Jelenleg

13
látogatónk van

2019. augusztus 13. 06:52

CW-re melyik tankot?

Írta:
20 hozzászólás

Közeleg a CW kampány és nem tudod milyen tankokra lenne szükség ahhoz, hogy bekerülj egy klánba? Nem rendelkezel a nyereménytankokkal és úgy érzed hátrányban vagy ez miatt? Ne aggódj van még tank a fejlesztési fában amivel jó eséllyel bekerülsz a csapatba. A fenti kérdéssel egyre gyakrabban találkoztam és mivel jómagam (BalkanHunter) nem találtam erre vonatkozó cikket, mely segítségre lehet gondoltam írok egyet róla.

Az elmúlt kampány Tier X-ben zajlott, a soron következő pedig Tier VIII és X-ben lesz lebonyolítva, ezért most megpróbálom összeszedni mely tankokkal van esélyed bekerülni a csapatba, ami főleg az Object 907 és Chieftain miatt Tier X-ben lesz érdekes.

Szükséges tankok Tier VIII-ban:

Ha biztosra szeretnél menni semmi más dolgod nincsen ezen a szinten, mint mélyen a pénztárcádba nyúlni. Ugyanis egy magára valamit is adó klán nem fog engedékeny lenni és szinte három darab tankra fogja korlátozni a szükséges állományt, ez a három darab tank pedig mind prémium.

Nevezetesen: Defender, Progetto 46, EBR 75 Panhard.

Szükség lehet még a fentieken kívül más tankra is de javarészt azok is prémium tankok.

Ilyenek lehetnek: IS-3A, IS-5, Caernarvaron AX, T26E5 Patriot, LT 432, Lorraine 40 t.

Ha Che Guevara-féle forradalmár vagy és elzárkózol attól, hogy költs a játékra picit nehezebb dolgod lesz, de talán még nincs minden veszve. Ez esetben azonnal kezdj el tankot húzni, mégpedig célirányosan az alábbiak szerint: IS-3, P44 Panthera, Lynx 6*6.

Nagyjából ki is merült nyolcas szinten a szükséges tankok listája, persze lehetnek még ezeken felül olyan tankok amiket kérhetnek tőletek, de ez már inkább a Field Commanderek elképzelései, valamint engedékenységei alapján történnek.

A folytatásban pedig el is érkeztünk az érdekesebb részhez ami a Tier X. Azért gondolom érdekesnek, mert itt már tényleg bevájták magukat a nyereménytankok és azok pozíciói beton biztosak. Gondolok itt az Object 907-re és a T95/Fv4201 Chieftain-re. Mondanom sem kell, ha ezen tankok bármelyikével rendelkezel az FC előszeretettel fog berakni a csatába. Azonban még mindig nagyon sokan nem rendelkeznek eme két OP bestiával (ahogy jómagam sem) és több helyen is olvastam a búslakodást, hogy mivel a legutolsó kampány során sem szerezte meg XY, így majd ezek után még annyi esélye sem lesz, mert majd azokat viszik akiknek már megvan, micsoda igazságtalanság ez. Részben érthető az aggodalom, de bízzunk benne, hogy a klánparancsnokok úgy állítják össze a csapatokat, hogy mindenhol legyen kellő ember aki rendelkezik a fentiekkel, és a többi befér más tankokkal. De mik azok a más tankok????

Nos, sokszor hallani amikor az Fc azt mondja gyors heavy…szerencsés vagy, mert ezek nagyrészét a fejlesztési fából ki tudod fejleszteni magadnak, egy kivétel van az Object 260, amit ugyebár küldetésekkel tudsz megszerezni. De ott az Object 260 testvére, amit ha kifejlesztesz garantált a helyed a gyors heavyk sorában ez pedig az Object 277.

További gyors heavy: WZ 111 5A, 113

Az IS7 korszaka sajnos letűnt.

Van még egy tank amivel ha rendelkezel, jó eséllyel bekerülsz a csapatba ez pedig a francia kerekes tízes az EBR 105. Na ezzel nem nyúlsz mellé egy szinte mindig, de van, hogy kettő is kell belőle.

Ha artista vagy három artyra hívnám fel a figyelmed: T92, Conqueror GC, Object 261.

Most pedig következzenek azon tankok, melyekkel már nem garantált, hogy csapattag leszel, de bizonyos pályákhoz, bizonyos taktikákhoz kérni fogják, de amennyiben csak ezek vannak sok csatából ki fogsz maradni.

Ilyenek a szuper heavy tankok: E 100, MAUS, Type 5 Heavy, VK 75.01K

TD: T110E3, E4,

Light: T-100 LT

Összegezve a fentebb leírt dolgokat, fejleszd ki az EBR 105-t, az Object 277-et, rendelkezz T92 artyval, legyen egy Object 140-ed és a helyed egyre biztosabbá válik.


Írta: BalkanHunter

Utoljára frissítve: 2019. augusztus 13. 06:59

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Commander_Markhusz
    • Tankos
    · 4 éve
    WG remélem lenerfel minden T10 tankot és behoz egy halom CW ready T10 prémet
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    HUNterRichie
    • Tankos
    · 4 éve
    Eléggé mutatja a játék mély anomáliáit, hogy (tanks.gg alapján) az 58 nem prémium 10-es tankból alig fél tucat az, ami CW-képes.
    10%, a többi bulls*it.... GG!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    perretz
    • Tankos
    · 4 éve
    Tegnap megkezdődött a CW szezon, miért van ekkora csend körülötte?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Hunter9956
      • Tankos
      · 4 éve
      CW szezon soha nem hozta lázba a játékosok többségét.A kampány érdekel elég sok embert, mert ott legalább be lehet gyűjteni 1-1 értelmes tankot is.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Tankpeti
    • Tankos
    · 4 éve
    A skillezés se mind1. A legtöbb tankra minimum 3, lightokra inkább minimum 4, de inkább 5 skilles legénység kell, hogy jól működjenek (Vonatkozik ez az EBR-okra is). Illetve a lightoknál (mert nincs minden klánban superuniqum játékos) érdemes rákérdezni még a cw előtt a felszerelésre, mert a látótáv különbségek is simán csatát érnek.
    8-as kerekesek 400+ kell hogy legyen (410+ még jobb)
    8-as lánctalpasok passzívban 500+ , aktívban 460+ látótáv
    10-es kerekes 445+ (hát ja)
    10-es lánctalpas bárhogy 500+ vagy legalább közel hozzá
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    BiO_rOo_BOT
    • Tankos
    · 4 éve
    Nemi modositasi javaslat(ok):
    - Object 277-et es 113-at nem nagyon kerik (sosem), inkabb a WZ helyette
    - Object 140 es T62A egyaltalan nem - ha mar med akkor Object 907 vagy Object 430U
    - Arty GWE100 a meno mostanaban, nehany palyara a CGC. T92-t mar nem visznek vagy ha nincs mas.
    - Object 279(e) kimaradt - igaz, nagyon keves embernek van, de ha van akkor nagy esellyel beraknak
    - E100, Maus, Type 5 - nem viszik mostanaban. Akkor mar inkabb a VK (szteroid Lowe :-) )
    - STRV, E3, E4 - nagyon-nagyon ritkan
    - Progetto sosem.
    - S. Conqueror sosem.
    - 60TP biztos hogy sose kell.
    A tobbi OK :-D
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Vintage
      • Tankos
      · 1 éve
      Pályafüggő ugyan, de
      -277 pedig de.
      -E3 dede.
      -140 de, és/vagy STB1 ha medesebb a pálya.
      -E100/Maus Himmelsre HP updattel dede.
      -WZ nem igazán, bár én speciel sokkal jobban szeretem, mint a 277-et (5A-ról beszélek).

      Örli, csiff ugye alap, de kis klánoknak max csifi van, örli kurva ritka, profi klánokban ok.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        kocka69
        • Tankos
        · 1 éve
        Nem kötözködni akarok de amire válaszoltál 1 3 éves írás
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          Vintage
          • Tankos
          · 1 éve
          Nem kötözködsz. . Igen, pontosan tisztában voltam vele, de mivel mai napig aktuális a kérdés, nem gondolom, hogy ne lenne itt helye. És még ki is hagytam belőle tankokat, de csupán azért, mert nem sok usernek van(nak) meg azok, amik kimaradtak a kommentből. . Szép napot.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          PZoli
          • VIP
          · 1 éve
          Jobb későn, mint soha.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Fafa76
      • Tankos
      · 4 éve
      A 113-at vagy a 277-et akkor viszik ,ha egy kulcsfontosságú heavy pozíciót el akarnak érni ,mert ez a kettő a leggyorsabb ezek közül.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        BiO_rOo_BOT
        • Tankos
        · 4 éve
        Nem, mert elsősorban 260 az meg gyors.
        A 113 egyébként csak egy hangyfasznyival gyorsabb a WZ-nél.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    miszterq
    • Tankos
    · 4 éve
    Tankokat át kell ütni + fókusz. hiába a jó setup ha ezek nincsenek meg.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    atis123Juve
    • Tankos
    · 4 éve
    Hát ez elég rövid lista volt. Akkor kiegészíteném, illetve kicsit átfogalmaznám. A WZ 111- 5A-t előnyben szokták részesíteni, nem nagyban, de picit jobban szeretik a DPM miatt, mint a 277-et. 430u-t gyors heavnyek és mednek is beveszik. SuperConq tornyos poziba, onnan spotolásra is alkalmazzák (Airfield). Mednekél szóba jön még a Progetto 65, ha kell egy kivégző tank. AMX 50B, T57 heavy. 50B-t a mozgákonysága miatt kedvelik, szóval ha nagyobb távon kell mozogni viszik. Betonkempre kell a T110E3, támadó TD-nek az Obj 268 V4. Heavyhez hozzátenném, hogy az utsó kampányban nem vettem részt, de szerintem a Type 5 nerf óta átvette a helyét E100 megint, a nagy alfa miatt. Szóval ha nem egy top klánban vagy, aki tele van jutalom tankokkal, az alábbi tankok legyenek meg:
    Obj. 277, Wz 111-5A, Obj.140 (esetleg T62A, nem egy az egyes váltó, de kis hunyorítással ugyanaz), Obj 430U. Ezek minden pályára kellenek. Super Conq., nem minden pályára, de baset védeni tornyos poziból, sok helyre viszik. Városi pálykra Maus, E100., T110E3, Obj 268 v4. Kivégzőtanknak viszik, még a Progetto 65-öt, Amx 50B-t, T57 heavyt BC25t Ezeknél már erősen figyelembe veszik hogy mennyire tud az illető játszani vele. Értsd, ha nincs vele jó statod, nem visznek. Könnyű tankok EBR 105, illetve T-100LT, ide már inkább az unikumok kellenek, vagy nagyon top játékosok, mert velük nem nagyon szokott idő lenni foglalkozni a csatában, nekik tudniuk kell, hogy hogyan derítsenek fel. Szóval inkább azt mondanám, hogy ha 1800 -2000 wn8as játékos vagy (akkor erre az írásra nincs is szükséged ), akkor foglalkozz a felderítéssel. El kell fogadni, hogy az nem való mindenkinek. Prokhorovkán meccsek dőlnek el a felderítőn. Arty Conq. GC elsősorban, utána a T92, és ha végképp nincs más akkor az Obj. 261. Utóbbi ugyanis nem sebez nagyot, és kevés a lőszer is benne.


    Nyolcashoz, annyit tennék hozzá, hogy a Caernarvon (Cérna), jobb mint az AX, mert jobb a DPM-je és a tornya, szóval szerintem itt inkább fordított a sorrend. Városi pályákra még beteszik a VK100.01P-t is.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      atis123Juve
      • Tankos
      · 4 éve
      STRV-t kihagytam, ami szintén nagyon hasznos, előttem már említették.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    vaskereszt
    • Tankos
    · 4 éve
    8-asban az LT-432-őt esetleg, a WZ-132-vel ki lehet váltani, valamint a fejlesztési fában lévő Caernarvon bizonyos esetekben jobb tud lenni mint az AX (igaz hogy lomhább de jobb a feje és nagyobb a dpm)
    10-eshez meg azokon kívül amit a többiek írtak még a német artyt tenném hozzá (lassú szegényke de viszonylag nagy kaliber viszonylag nagy tűzgyorsasággal), esetleg a kranvagen, 50B, 57 hevy meg pálya és taktikus függő, ja és persze a jó öreg V4
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    perretz
    • Tankos
    · 4 éve
    A Super Conqueror kimaradt. Szerintem.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    DzsoZee34
    • Tankos
    · 4 éve
    Azért néhány cw-vel a hátam mögött, talán nyugodtan állíthatom, hogy Obj140, 430U ugyanúgy elfér mint a 907. Ami pedig pályafüggő, de hasznos tud lenni, azok a SuperConq, 60tp, Progetto, Batcat, és főleg STRV. A legfontosabb mindnél, hogy jó legyél vele, az többet ér mint egy 907 vagy Chieftain, amit nem tudsz használni.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.