Jelenleg

33
látogatónk van

2022. június 17. 15:00

Tankos Őrültködések Gyűjteménye - TŐGY 100/D.

Írta:
(29 szavazat)
4 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2022. június 16. 06:47

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Hunor_Fia
  • Tankos
  · 1 hónapja
  Köszönjük Celebúr!
  Élete legnagyobb öröme legyen a csillagos szavazat annak a majomnak, amelyik 5 csillag alatt értékel! Bosszantó a sok hangyaagyú. Anonim virtuális aprópöcsű komplexusos seggfejek. Itt próbálnak lecsillagozással elégtételt venni videóról videóra azért, mert az élet az agyuk méretéhez igazította a farkuk méretét. Ha lenne legalább egy borsónyi szürkeállományuk, akkor felfognák, hogy ebben munka van! A munkát illik megbecsülni.Ha nem tetszik ne fikázd! Lépj tovább, nézz mást! Ezt hagyd meg nekünk akiknek tetszik! Mert vagyunk jó páran. Nekem személy szerint a munkával eltelt napok után nagyon is jól esik megnézni egy-egy videót. A zenék, hangok effektek nagyon jól össze vannak hangolva.Persze ennek értékeléséhez kell egy kis mennyiségű humorérzék. A humorérzékhez az intelligencia elengedhetetlen!Remélem nagyon sok ilyen és ehhez hasonló videót látunk még Celebúrtól. A fújoló antitalentumok meg az élettől úgyis visszakapják amit adtak másoknak.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Celebúr
   • Kiképző
   • Tankos
   · 1 hónapja
   Köszönöm a pozitív visszajelzést Néked és Raptorial Bird-nek is! Az új rész gőzerővel készül (kb. a felénél járok), 1-2 héten belül debütálni fog. Addig is pozitív RNG-t és TŐGY-esélyes jelenetek tömkelegét kívánom Mindenkinek!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Celebúr
  • Kiképző
  • Tankos
  · 1 hónapja
  Hölgyek és Urak! A Best of TŐGY utolsó része elkészült, benne a csatornán még sose látott mértékű aranyszerzési lehetőséggel! Ehhez légy feliratkozva a csatornára: https://cutt.ly/xUSXvDD, szavazz mind a 4 részben (TŐGY 100A 4/1: https://youtu.be/Wjbbt-Dqgyo, TŐGY 100B 4/2: https://youtu.be/JlYIXUznEzc, TŐGY 100C 4/3: https://youtu.be/FF-7qjETv64) a kedvenc jelenetekre és lájkold a videókat, mert ha eléri a 4 YT-videó összlájkjainak a száma a 400-at (részenként átlagosan 100-at), 4x1000 aranyat sorsolok ki minden részből 4 szerencsés kommentelő között! Sőt, ha ezeken túl Facebook-on nyilvánosan megosztod ezt a linket: https://www.facebook.com/celebur/posts/1953850368136163 , hozzászólásba beleírva a WOT-nicknevedet, akkor dupla eséllyel indulsz a mostani rész sorsolásán! Ha tetszett a videó, oszd meg a barátaiddal, ha pedig nem tetszett, akkor az ellenségeiddel, hogy szenvedjenek😃 Jó mozizást!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Raptorial Bird
   • Tankos
   · 1 hónapja
   Köszönöm a lehetőséget ismét!
   Az 5 csillag, a FB megosztás és a jókívánságaim mellé jó egészséget, kitartást a folytatáshoz!
© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.