Jelenleg

38
látogatónk van

2017. december 21. 12:00

Jótékonysági stream összefoglaló (by MrScheff)

Írta:
(29 szavazat)
2 hozzászólás

Először is szeretném megköszönni mindenkinek a figyelmet, a támogatást, a felajánlásokat és úgy összességében a rendkívül pozitív hozzáállást a Farkas Ricsinek szóló jótékonysági közvetítéshez. Ezenfelül külön szeretném megköszönni Bodzy-nak, vonBiaritz-nak, a Wotinfo csapatának és a WG-től Ph3lan-nak a segítséget.

Az adás alatt összesen 350€ gyűlt össze, illetve kedden még érkezett hozzám 30€, amivel összesen 380€-ra rúg az összegyűjtött összeg, ami forintra átszámolva körülbelül 115.000 Ft. Ebből kb. 100€ érkezett a Paypal címre, és ezt az összeget már átutaltam Ricsiéknek, a maradék pedig pár napon belül kerül átutalásra, amint a streamlabs engedi. Ebbe természetesen nincsenek benne a család bankszámlaszámára küldött felajánlások, de úgy gondolom ez önmagában is egy nagyon szép eredmény.

Az adás alatt kisorsolt nyeremények nyerteseinek listáját itt láthatjátok, illetve a csatornára hamarosan felkerül az adás felvétele.

Remélem, hogy ha csak egy kicsit is, de sikerült könnyebbé tenni a család mindennapjait és szebbé varázsolni Ricsi karácsonyát.

Még egyszer köszönöm mindenkinek, és le a kalappal előttetek!

Utoljára frissítve: 2017. december 21. 10:23

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    bodzy
    • VIP
    · 6 éve
    Remélem mind a multkori gyűjtéssel mind a mostani streammel sikerült hozzájárulni hogy könnyebb legyen a családnak karácsonykor! Ha Scheff elküldi a 11 dobozos nyertes játékbeli nevét akkor ķüldöm a 11 dobozos ajándékot!! ;-)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    replika
    • Tankos
    · 6 éve
    Ha valaminek van értelme, akkor ez az. A pixelvilágban elérni egy RL segítséget.
    Respect "séf"! :shaking:
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.