hogy már dolgoznak a javításon.
en is kamunak gondoltam, de nezd meg a replayt is...
a kv pl leegettt, az 50100 toltott, az arti a vegen belenyomott egy komolyat ott siman benne volt hogy nem eli tul, az utolso arti az lehet engedte magat, de tod mit, ott lehet en is engedtem volna
van fent amugy low tierben is ilyesmi, de tier2-3-ba nem szivesen megyek, nem gondolom komolynak az egeszet.
ez itt amit lattam, a wot ertelme, tolj ilyet egy tizes meccsen es minden unicum irigykedni fog rad
10 éve 8 hónapja - 10 éve 8 hónapja#88724Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32
Persze megnéztem a replay-t. Nem rossz. Csak kicsit furcsa hogy a csapattársak egy ellenfelet sem tudtak kilőni. Ellenben itt van az emberünk , aki a statja alapján szerintem tök átlagos játékos és nemcsak túléli ezt az agészet de még ki is lövi mind a 15 ellenfelét! Lehet hogy nem kamu, akkor viszont nagyon ügyes volt! De mindenesetre furi. Kis tier-ben még elhiszem, a sok kezdő játékos miatt, de tier 8-ban?
szerk: megnéztem az ellenfél játékosainak statját, valószínüleg nem kamu a csata.
Kedves adminok, moderátorok. Megfontolásra javasolom, az "Ennyi idiótát..." topik zárolását, illetve törlését.
Véleményem szerint nem volna jó, ha a fórumot eluralnák a hasonló című, stílusú topikok.
Az ide írok zöme azonos a dühöngö rovat rendszeres publicistáival. Szerintem indulataiknak megfelelő teret biztosít ez utóbbi lehetőség, ugyanakkor nem kényszerülnének arra, hogy figyelmüket két topik között osszák meg.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pitzen, CrossMetal1, Kopasz0721, DarkRaven73, Katjaton
Battlefield 2D style