Jelenleg 284 vendég és 2 tag online

vasárnap, 12 november 2017 12:00

FV4005 Stage II bemutató (by MrScheff)

Írta:
Értékelés:
(21 szavazat)
3 hozzászólás

Utoljára frissítve: vasárnap, 12 november 2017 07:56
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PaganMaga · 8 hónapja
  Most vettem meg azt a csodát, gondoltam tájékozódom kicsit, mielőtt felcuccolom, így futottam bele Scheff videójába. Nos, nem vagyok nagy szakértője a témának, de ennyi marhaságot, ami az első 10 percben elhangzik még nem hallottam embertől, aki valamennyire is ismeri ezt a játékot. Ha arra akarod használni ezt a tankot, hogy 10 meccsből egyszer sikerüljön bemákolnod egy oneshotolt 8-9-es tankot, akkor csináld úgy, ahogy Scheff mutatja. Drága lesz, de ha úgy érzed, hogy a ritkán előforduló katarzis megéri, akkor csináld.

  Egy tízes tanknál, ahogy a videóban is látszik, elég alap, hogy minimum a harmadik skill-t húzd a legénységen, ezen a ponton, mintegy mellékesen megjegyezni, hogy amúgy, esetleg, netalán a BiA hasznos skill, elég röhejes. Hogy a videóban említett skill-ek, mint a sima utazás meg a kuplung égető hamarabb van fent, mint a BiA, az egy akkora faszság, amit ritkán örökít meg ember videón. BiA, álca (parancsnokon 6. érzék) és a harmadik skill menjen a lövések pontosítására és a látótáv növelésére. Megspórolod vele a pudingot, vagy ha használod, akkor tényleg segít 20k-ért, nem csak kompenzálja a BiA hiányát.

  A másik marhaság a 3 AP+17 gold ammo kombó. Nyilván faszaság és vétek lenne kihagyni a baszott nagy sebzéseket, így kell bele az arany lőszer, de kurvára nem ennyi. A tank jellegéből adódóan nem a frontvonalban fogsz partizni, hacsak nem egylövéses yolo-menet a cél, szóval a csata első felében hátul, megbújva próbálkozol. Sok szerencsét a 230-as pen-hez 300+ méterről egy tízes csatában egy 0,38-as ágyúval, ami 20+ mp-ig tölt. Van rá esély, talán érdemes is kihasználni, de azért add meg magadnak a lehetőséget, hogy választhass a maptól, csapattól, ellenféltől függően. A csata második felében, ahol már előrébb mozoghatsz, ha úgy adódik, már leharcolt tankokkal fogsz összefutni, szóval kurvára nem fogod tudni kihasználni a baszom nagy sebzésedet, cserébe buksz 80 mm átütést és nem kevés kreditet. Szóval 15 AP és 5 gold a helyes megfejtés, így ha olyan a map és az MM, akkor kezd golddal, de a végjátékban sokkal inkább a 310-es penre lesz szükséged, mint az 1700-as sebzésre a 1000 hp-s tankok ellen. 10+10 is jó, úgy sem egy golyószórót hajtasz, szóval van és marad ebből is, abból is.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  VonHunor · 10 hónapja
  szia!

  érdekes értelmes összeszedett videó köszönöm!
  milyen addont használsz ami olyan szépen mutatja a stattjaidat?
  tudnál adni egy nevet és egy linket hozzá?
  müködik a jelenlegi verzióval is?
  előre is köszönöm.

KERES
© 2018 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.