Jelenleg 458 vendég és 6 tag online

2018. február 18. 08:23

TVP T 50/51 - Egy újabb erlenbergi csata (by Mars1991)

Írta:
Értékelés:
(54 szavazat)
14 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2018. február 18. 08:25
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  straubbazsi
  • Kiképző
  · 1 éve
  [quote]Szóval, ide azt a támadást, minden nap, bármikor.[/quote]

  Csak kérni kellett! :P

  http://www.wotinfo.hu/index.php/kunena/off-topik/414-oromkodo?start=16860#268359
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Johnypower · 1 éve
  Nem szabad kikapcsolni semmit se.Állandóan 2 bázisos csatákat nyomni unalmas pár nap után.Az hogy kedvezőtlen a támadó csapatnak...50 50 arányba rak védeni is.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  spetsnaz9 · 1 éve
  [quote name="VaFec"][quote name="spetsnaz9"]Szia! és hogy lehet ezt a támadást kikapcsolni???[/quote]
  Menü, Beállítások, Általános, Csata típusok, Támadás, pipa kivesz.[/quote]

  Okés, köszi szépen ;-)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  VaFec · 1 éve
  [quote name="spetsnaz9"]Szia! és hogy lehet ezt a támadást kikapcsolni???[/quote]
  Menü, Beállítások, Általános, Csata típusok, Támadás, pipa kivesz.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  spetsnaz9 · 1 éve
  Szia! és hogy lehet ezt a támadást kikapcsolni???
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  straubbazsi
  • Kiképző
  · 1 éve
  [quote] Ezért van nekem, és sokaknak kikapcsolva ez a csatamód. Mert ha támadsz akkor az idő is ellened dolgozik, és az a 10 perc gyakran rohadt kevés. Fel kell adnod a legjobb pozíciókat, és elé menni azoknak az ellenfeleknek akik beágyazták magukat jobbnál jobb helyekre. [/quote]

  Ha a védő oldal a lehető leggyorsabban letolná 10-15 tankkal a 9-0át, majd annak megnyerése után felállna védekezni, akkor én is azt mondanám, hogy 80-90% nyernének. - A videóban harc nélkül kapják meg az oldalt, a lényegen nem változtat. A legritkább esetben jön az egész támadó csapat ide, hozzávetőleg mindig a védekezők vannak (lennének) fölényben a saját oldalon.

  Ehhez képest a gyakorlatban, ez az egyetlen assault pálya, ahol ha kérhetném, akkor csak támadást kérnék. És lennék vele előnyben. Mert a gyakorlatban a védő csapat fele A0-B0, a másik fele meg D9, amik még véletlen sem "jó pozíciók". A gyakorlatban már a negyedik verzióban próbálom a lehető legegyszerűbb és legkönnyebben érhető mondatban átadni, hogy mit kellene csinálnunk védő oldalon. Sajnos ritkán figyelnek. Tier 9-10 csatákban már általában nem megy 2-5 tank meghalni a másik oldalra, de csak eddig jutottak el. Addig, hogy beállnak a sarkokba a legelején. Azt gondolják a védő stratégák, hogy tényleg elég lesz kempelni.

  Amivel nem érvényesítik a védők az overmatch helyzetüket a saját oldalon és feladják a pálya 8/10 részét teljesen ingyen. Sokszor, akkor sincs pusholva a 9-0, ha az ellenféltől 10 tank a másik oldalon spotolva van. Nincs rá szükségünk, mert a nagy védők már benne ülnek a tutiba. Ugye. D9-B0. Esetleg egy tank a capnél, meg 1-2 tank azon a dombon, ahol Mars is kezdett - ha még nem counterelték ki őket.

  Tehát, mindig támadást kérnék, mert teljes és ajándék map control mellett a D9 és a B0 kiásása a legnagyobb kombinált sebzéseket adhatja (ahogy erre is láttunk már nem egy példát az oldalon). Továbbá, végtelen frusztráló, hogy az a védekezés, hogy feladjuk a pálya 8/10 részét, mert "védünk", és a 80-90% win helyett lassan elvérez mindenki, mert "védünk", nem mozdul meg senki, akkor is ha tökéletesen kiszpotoltál mindent és 300 méterrel az egész csapat előtt játszol, mert "védünk".

  Szóval, ide azt a támadást, minden nap, bármikor.

  (Persze kurvamindegy, mert az új mm változtatás lényegében megölte a két extra játékmódot. Legalábbis tier 10. Nyilván nem ismétlődnek a játékmódok, ha csak egy játékmódra talál játékost abban a 19 másodpercben... döbbenet ****** *******, hogy mennyire nem tudnak hozzányúlni ezek az állítólag manipuláló-varázsló-világvezetőmatematikusai fejlesztők.
  Meg mert egy hónap, aztán nincs többé Erlenberg, ahogy ma ismerjük.)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  diszno_sajtt · 1 éve
  [quote name="pap32"][quote name="diszno_sajtt"]A támadó csapatnak muszáj tolni így vagy úgy. A védekező csapatnak meg csak campelnie kell, és igazságtalanul nagy előnyben van. Ezért van nekem, és sokaknak kikapcsolva ez a csatamód. Mert ha támadsz akkor az idő is ellened dolgozik, és az a 10 perc gyakran rohadt kevés. Fel kell adnod a legjobb pozíciókat, és elé menni azoknak az ellenfeleknek akik beágyazták magukat jobbnál jobb helyekre. Mert ha nem mész akkor az idő letelik, és csak buktok.[/quote]

  Való igaz, viszont ha a "védekező" oldalra tesz az MM. akkor meg előnybe kerülsz...mindenki eldöntheti, hogy kell-e neki ez a +variáció, vagy sem...állandóan sima 2 bázisos csatákat nyomni szerintem kissé unalmas lenne hosszútávon...[/quote]
  Akkor lett belőle elegem mikor sorozatos vesztes csatákat mentem, és persze a támadó oldalra dobott nagyobb rendszerességgel. Az hogy védekezéskor én kerülök előnybe nem éri meg azt a kapkodást ami a támadásnál van.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  YelloWarrior · 1 éve
  Nem úgy volt hogy "Undorítóan OP ez a tank"??? :P

  (rágót, cukorkát köpd ki...)

KERES
© 2019 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.