Jelenleg 402 vendég és egy tag online

2017. július 29. 06:00

Ismerkedés az FV4202-vel - 2.730 WN8 • 69% WR (by rosszpenz)

Írta:
Értékelés:
(24 szavazat)
4 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2017. július 28. 08:28
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  porter · 3 éve
  Sztem az egyik legjobban kiegyensúlyozott 'noobbarát' t8 prémtank. Ezért is szeretem
  A belengetett buffot nem is értem, kiegyensúlyozott így is. Max annyit tudok elképzelni,h a "fejlesztett MM"( több a t9-t10) miatt és h ellene is könnyebben nyúljanak az emberek a goldhoz (200+mm torony, UFP).
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ramthattack · 3 éve
  [quote]#2 rosszpenz 2017-07-29 10:15 Én attól félek, hogy azzal túlbuffolják, aztán meg olyanokat nerfelnek rajta, amit nem kellene és szétcseszik megint. Őszintén szólva erre a tankra max egy 190mm-es toronypáncél kellene, semmi más. Vagy valamivel jobb soft statok az ágyúra.
  Idézet - Puklincs: Szép játék.gratula!Agyhalott csőféreg csapattársak ellen pedig még sajnos nincs skill!Ha pedig tényleg valós lesz a bezengett motor és toronypáncél buff az FV4202-re akkor betyár jó kis gép lesz belőle![/quote]

  Szerintem még nagyobb sebzés kellene rá csak és akkor tényleg játszható 8as prém lenne 10 tierben is (mozgékonyság & átütés oké szerintem...). Szinte az egyetlen 8as prém, amivel nem csak futottak még kategóriát lehet elérni a legnagyobbak ellen szerintem.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  rosszpenz
  • VIP
  • Kiképző
  · 3 éve
  Én attól félek, hogy azzal túlbuffolják, aztán meg olyanokat nerfelnek rajta, amit nem kellene és szétcseszik megint. Őszintén szólva erre a tankra max egy 190mm-es toronypáncél kellene, semmi más. Vagy valamivel jobb soft statok az ágyúra.

  [quote name="Puklincs"]Szép játék.gratula!Agyhalott csőféreg csapattársak ellen pedig még sajnos nincs skill!Ha pedig tényleg valós lesz a bezengett motor és toronypáncél buff az FV4202-re akkor betyár jó kis gép lesz belőle![/quote]
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Puklincs · 3 éve
  Szép játék.gratula!Agyhalott csőféreg csapattársak ellen pedig még sajnos nincs skill!Ha pedig tényleg valós lesz a bezengett motor és toronypáncél buff az FV4202-re akkor betyár jó kis gép lesz belőle!

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.