Jelenleg

28
látogatónk van

2016. január 25. 08:20

Feloszlik a ZWACK

Írta:
(91 szavazat)
453 hozzászólás

Tisztelt Magyar WoT közösség!

Bizonyára már sokakhoz eljutott a híre annak, hogy a ZWACK-ban komoly változások történtek az elmúlt időben. Az események sajnálatos láncolataként, a klán nemzetközi színvonalat megütő játékosállománya hónapról hónapra csökkent. Az elmúlt évben rendkívül aktív toborzási stratégiát követve, rengeteg új ember kapott lehetőséget, azonban bármennyire próbálkozott a vezetőség, egyre kevésbé volt megoldható az elithez való tartozás.

A hónap elején, mint egy utolsó próbálkozásként, kitaláltunk egy tervet, és elindult egy "felfrissítő" hullám, ahol az inaktív tagoktól egyértelműen megváltunk, valamint felülvizsgáltuk az összes játékos klánért tett munkásságát, és eredményeit. Sajnálatos módon, ez a projekt nem úgy sült el, ahogy mi azt a legjobb szándékaink szerint szerettük volna, aminek az eredménye egy tömeges elvándorlás lett. Mivel alapvetően is súlyos motivációs és inaktivitási problémák voltak a játékosok köreiben, ezt az elvándorlási hullámot sajnos nem tudjuk kihordani. Így kinek örömére, reméljük többeknek sajnálatára, be kell jelentenünk, hogy a ZWACK Unicums beszünteti a harci tevékenységét, és csatlakozik méltó elődje a HUNS mellé, a dicsőséges, Európában jegyzett klánok temetőjébe. Talán fölösleges is lenne felsorolni a klán eredményeit, hiszen aki tisztelettel és szeretettel követett minket, az tudja, hogy ezek egyedülállóak a magyar WoT történetében, és a jelenlegi viszonyokat látva, ki is jelenthető, hogy valószínűleg megismételhetetlenek lesznek. A klán ugyan megmarad, néhány játékosunk kérvényezte, hogy hadd maradjon benne, azonban nem lesz több ember felvéve, és csupán szimbolikusan él tovább, hátha egy csoda folytán valaha még szükségünk lesz leporolni az öreg Unicumos üveget.

Néhány szót szólva a Zwack kedvelőihez. Sokan vannak közöttetek olyanok, akik akár hónapok óta azért játszotok és fejlesztitek tudásotokat, hogy csatlakozzatok hozzánk. Nektek azt kívánjuk, hogy ez az esemény ne törje le a kedveteket, sőt adjon inkább plusz motivációt, hiszen ennek a magyar közösségnek mindennél jobban szüksége van a friss és motivált tehetségekre, akikre rengeteg magyar és nemzetközi klán vár. Folytassátok a tanulást és gyakorlást, és egyszer akár egy sokkal jobb helyre is kerülhettek, mint mi. Akik esetleg egy-egy játékost kedveltek igazán akár régi ismeretség, akár streamek miatt, azoknak sem kell aggódni, a tagok nagy része tovább folytatja a pályafutását magyar színekben, sokan pedig olyan klánokban folytatjuk, mint a FAME, KAZNA, Santi, így továbbra is fog magyar zászló lengedezni a nemzetközi porondon, ha máshol nem, hát a top klánok TS szobáiban.

Most pedig a gyűlölködőkhöz pár szót. Tisztában vagyunk vele, hogy ez a hír többeknél fog extázist okozni, hiszen jó magyar szokás szerint a "dögöljön meg a szomszéd lova is" effektus rengeteg embernél fogja kiváltani az ingert a sírunkon való táncoláshoz. Mivel ilyenkor elkerülhetetlen a nevetséges pletykák és híresztelések elterjedése (mint ahogy az már a héten elkezdődött), reméljük, hogy a színvonalat képviselő közönség nem dől be nekik, és az eredményeink szerint fognak ránk emlékezni. A kifelé mutatott képünk gyakran szöges ellentétben áll a valósággal, hiszen biztosan állítható, hogy a nálunk megfordult tagok 99%-ban elégedetten távoztak, vagy hagyták abba a játékot (természetesen 1-2 sértődés mindenhol előfordul) és összességében a kezdeti fenntartások után, maximálisan pozitív csalódás érte őket, mind a közösséget, mind az ingame magatartást tekintve. A mondóka vége felé érkezve, száz szónak is egy a vége. Aki jobban tudja csinálni, az próbálja meg. Aki még soha életében nem vesztette el a fejét random csatában, az valamit nagyon rosszul csinál hozzáállást tekintve (vagy komoly tudatmódosító szerek hatása alatt játszik, ami abszolút érthető). Aki pedig csak divatból (vagy mert a szomszéd uborkasaláta huntankmestertigrisvadasz20051208HUN azt mondta neki, hogy nem köszöntünk vissza, pedig ő még barátfelkérést is küldött, ezért micsoda szörnyű alakok vagyunk mind) utálta az egész klánt, annak csak szívből annyit kívánunk, hogy mostantól élete végéig stock E50-el játsszon kizárólag T10-ben.

Úgyhogy nagyjából ennyi. Köszönünk minden támogatást, segítséget, tiszteletet, és sok sikert kívánunk a minket szerető és követő embereknek, valamint immunitást az ebolával szemben.

We came in like a wrecking ball... but now we are out.

Always GLHF

A Zwack vezetőség

Utoljára frissítve: 2016. január 29. 13:18

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Toydolls2
  • VIP
  · 7 éve
  Legyetek szívesek ne írjatok több hozzászólást ide!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Bhalangir
  • Moderátor
  · 7 éve
  [quote name="Hunyadi_Loveszdandar"][quote name="pitzen"][quote name="Bhalangir"]Megkértem egy ismerősöm akinek kommunikáció szakos végzettsége van, és semmi köze az online játékokhoz, hogy olvassa el és mondja el a véleményét a búcsúbeszédről. A következőket mondta ami lényeges jelen esetben:
  1. Búcsúbeszédbe nem térünk ki azokra akik nem szerettek minket.
  2. A utolsó bekezdés egyértelműen a minket nem szeretőket küldi el a *csába, evvel gyakorlatilag az első, egyébként korrekt részt teszi tönkre teljes mértékben.

  Megnyugodtam, hogy nem vagyok még teljesen hülye.

  A még mindig ezen lovagolsz reakciókat mellőzzétek, nem kell leírni, megértettem amit mondtatok korábban! Ez a hsz nem nektek szól, és nem újra hergelés a célja! Ezért megkérnék mindenkit aki érti, hogy ne kezdje ő se újra! Köszönöm! Aki megérti a tanulságot annak is köszönöm! Béke![/quote]


  Nálam ez a nap kommentje... komolyan képes voltál erre egy cikk miatt ?
  Egyébként nekem meg egy marketinges ismerősöm mondta, hogy a negatív "reklám" sokszor jobb, mint a pozitív, ez a hírek esetében is beigazolódni látszik... lásd 423. az én hozzászólásom. Tuti megálltunk volna 100nál, ha csak egy szalagcím lett volna, hogy feloszlott a ZWACK. egyébként a mostani shitstormban sincs annál több értelmes komment... :-* Részemről OFF. :beer2:[/quote]

  Nálam csak ott bukik meg a dolog, hogy ha a "szakértő" semmit nem tud a wotról, akkor mit ért a "stock" az "e50" kifejezésekből? Semmit... de persze mélyreható véleményt azt meg tud fogalmazni...
  Azért is gáz, és csak az irigy, korlátoltságát mutatja mindazoknak, akik ebbe kötnek bele - gondolom mást nem találtak - mert ha én valakit magyarul el akarok küldeni a francba (komolyan és durván) akkor kismillió másik lehetőség van. Mert azt mindenki tudja, hogy szitkozódni és káromkodni a magyar azt tud. Szóval ezt a poénos mondatot így kiforgatni és napokon keresztül ezen csámcsogni... hogy is mondjam... szánalmas. Némelyik megnyilvánuláson jókat derülök, a wotinfonak meg gondolom jól jön egy-két extra kattintás. Win-win szituáció...

  Szerintem a ZWACK 2 hónap múlva álljon össze újra és majd egy újabb feloszlással kezdődhet minden elölről...

  Amúgy Serious leírta a legjobb dolgot, amit ezek a pro gamerek tehetnének: fordítsanak ennyi energiát a játékmechanika elsajátítására és rögtön nem 800-1000 WN8-as "hiteles" játékosok lennének.

  Na további jó szenvedést kívánok! :trollol:[/quote]

  Tudod mi a legnagyobb baj? Hogy ha valaki, akinek fogalma sincs mi az a stock E50, és így is a szöveg alapján kikövetkezteti, hogy ez bizony egy szívjál életed végégig kívánság, neked meg meg erről az a gondolatod támad, hogy mivel nem tudja mi az a wot ezért az illető képtelen szövegértelmezésre, de bezzeg kritizálni azt tud! Esetleg mi lenne ha azon gondolkoznál el, hogy ha ez egy teljesen kívülállónak ezt jelenti, akkor nem lehetséges, hogy másnak, aki nincs benne a "brancsotokba" is ezt jelentheti, és esetleg netalántán mégis lehet abban valami, amit páran szóvá tettünk? Grow up kiddy, grow up!

  ui.: A mínuszoló(ka)t külön megkérem, hogy NE gondolkozzon el se a leírtakon, se semmin! TY!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Bhalangir
  • Moderátor
  · 7 éve
  [quote name="Morphelo"]
  ...
  2) Bhalangir a saját búcsúbeszédembe azt írok, amit akarok. Ez nem jogi fórum, ahol formai szabályokat, előírásokat kell követni. Ha mondjuk fel akarom kötni magam, akkor is megnézem mit kell írni a búcsúbeszédbe ugye? Jó, hogy megnézetted, de szerintem fölösleges itt bármi formai dologra kitérni.
  'Szívből elküld a picsába' szerintem kicsit erős megfogalmazás. Nem küld el, nem kell túlfokozni azt, ami oda le van írva. Itt szinte mindenki azt hangoztatja, hogy neki a játékélmény a fontos, nem a teljesítmény. Akkor mi a baj a stock E50-nel, azzal is lehet lövöldözni, hozni a játékélmény szintet nem? Ha valakinek nem fontos a stat, akkor ezen miért akad ki, ezt nem értem.
  A baj az, ha irónikusan jókívánságokat írtak volna oda, akkor is belekötött volna mindenki, és ezt mindenki tudja. Ha nem írtak volna semmit, akkor kerestek volna mást. Ez ilyen.
  ....

  Nekik van joguk ahhoz, hogy reportokkal bannoltassanak, és elveszítsem a várt játékélményt, prémium napokat.
  Tudjátok én nekik nem egy stock E50-et kívánok T10-be. [/quote]

  Ha nem akarod/tudod, akkor nem érted. Lent leírtam, nem kezdem újra. Te mindenre azt írsz amit akarsz, én meg az alapján amit nekem jelent reagálok rá. Nem a mit, hanem a hogyan volt a kifogás. Ha tényleg nem érted akkor azért, ha meg csak a mundért próbálod védeni akkor azért hagyjuk. Mint lent leírtam, megértettem, hogy szerinted ez teljesen rendben van. Kérlek értsd meg azt is, hogy a világnak meg van egy olyan szeglete ahol nincs. Itt zárjuk le.

  ui.: Igeeennn, még mínusz kérek mindenkitől aki szerint nem lehet más véleményem! Nyomjáátok!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  kharon00
  • Tankos
  · 7 éve
  Számomra kedves Bs!

  Remélem nem csal az emlékezetem, de sehol nem mostam egybe az összes Zwackkost.  Egy biztos Unicum. Viszont maradok a pálinkánál. Szilva, meggy, törköly.

  Kinek mi a favorit?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  tigris0430
  • Tankos
  · 7 éve
  A ZWACK osoknak sok sikert a további játékhoz más klánoknál legyen ott meg az ami innen hiányzott.
  Szerintem ezt abba kellene hagyni nincs értelme ragozni a dolgokat ki milyen színű ki hogyan él mit csinál stb..
  Felesleges mindenki törekszik a jobbra képességeihez mérten aki olyan jellem úgyis magára marad a végén én itt a fórumon eddig kevés troll kivételével ritkán találkoztam nem segítőkész emberel az hogy a véleményetek nem egyezik rendben véleménye mindenkinek van.
  Remélem mint normális emberek már nem akarjátok cifrázni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sunhair
  • Tankos
  · 7 éve
  Szerintem meg kis átírással kb ezt énekeli a vezetőség egy sörrel a kezében félmosollyal nézve néhány vergődést itt......

  https://www.youtube.com/watch?v=kfZTPk9Iviw
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  leonhart79
  • Tankos
  · 7 éve
  [quote name="Black_Sheep_01"][quote name="kharon00"]Akkor következzék az én búcsúbeszédem (vagy nem):

  Hülye vagyok, noob vagyok, maradi vagyok. Ja, majd Elfelejtettem, irigy is vagyok.

  Ezúton kérek elnézést mindenkitől, akit arrogánsnak vagy pökhendinek jellemeztem a fórum vagy a random csata alatti megnyilvánulásuk miatt. Rosszul ítéltem. Tuti, hogy ők példás jellemek, bennem van a hiba. Tisztelek mindenkit, aki játéktudáshoz kötné a kommentelési jogot. Tisztelem azokat, akik összefújt szemétnek és genetikai hulladéknak nevezik a más véleményen levőket. Tisztelem azokat, akik búcsúbeszédükben belerúgnak az őket nem kedvelőkbe. Az annyira vicces és profi.

  Na zdravje![/quote]

  ZWACK-os lilák =/= pökhendi, jellemtelen, sárgacsőrű játékosok.
  XY, ZWACK-os (vagy S3AL-es, FAME-es, VTEPS-es, VIHAR-os, stb...) játékos lehet pökhendi, de ne általánosítsunk már.

  Akik pár éve követték a hivatalos fórumot, azok emlékezhetnek a ZWACK megalakulása utáni ámokfutásra néhány játékosuktól. Sikeresen kinyírták a fórumot, az addig pörgő klánháborús topic egy-két komolyabb shitstorm után elhagyatott lett. Mondjuk ebben a moderátoruk (Muerte) is aktív szerepet játszott, de mindegy is.
  Abban az esetben sem 100 ZWACK-os vágta tönkre a fórumot, hanem 5-6 ember, akiket akkor a ZWACK-ba fújt össze a szél. Erre megvan a magyarázat: míg más klánoknál volt egy alapvető erkölcsi/viselkedési norma, aminek a megszegése szankciókat vont maga után, addig az elhunyt klánban kizárólag a teljesítmény számított. Mivel a bunkóságért nem járt retorzió, illetve az átlagéletkor viszonylag alacsony volt, ezért fordulhat elő, hogy sokan nem szimpatizáltak a ZWACK-kal.
  De ez már a múlt, mint ahogy a ZWACK is az. Az egész kommenthalom kezd átmenni vergődésbe, szerintem nincs értelme tizedszer leírni ugyanazt. Meggyőzni úgysem fogjátok egymást, fogadjátok el, hogy mindenki máshogy látja a dolgokat. Peace.[/quote]


  Kérleg az hogy ki mekkora bunkó na az nem a wn8-tól, nem az életkortól függ. Erre születni kell. Nyílván a Zwackban is volt ilyen is olyan is. Úgy mint bárhol máshol. Nem tudom hogy foglalkoztak e a "bunkósági retorzióval" vagy sem. Nálunk volt hogy azért vágtak ki játékost mert "k...a anyázta " a magyar játékosokat. Ők elküldték a replayt a commandernek ezek pedig repültek a klánból.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Black_Sheep_01
  • Tankos
  · 7 éve
  [quote name="kharon00"]Akkor következzék az én búcsúbeszédem (vagy nem):

  Hülye vagyok, noob vagyok, maradi vagyok. Ja, majd Elfelejtettem, irigy is vagyok.

  Ezúton kérek elnézést mindenkitől, akit arrogánsnak vagy pökhendinek jellemeztem a fórum vagy a random csata alatti megnyilvánulásuk miatt. Rosszul ítéltem. Tuti, hogy ők példás jellemek, bennem van a hiba. Tisztelek mindenkit, aki játéktudáshoz kötné a kommentelési jogot. Tisztelem azokat, akik összefújt szemétnek és genetikai hulladéknak nevezik a más véleményen levőket. Tisztelem azokat, akik búcsúbeszédükben belerúgnak az őket nem kedvelőkbe. Az annyira vicces és profi.

  Na zdravje![/quote]

  ZWACK-os lilák =/= pökhendi, jellemtelen, sárgacsőrű játékosok.
  XY, ZWACK-os (vagy S3AL-es, FAME-es, VTEPS-es, VIHAR-os, stb...) játékos lehet pökhendi, de ne általánosítsunk már.

  Akik pár éve követték a hivatalos fórumot, azok emlékezhetnek a ZWACK megalakulása utáni ámokfutásra néhány játékosuktól. Sikeresen kinyírták a fórumot, az addig pörgő klánháborús topic egy-két komolyabb shitstorm után elhagyatott lett. Mondjuk ebben a moderátoruk (Muerte) is aktív szerepet játszott, de mindegy is.
  Abban az esetben sem 100 ZWACK-os vágta tönkre a fórumot, hanem 5-6 ember, akiket akkor a ZWACK-ba fújt össze a szél. Erre megvan a magyarázat: míg más klánoknál volt egy alapvető erkölcsi/viselkedési norma, aminek a megszegése szankciókat vont maga után, addig az elhunyt klánban kizárólag a teljesítmény számított. Mivel a bunkóságért nem járt retorzió, illetve az átlagéletkor viszonylag alacsony volt, ezért fordulhat elő, hogy sokan nem szimpatizáltak a ZWACK-kal.
  De ez már a múlt, mint ahogy a ZWACK is az. Az egész kommenthalom kezd átmenni vergődésbe, szerintem nincs értelme tizedszer leírni ugyanazt. Meggyőzni úgysem fogjátok egymást, fogadjátok el, hogy mindenki máshogy látja a dolgokat. Peace.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  leonhart79
  • Tankos
  · 7 éve
  [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_lnGka1zXYc[/youtube]
  Ez ugrott be a sok kommentről igazából a fosbúkról szól de szerintem ide is érvényes.


  https://www.youtube.com/watch?v=_lnGka1zXYc
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  kharon00
  • Tankos
  · 7 éve
  Akkor következzék az én búcsúbeszédem (vagy nem):

  Hülye vagyok, noob vagyok, maradi vagyok. Ja, majd Elfelejtettem, irigy is vagyok.

  Ezúton kérek elnézést mindenkitől, akit arrogánsnak vagy pökhendinek jellemeztem a fórum vagy a random csata alatti megnyilvánulásuk miatt. Rosszul ítéltem. Tuti, hogy ők példás jellemek, bennem van a hiba. Tisztelek mindenkit, aki játéktudáshoz kötné a kommentelési jogot. Tisztelem azokat, akik összefújt szemétnek és genetikai hulladéknak nevezik a más véleményen levőket. Tisztelem azokat, akik búcsúbeszédükben belerúgnak az őket nem kedvelőkbe. Az annyira vicces és profi.

  Na zdravje!

Kapcsolódó elemek

 • ZWACK

  Zwack - Unicums

© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.