Jelenleg 435 vendég és 2 tag online

2019. június 14. 15:00

Tankos Őrültködések Gyűjteménye - TŐGY 55.

Írta:
(26 szavazat)
25 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2019. június 13. 13:12
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  drGhost · 1 éve
  Gratulálok a videó jó lett vicces és szórakoztató gyűjtemény, de amit meg jegyeznék az az,hogy a videóban látható személyeket főleg Volvo_elcsap megérne egy ticketet a WG support nál masszív aimbot használatért (mert látszik) és ez jelentősen rontja a videó értékét továbbá minősíti a bene szereplő személyt/eket.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Echiron
  • Kiképző
  · 1 éve
  Ne értsetek félre ha nektek tetszik ilyesmit nézni akkor hajrá; személy szerint ez az első videó amit láttam a készítőtől és a hideg kiráz mikor látom, hogy egyesek így mennek be a csatába "ugratni 1et", én meg ott küzdök, hogy lehozzak egy meccset ahol hasonló kollégák eltrollkodták már az elején. A készítőnek sok sikert és hasonlókat, nem vonom kétségbe a munkáját mert én ennyire sem értek a videó gyártáshoz, pusztán abba kötnék bele ami a videóban történik.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 1 éve
  Csodálkozva látom, ebbe is sikerült beleköpni. Bakker! Csodás egy nép vagyunk.
  Én csak köszönetet tudok mondani munkádert. Még sokat.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Celebúr
  • Kiképző
  · 1 éve
  Továbbra is fenntartom, hogy akinek nem tetszik, ne nézze, de a saját és a többiek nyugalmának megőrzése érdekében mégcsak ne is pörgessen bele, mert sok jó nem fog kisülni belőle (korrekt, átfogó véleményt egyébként akkor tudna mindenki alkotni, ha megtisztelne azzal, hogy végignézné legalább 1x az adott részt). Belenéztem egy pornóba. Azzal kezdődött, hogy becsöngetett valahová egy kigyúrt vízvezetékszerelő. Nem tetszett, érthető okokból. Beletekertem a közepére, ott épp az élveteg, bandzsa fejét mutatták, ez se jött be. Aztán belepörgettem a végébe is, ott meg fülig vigyorral távozott a helyszínről. Ez se tetszett. Azt se értem, az miért jó, hogy sok pornóban kb. ugyanez az alapsztori, csak esetleg más szakmából érkezett mesterember a főszereplő, meg a partnerek személyei változnak, de amúgy azonos a forgatókönyv...pfej, semmi változatosság Tehát ezek a videók f*sok (vagy mégsem? ).
  Hozzáteszem: ha valaki végignézi, akkor se biztos, hogy bejön neki, mert különböző emberek vagyunk, eltérő ízlésekkel és pofonokkal.

  Ha egy csatában 2, egymástól független tank zúg le közel full hp-ről, ugyanazon helyről, az szerintem már megüti a vicces mércét. Vagy ha valaki a vesztett csata végén lecsúszik egy sokak által megközelíthetetlen gödörbe, és 3-4 ellenséges tank sorra leli a halálát azzal, hogy benyalják az esést, hát ember legyen a talpán, aki ezen nem nevet fel hangosan, pláne megspékelve néhány rommá használt (mégis örökzöld és odaillő) klasszikus film-jelenettel.

  Szerintem itt hagyjuk rá, mert ez parttalan vita - mindenki nyugodjon le a p*csába (Bud Spencer: "én már nyugodt vagyok" )))))))))))))))
  A legjobbakat mindenkinek, még nekik is. TŐGY volt, van és lesz is még egy jó ideig.
  Max 2-3 beletekergetővel kevesebb. Legalábbis reményeim szerint. Peace.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   · 1 éve
   Na, ez egy szép, korrekt, úriemberes megnyilvánulás volt, amely megérdemli az elismerést!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Akos73 · 1 éve
  Válaszolnék akkor..
  Ha ide valaki tartalmat készít, az vállalja azt, hogy lehet kap hideget meleget.
  Így az 55. rész után megjött a negatív kritika.
  Alapvetően nem értem ezt a téves, tipikus (magyar) reflexszerű védekezést, hogy "Ha nem tetszik ne nézd" illetve "Csinálj jobbat ha tudsz"
  Mint mondtam nem néztem végig ezt sem, belepörgettem pár helyre. 4 kiemelt jelenetet néztem meg, ahol tankok esnek le valahonnan.
  Na bumm.

  Rohamnyuszi
  A humorérzék eléggé relatív.
  Az nem lehet, hogy esetleg a károgóknak van, és EZ nem üti meg a minimum szintet?
  Egyébként imádom Bud Spencer Terence Hill filemeket. Van néhány amit vagy 20x láttam.
  De kölünösebben nem szórakoztat az, hogy több tucat részen keresztül rommá vannak használva ezek a jelenetek.
  Miért kéne nekem alkotni? Ez egy nagyon téves gondolkodásmód amit követsz. Miért kéne nekem jobbat csinálni? Én a "néző" vagyok... vágod?


  Egyébként egy viccnek tartom azt, hogy az itt ha le**o**d az aktuális tartalomkészítőt akkor istenkirály vagy, ha viszont nem tetszik akkor egy humorérzék nélküli, bunkó paraszt, aki nem tudja más munkáját értékelni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Rohamnyuszi
  • Moderátor
  · 1 éve
  @m528
  Talán, 1 éve nem igazán tud megfogni a játék, elég is volt, mert már meguntam a savanyú, problémakereső, negatív, inkompetens emberek sírását - rívását hallgatni, miközben annyi eszük sincsen hogy ha nem tesznek le valamit az asztalra, inkább maradnának csendben (ezt most nem tettem), nem is hiszem, hogy valaha szóra méltatok majd még valakit akire mindez ráillik. Ezek az emberek kb. olyanok mint az út szélére pöckölt cigarettacsikk. Senkinek sem tűnnek fel, de ha észreveszed max. undor vagy értetlenség ül ki az arcodra. Igaz hogy semmi értelme nincsen a jelenlétüknek, de kitöltik a helyet és van is egy, ha nem is nagy csoportjuk, akiktől cseppet sem lett több a világ.

  @Akos73
  Nem tudom megállni, hogy ne kérdezzem meg, ha alapvetően minimális érdeklődést sem mutat valaki, illetve a humorérzékhez annyi köze sincs mint nekem a sztoikus filozófiához, akkor mi a gyümölcsoltó öreganyám bal heréje indokolja, hogy belerondítson más ember pozitív érzéseibe, igyekezzen bosszúságot, keserűséget és oktalan negativitást csepegtetni oda, ahol a legkevésbé keresik mások? Van aki számára tényleg értelme van másoknak csak úgy heccből rossz érzést okozni? Hány ilyen napot akarsz még eltölteni ahelyett, hogy talán magad is alkotnál valamit és nem a névtelenség látszata mögül próbálnád mások kéretlen kritizálásával palástolni a saját tétlenséged?

  @többiek
  Elnézést, de ez kikívánkozott. További szép napot
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  panzerwolf5 · 1 éve
  Sajnos a két troll pontosan azt kapta amit szeretett volna. Végre valaki foglalkozott velük. Az esti önkielégítés során ez egy óriási lökést ad a mai élménynek. Valamit alkotni, valami olyasmit tenni ami önzetlen és ami mások elismerését kivívja nem könnyű. Volvo meg tudja tenni. Elismerés érte. Az internet jótékony névtelensége mögé bújó senkiknek csak eddig tart a kreativitás. Kössünk bele valakibe mi bajunk lehet? És már remegő gyomorral izgatottan írják szánalmas hozzászólásukat és elégedetten suttogják magukban, hogy most aztán megmutattuk. Tisztelt Volvo te ezt tudod helyén kezelni. Tehát ne foglalkozz vele. Sokaknak - köztük nekem is - tetszenek ezek az összeállítások!! Tehát csak hajrá!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Hunor_Fia · 1 éve
  Eeegeeenn....mindig lesznek ilyen emberek. Ha nem értenek valamit, vagy nem tetszik nekik, akkor az felesleges és értelmetlen. Jelen esetben a titok nyitja a HUMORÉRZÉK! Ennek hiányában - gondolom - tényleg élvezhetetlen. De akkor ott van a rengeteg bevágás a Mesterek (segítek: Bud Spencer - Terence Hill) zseniális filmjeiből. Megspékelve azzal, hogy hibátlanul illeszkednek a Wot világából kiragadott pár másodperces a videócskákhoz. Emellett az effektek, zenék, különböző filmekből vagy reklámokból ismert szövegek a megfelelő pillanatban kiegészítik a látottakat. Ha csak azt nézzük, hogy mennyi munka kell ezt így összerakni, már az önmagában megérne annyit, hogy nem fikázzuk!
  Ha bárki tud jobbat, szívesen megnézem! Hajrá Akos73 és Kriminalis, jöhetnek a videók!
  ...és végül visszatérve Akos73 kérdésére. Az ilyen videók értelme a szórakoztatás NEM HASZONSZERZÉS CÉLJÁBÓL! Tehát INGYÉ! Dőlj hátra, és élvezd! De ne erőltesd! ha nem tetszik, amit látsz, ez nem a Te műfajod, egyszerűen csak lépj tovább! Még kommentelni sem kell, csak lapozz!
  Nekem nagyon bejön az ilyen összeállítás és remélem, hogy nagyon sokat fogunk látni még belőle!
  Köszönjük Celebur!

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.