Jelenleg

22
látogatónk van

2021. január 29. 20:53

Tankos Őrültködések Gyűjteménye - TŐGY 78.

Írta:
(20 szavazat)
3 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2021. január 29. 20:55

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Rohamnyuszi
  • Moderátor
  • Tankos
  · 2 éve
  Megunhatatlan
  Van már terv a jubileumi kiadásra? Répatortás nyuszilányok vagy maláj ku... kukoricakenyerek esetleg?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Celebúr
   • Kiképző
   · 2 éve
   Fizetett nyulunk hozzászólását láthatták Egyébként jaja, pont ebben a sorrendben, bár odébb van az még (cca 2 hetes megjelenésekkel számolva ez vmikor év vége felé várható). Bár sose lehessen tudni
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Celebúr
  • Kiképző
  · 2 éve
  Üdv Tankos Hölgyek és Urak!
  Elkészült a következő (immáron a 78.) World Of Tanks - Tankos Őrültködések Gyűjteménye (TŐGY), amely - figyelembe véve a nézői igényeket - mostantól sűrűbben, azonban„csak” 20-22 perces terjedelemben fog megszülődni, válogatva a World Of Tanks előző néhány heti, általatok beküldött vicces és látványos jeleneteiből, a megszokott HD-minőségben, ütős zenékkel és még ütősebb, változatos mémekkel színesítve.
  Ha úgy érzed, bejött, amit láttál, csillagozd ezt a bejegyzést + lájkold a videót, az pedig csak hab a tortán, ha fel is iratkozol a YouTube-csatornámra (+ a csengő bekapcsolásával): https://www.youtube.com/channel/UCgoXtJm_Rv0qyVujbNBGb4A?sub_confirmation=1 ill. a Twitch- és a Facebook-oldalaimat is érdemes követned: twitch.tv/celebur, facebook.com/celebur. Ezeken felül megtisztelsz, ha pl. a YouTube-videó alatt megosztod a véleményed velem és a nézőkkel is egy hozzászólás formájában. Minél több hozzászólás és like érkezik, annál több nézőnek fogja feldobni a videót a YT algoritmusa, ezért is kérek mindenkit, hogy amennyiben van rá lehetősége, ne tartsa magában, engedje, hadd menjen . Ha megírjátok akár ide, akár a yt-videó alá kommentben a legtetszetősebb jelenetet, az is egy jó visszajelzést nekem arról, hogy milyen akciókat helyezzek előtérbe a következő részekben. Jó mozizást kívánok most is az egész családnak, maradva tisztelettel: Celebúr (=ex Volvo-elcsap)
© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.