Jelenleg 428 vendég és 13 tag online

szombat, 19 máj. 2018 11:37

Az Object 268 v4 szindróma (by Ütő)

Írta:
Értékelés:
(43 szavazat)
153 hozzászólás

Utoljára frissítve: szombat, 19 máj. 2018 11:38
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  freezer · 3 hónapja
  [quote name="ittakaracsony"][quote name="singes"]MM tényleg szar. Tegnap 1 órán keresztül ment a boost, és csak a remek fekete herceggel mentem. Egyszer voltam tier 8-ban, azon kívül végig tier 9-es csatákban voltam töltelék. :wb:

  Még hogy a páratlan tierrel a legjobb játszani...[/quote]

  Őszinte részvétem, én a héten húztam ki a cérnát kb 3 napon keresztül csak a herceggel nyomottam az utolsó csatáknál már a hányás kerülgetett de a cél kárpótol majd :dancing:[/quote]

  Dettó, a lába se érte a földet úgy rúgtam ki a garázsból azt a fost
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ittakaracsony · 3 hónapja
  [quote name="singes"]MM tényleg szar. Tegnap 1 órán keresztül ment a boost, és csak a remek fekete herceggel mentem. Egyszer voltam tier 8-ban, azon kívül végig tier 9-es csatákban voltam töltelék. :wb:

  Még hogy a páratlan tierrel a legjobb játszani...[/quote]


  Őszinte részvétem, én a héten húztam ki a cérnát kb 3 napon keresztül csak a herceggel nyomottam az utolsó csatáknál már a hányás kerülgetett de a cél kárpótol majd
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  pred89 · 3 hónapja
  Artyzni is tudni kell.azzal a kulombseggek hogy aki tud az nem itt picsog.Mert aki felfogja hogy kell vele játszani az nem büszke rá mert óriási tudás nem kell hozzá Ahoz viszont kell hogy a sok bot artys kivegye a felelősséget a csata alol végig pofazva az egész csatát,arra hogy már a csata elején kb 2. Helyet foglalja el a front vonalon de annyira analfabéta hogy észre se veszi hogy az ő oldalán senki sincs és 1 percen belül bedaraljak.de azert ott maradt azt pofazik.arrol megint nem beszélve higy 1v1 be nyomod es a büdös paraszt odaver hozzád egyet (sorry)kabitas alatt.nah ennyi az arty bot szakértelem.az meg mindig mellékes hogy benne vagy a káosz közepén 6-6 heavy egymással szembe de a nagy okos még csak arra se figyel. Valami isten tudja a -1 be lovoldozik mert ott látott egy árnyékot.grat.... az összeset utalom, gyűlölöm es a sajatomat is nah azt aztán rohadtul obj 261 :rofl:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  pap32 · 3 hónapja
  [quote name="GoldMalac"]
  nem azzal van a baj, hogy van arta.. egyszerűen nem igényel tudást lövöldöz a pálya széléről úhy hogy akit lő nem is látja. semmi köze ehhez a játékhoz, majmoknak rakták be, hogy ha végképp nem megy semmi legyen mit basztatni. [/quote]

  Tehát akkor ez egy LEÍRT TÉNY, vagy egy szimpla magánvélemény? Tudtommal a kettőt nem kellene összekeverni...
  +Elfogadod-e minden játékba lépéssel, vagy sem? Ha igen, akkor talán nem ártana csendben maradni arty ügyben... :-*
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  singes
  • VIP
  · 3 hónapja
  MM tényleg szar. Tegnap 1 órán keresztül ment a boost, és csak a remek fekete herceggel mentem. Egyszer voltam tier 8-ban, azon kívül végig tier 9-es csatákban voltam töltelék. :wb:

  Még hogy a páratlan tierrel a legjobb játszani...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Bhalangir
  • Moderátor
  · 3 hónapja
  [quote name="ittakaracsony"]basszus emberek már lassan minden poszt alatt ölitek egymást, ne a vitákról szóljon már ez az oldal hanem a játékról.

  és @GoldMalac neked is tudnod kéne okos enged...

  [img]https://media.giphy.com/media/sRiARHYSPJXDq/giphy.gif[/img][/quote]


  Arról szól: az MM xar, az arty xar, a goldammo xar, az unikum xar, a vérpista xar, de legfőképpen a WG a legnagyobb xar. Majd mennek és belogolnak, mert igazából mindenki szereti a xart. :trollol:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ittakaracsony · 3 hónapja
  basszus emberek már lassan minden poszt alatt ölitek egymást, ne a vitákról szóljon már ez az oldal hanem a játékról.

  és @GoldMalac neked is tudnod kéne okos enged...

  [img]https://media.giphy.com/media/sRiARHYSPJXDq/giphy.gif[/img]
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Bhalangir
  • Moderátor
  · 3 hónapja
  [quote name="pap32"]Azokat a játékosokat SOSEM tartottam sokra, akik csak a prémium lőszert ismerik (pláne 10-es TD-ben :-* )...becélzott tanktól függetlenül...lehet tőlem 10k wn8-a, akkor is csak egy stat-hajhász **** marad, aki jellemzően nagyívben lesz@rja az egész csapatát, maximum meatshield-nek tekinti őket...ez a mentalitás nyilván baromira elő fogja segíteni az amúgy sem rózsás CSAPATjáték hozzáállást...nem beszélve arról, hogy sok ilyen f@szacsávó inkább beáldozza a győzelmet, csak hogy még 1-2t lőhessen A LILA STATért...mindehhez a produkcióhoz nem kellett túl sok Linkinkét nézni...

  "A napom margojara... Ez kicsuszott haver"

  ((El fog még jönni az az idő, amikor minimum korlátozva lesz a mérhetetlen gold-spam, és akkor lesz itt nagy pofára esés egyeseknél...majd talán rájönnek, hogy mégsem 2 méteres az az e-pénisz, ahogy eddig a sok "viagrától" gondolták... :-* ))

  HA a goldspam-ra elég az a magyarázat, hogy "a játék része; ezt minden belépésnél elfogadod", akkor vajon az arty-ra ez miért is nem elég? Tán nem a játék része? Vagy egyesek "nem kérek artyt" módban is beléphetnek? ...[/quote]

  Hagyjuk már ezt a prémiumtól lesz jó a játékos butaságot.

  Lassan 8 hónapja nincs senki, aki a a challenget behúzta volna ( http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/648441-the-gold-vs-standard-ammo-challenge-5k-gold-prize/#topmost ).
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Robb_HUN · 3 hónapja
  @pap:
  Nem, kb. 1-2 hónapja csinálta ezt Malac, emlékszem rá. Inkább 2-3. Az átalakítások előtt még nem voltam itt, akkor nem tudnék róla.

  @többiek:
  Én is utálom az artykat, tudjátok jól. De annak hogy 3-4 en nekiestek itt papnak annak nincs értelme. Amit eddig sem értett, azon nem segít ha belevered a fejét.

  Szerk:
  Amennyit tudok rólatok az ittlétetek alapján, külön külön nem vagytok sem hülyék, sem rosszak. Ne már. Tényleg ezt így kell?

KERES
© 2018 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.