Jelenleg

20
látogatónk van

2020. augusztus 14. 12:00

Tankos Őrültködések Gyűjteménye - TŐGY 69.

Írta:
(32 szavazat)
11 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2020. augusztus 11. 07:11

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tomtomka · 1 éve
  Nagyon jó volt, csak kár hogy ilyen rövid. Talán egy szép napon én is bekerülhetek a műsorba :P
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Celebúr
   • Kiképző
   · 1 éve
   Ha van vicces vagy rendkívüli eseményt tartalmazó jeleneted, küldd át a replayt a videóban található elérhetőségek valamelyikére. Vidijó hossza: igen, ez most némileg valóban nyúlfaroknyi lett (nyúltól ezért én kérek elnézést ), de ez abból adódik, hogy ugyebár nagyrészt hozott (küldött) alapanyagokból dolgozom, és most bő 2 hét alatt ennyi gyűlt össze. Továbbá többen is írták anno, hogy a 30-40 perces b@zirészek már-már túlontúl hosszúak és kérték, hogy inkább legyen gyakrabban TŐGY, az se baj, ha kisebb (=rövidebb). Ezek miatt is próbálok 2, de max 3 hetente összerakni egy részt, az pedig, hogy így milyen hosszú lesz egy epizód... igazából csak a replay-beküldők aktivitásán múlik
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Tomtomka · 1 éve
    Rendben, küldök majd én is Mondjuk én azt sem bánnám, ha lenne majd egy egész estés (aka. Hollywood-i) családi - hiperJubileumi Tőgy is :P De természetesen minden áldozatos munkának örülök(ünk) szerintem Grat és kitartás!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Rohamnyuszi
  • Moderátor
  · 1 éve
  Lassan már nem tudom hová fokozni, pláne, hogy ilyen milleniumi kiadás ( 69 ).
  Megérjük még (talán), hogy Celeb kilép a hírnév és elismerés babérbojtorjánjaival felcicomázott diadalívjén szerény pátosszal fogadni és viselni a rajongók tömjénes szeretetét.
  Szép munka, 6*, nemistüntemel.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Öregbaka · 1 éve
  Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen már a kezdetektől nézhettem az összes részt.Továbbra is tartom, hogy óriási a "content", ahogy divatosan mondják manapság.A jelenetek, a zene és a filmrészletek teljes összhangban vannak és nagyon ötletes az összeállítás.A bravúrosnál bravúrosabb wotos események szerintem minden olyan nézőt szórakoztatnak, akik valaha játszottak ezzel a játékkal. A 69. rész megtekintése alatt többször ütközött az alsó állkapcsom a padlózat merev és hideg felületén.Az asszony a szomszéd szobából legalább kétszer átrohant hozzám, hogy harsány nyerítésemet csitítsa. Nem járt sikerrel. Sírtam és nyerítettem tovább!Bátran állíthatom, hogy ez a sorozat bizony néha - vagy talán mindig - jobban szórakoztat mint a játék maga. Külön öröm volt számomra, hogy hallhattam a legendás "Tűz csucsu!" felszólítást is a Pogány Madonnából! Gratulálok a beküldőknek és Volvo_elcsap-nak a minőségi és kitartó munkáért!Csak halkan mondom, hogy senki meg ne hallja a szomszéd szobába: örülök annak is, hogy a "Tőgy" mint olyan továbbra is aktív része a sorozatnak :-)Megy a feliratkozás és természetesen a támogatás is!
  BRAVÓ!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Rohamnyuszi
   • Moderátor
   · 1 éve
   Kenegesd csak a Celebet, rá is fér a lelkemre
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Celebúr
  • Kiképző
  · 1 éve
  Üdv Hölgyek és Urak! Elkészült a 69. Tankos Őrültködések Gyűjteménye – döntse el mindenki, hogy a 69 tulajdonképpen páratlan avagy páros szám-e 😜
  Újra megpróbálkozom a youtube-bal, meglátjuk, mi lesz belőle. Mindenesetre legalul láthatjátok a youtube- és a már megszokott twitch-es elérhetőségeit a vadiúj résznek, illetve az alábbi linkre kattintva fel tudtok íratkozni a yt-csatornára, amit erősen megköszönnék (a végén ne felejtsétek el a csengőt bekapcsolni):
  https://www.youtube.com/channel/UCgoXtJm_Rv0qyVujbNBGb4A?sub_confirmation=1
  Optimális esetben később lesz normális yt-csatorna ID is a fenti katyvasz-karaktersor helyett, de ehhez szükséges min. 100 feliratkozó megléte. Nem ígérek semmit sem, nem rajtam múlik, hogy mennyire lesz hosszúéletű a yt-csati, a twitch tűnik most fix pontnak, de majd kiderül.
  Az új rész pedig a lenti linkeken és legfelül érhető el, amelyhez most is határtalan és széles vigyort kívánok Mindenkinek! Ha számotokra tetszetős a videó, akkor pedig PLÍZ LÁJK
  https://youtu.be/Ch-zeG4UPVM
  https://www.twitch.tv/videos/706286609
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  charliefirpo_2018 · 1 éve
  Köszönjük Mester, ismét kitettél magadért,és köszönöm azoknak a játékosoknak akik közreműködtek benne
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Celebúr
   • Kiképző
   · 1 éve
   ööö ez ugye az igazi Firpo? nyilván az, csak vicceltem
© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.