Jelenleg 266 vendég és 2 tag online

2020. szeptember 26. 04:30

Az utolsó Waffenträger (09.28-10.12)

Írta:
(52 szavazat)
129 hozzászólás

Szeptember 28-tól két héten át ismét találkozhatunk majd a legendás Waffenträger-rel, éspedig egy speciális játékmódon keresztül, nézzük is a részleteket:

Esemény dátumok

 • Időtartam: Szeptember 28. 14:00 - október 12. 07:00
 • Napi játékidő: 12:00-23:59 (az első napon 16:00-23:59)

Eligazítás

Max von Krieger, akit csak von Hoffmanként ismer mindenki, egy mérnök, aki elhagyta a főhadiszállást már egy ideje, hogy egy új, elektromágneses technológiát fejlesszen ki. A parancsnokság azonban veszélyesnek ítélte ezen tevékenységét és a speciális Kopó Osztag segítségével akarja levadászni a mérnököt és megszerezni a technológiát.

Általános információk

A Kopók egy speciális 7v1 játékmódban találkozhatnak von Krieger extrém erős teremtményével az arra kijelölt térképeken. Sőt, az egy játékos által irányított WTE100-nak az AI (a gép) által irányított segítői is lesznek, akiket Sentineleknek hívunk. Először ezeket kell majd semlegesíteni, a csata elején ugyanis a Kopók nem lesznek képesek sok kárt okozni a WT-nek.

A T-55 Thunderbolt tankoknak fel kell boostolniuk a csapatot az ún. energiacsomagok felhasználásával, amiket az egyes csoportok utolsó Sentinelje dob majd ki magából. Nem egyszerű feladat, hisz közben a WT támadásait is el kell kerülniük.

Egy csatában a T-55 tankoknak három élete van, vagyis kétszer képesek újraéledni.

A játékmódnak két előrehaladási rendszere van: egy a Kopóknak és egy a Mérnököknek, amit egy sima előrehaladási csík jelez majd. Emellett küldetéseket is teljesíthetünk a Footlocker-nek hívott speciális egyedi jutalom ládákért. A Kopók és a Mérnökök ládái az egyéb in-game cuccok mellett az esemény két gyűjteménye egyikének teljesítéséhez szükséges elemeket is tartalmaz. Hogy kitöltsük az előrehaladási csíkunkat és megszerezzünk minden jutalmat, mindkét gyűjteményt teljesítenünk kell.

Speciális Footlocker-ek

Vannak speciális Footlocker-ek is, amiket a prémium boltból szerezhetünk be. A gyűjtemény elem helyett ezek a ládák akár tartalmazhatnak egyet a 16 Tier VIII-as prémium tank közül is, beleértve a zsír új amerikai T77 táras nehéz tankot is.

Az újranyitási mechanizmus

Ahogy a Kopóké és Mérnököké is, a speciális Footlockerek is egy új, újranyitási mechanikát kapnak: lehetőségünk lesz újranyitni őket, minek hatására az aktuális tartalom véglegesen kicserélődik.

A legelső Footlocker nyitásnál mindenki garantáltan kap 100 aranyat. Arra ügyeljetek, hogy ha újranyitjátok ezt a ládát, a 100 arany is elvész.

A Kopók és Mérnökök ládái három alkalommal nyithatók újra kreditért:

 • A Kopók ládái első alkalommal 25.000, második alkalommal 50.000, harmadik alkalommal pedig 100.000 kreditért nyithatók újra.
 • A Mérnökök ládái első alkalommal 50.000, második alkalommal 100.000, harmadik alkalommal pedig 250.000 kreditért nyithatók újra.

A speciális ládák ötször nyithatók újra, 100, 250, 500, 500 és 500 aranyért.

A játékmód elérése

Nincs más dolgunk, mint a csata legördülőből kiválasztani a játékmódot:

Kulcsok

A Kopó küldetések teljesítése Kulcsokat ad majd nekünk, melyek ahhoz szükségesek, hogy a WTE100-zal játszhassunk.

Random csata küldetések

Az esemény kezdetekor random csatában teljesíthetünk egy speciális küldetést, ami egy kulcsot ad majd nekünk. Ez a küldetés az esemény indulásakor aktiválódik és 7 napig marad aktív.

A Kopók

A T-55 Thunderbolt

A Kopók harci kutyája egy nagy mértékben modernizált, EM technológiával felszerelt T-55 tank. A felszerelt berendezések lehetővé teszik, hogy a tank feltöltse és tárolja az elektromos töltést, így fokozva fő fegyverzetének sebzését.

 • Shock Bolt (Sokk villám): Ez a Kopók fő fegyverzete. Az elpusztított Sentinel csoportok egy energiacsomagot dobnak ki magukból, melyek felvételével az összes csapattár fő fegyverzetének sebzését megnövelhetjük, egészen a csata végéig.
 • Töltés: Megnöveli a jármű dinamikáját egy bizonyos ideig. Aktiválásakor egyből elkezd újratöltődni.
 • Három élet: Mikor a tankunk megsemmisül, visszatérhetünk egy újban a csatába.

Kopó küldetések

Kopó Footlocker-ek

A küldetések kulcsokat adnak a WTE100-hoz, és Kopó ládákat, melyek gyűjtemény elemeket tartalmazhatnak (esemény-témájú testreszabási elemek, melyek megmaradnak a fiókunkon az esemény vége után is). Ezek lehetnek stílusok, álcák, emblémák, feliratok és T-55 legénységi skinek. Emellett a ládákban egyéb in-game cuccokra is akadhatunk.

A WTE100

 • Gungnir: A WTE fő fegyverzete. Ez a táras ágyú képes néhány lövéssel elpusztítani egy Kopó járművet.
 • EMP Arrow: Egy lövés egy magasfeszültségű töltettel, ami kicsit sebez ugyan, de lelassítja és lekábítja az ellenfeleket. Aktiválás: ALT+bal egérgomb
 • EMP Burst: Egy impulzust indít a tank közepéből. Elkábít minden ellenfelet a hatókörén belül és a legközelebbit meg is sebzi. Képes áthatolni az akadályokon is. Minél több jármá van a hatókörén belül, annál hamarabb újratöltődik.
 • Key (Kulcs): Egy kulcsra van szükségünk ahhoz, hogy a WTE-vel játszhassunk. Ezt számos módon megszerezhetjük: küldetések teljesítésével, adott számú gyűjtemény elem megszerzésével vagy a boltban kapható csomagok egyikével.

Mérnök küldetések

Mérnök Footlocker-ek

Hasonlóan a Kopókéhoz, a gyűjtemény elemek mellett ez tartalmaz még is sok egyéb dolgot is.

A gyűjtemény

Minden Kopó és Mérnök gyűjtemény elem +1-et ad a esemény fő előrehaladás mérőjéhez. Minden gyűjtemény elem mindkét gyűjteményben egyedi (szóval nem kell miattuk újranyitni a ládákat). Bizonyos mérföldkövet elérése az előrehaladásban külön jutalmakat is ad (beleértve a kulcsokat is), a végső jutalom pedig nem más, mint 3.000 kötvény.

Térképek

Von Krieger pontos helyét nem ismeri a parancsnokság. A Kopók Redshire-t, Studzianki-t és Fishermen's Bay-t kutathatják át utána. Ezek a térképek kicsit módosítva lettek az eseményhez, extra terepelemekkel és épületekkel lettek kibővítve, hogy több fedezék legyen rajtuk.

Medálok

Szerezz legalább egy győzelmet a WTE100 vagy a Kopók oldalán és máris kidekorálhatod magad a két medál egyikével. Van egy harmadik medál is, de annak megszerzése némi szerencsét is igényel, mivel a WTE egy speciális változatát kell legyőzni hozzá, a WTE220-at.

A Waffenträger auf E 220

Kulcsokkal mi a WTE100-at irányíthatjuk, de létezik belőle egy olyan verzió is, amihez csak a fejlesztők, illetve néhány tartalomkészítő férhet hozzá. A WTE220 ugyanolyan statokkal rendelkezik mint a WTE100, de nem adja ugyanazt a lootot.

Egyedi festése van, szóval könnyedén fel lehet majd ismerni.

A T77

Utoljára frissítve: 2020. október 12. 05:54
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sezamme · 6 hónapja
  Mivel adok időt minden újdonságnak a játékban, hogy kiforrja magát nem akartam lehúzni ezt az eventet az elején, kivártam a végét... . Először a jó dolgok. 1. jutalmazás: szerintem a 3000 kötvény több mint korrekt. A 2. napon anyagi ráfordítás nélkül "szárazon" kreditből elkészültem az eventtel, de ezek után is mentem pár csatát minden nap ládákért. Meg nem mondom pontosan, de 10+ prémium napot nyitottam, így ez a része nekem nagyon rendben volt. 2. a grafikusok ismét szép munkát végeztek (talán az egyetlen szekció a WG-nél, akik effektíve dolgoznak is), tetszik a camo és a modos járgányok is. Ennyit a pozitívumokról. Mi nem sikerült akkor? 1. Lényegében ha a WT-t nem egy bot vezeti, akkor Redshire mapon kívül nem lehet máshol megverni. Szívesen játszanék randomban azokkal a teszterekkel (voltak vajon?) akik erre a modra áldásukat adták: kéne egy két acélfal, összehozhatnák nekem. 2. Apropó botok: a "remekül" balanszolt event felétől a ládákból vásárolt/t-55-el grindolt kulcsoknak hála 99%-ban 5-10 T-55 és 150+ WT várakozott alapból csatára. A WG persze reagált a helyzetre: az 5. nap érkező micropatch tartalma bár részben titkos volt, szerintem az event teszt botjait/tier 1-5 ig használt botok accountjait vitte be a csatába nagy számban bizonyos várakozási idő után (ezek egyébként már korábban is jelen voltak -> kép) , ha a Harrier csapattal játszottál.

  Hajrá: ha nem az event elején húztad be a jutalmat, a 3. naptól játssz együtt botokkal a WT ellen, ami amúgy is kb. csak akkor kilőhető, ha egy amőba vezeti. Kib@szottul tudok ehhez gratulálni és rohadtul unfairnak tartom azokkal szemben, akik nem az első nap kezdték az eseményt. Pedig 10 év rengeteg idő, meg lehet tanulni alatta pl.: normálisan programozni, meg azt letesztelni. Az event végén maradt még 2 WT kulcsom, gondoltam bemegyek a csatába, aztán AFKzok egyet, hadd legyen meg pár szerencsésnek a WT kill és tudjanak haladni utolsó nap a végső jutalomért. Ezt a tervemet a sokadik ilyen (csatolt képen látható) lobby után feladtam. Jelenleg a játék pontosan annyit ér, mint amilyen ez az event lett. Köszi, hogy vettetek sokan 40-50 ládát és szponzoráltátok ezt a sz@rt.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   M8csavar · 6 hónapja
   Rengeteg mindennel egyetértek. Amit mindig elfelejtetek, hogy sok gyerek is játszik (hétvégén és hétköznap délután).Amikor a gyerekek játszottak, akkor ha gyerek vezette a WT-t simán le lehetett darálni. Amikor nem, akkor a 2-3 gyerek a T55-ösök között biztos vereséget eredményezett. Én béna voltam a WT-vel, de szombat délután (majdnem) mindig nyertem...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kertesz · 6 hónapja
  A T77 valami brutal sz@r lett, aki nem nyitotta ki az ne sajnalja. 35 sec toltesido 3 skulo iszonyat beteg atutes( 232 papiron megis legalabb 1 pattano sajat tieres tankon is). Oke gyors a kicsike de minek, pancel zero tehat nem kell vele sietni max ha elbujni akarsz vele. Egy tamogato med stilus lehet ,de nem heavy az biztos.Lehet vele menni jo csatat ha adja az rng es es kelloen kre..n az ellenfel te meg a masodvonalbol csipegetsz 1700dpm(1530 alap) face to face ben siman megesznek.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ce1018 · 6 hónapja
   Adom...én is úgy vagyok vele, hogy bármi más is kieshetett volna belőle. 1 tárból nem szedsz ki egy saját tier-es light-ot sem. Fél évig tölt nincs páncél snipolj...apcr...tehát nem üt átsemmit messziről. Ha kimész valaki elé, 11 km/h-val visszatolatni sem tudsz....nagyon gáz tank.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  M8csavar · 6 hónapja
  Én ezzel a Waffentrógerrel nem tudok nyerni. Mellélő, lepattan...Ha más megy vele kapáslövésből ellő 300mről...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kriminalis · 6 hónapja
   User error
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • Moderátor
   · 6 hónapja
   Anno nekem is sikerült kikapnom vele az elején, mert rá stresszeltem, mintha randomban lenne 1v7, folyamatosan miss-eltem, mert remegett a kezem, de azután tudatosítottam magamban, hogy mi is a valóság, itt nem azok az erőviszonyok, mint ott, hanem kb. mintha Maussal mennék T34-85-ök ellen, azaz kb. kacsavadászat. Nem lehet, hogy te is csak elizgulod?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    M8csavar · 6 hónapja
    7 meccsből 2-t nyertem. Nekem kell 2 gyenge játékos az ellenfélnél és akkor tudok.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     PZoli
     • Moderátor
     · 6 hónapja
     Akkor valamit rosszul csinálsz.
     Ha az a baj, hogy alapban is nagyon rosszul célzol, azzal sajnos nem tudok mit kezdeni. Ha csak ebben az eventben lősz mellé, mert elízgulod, arra írtam az előző hozzászólásomat.

     Ha taktikailag nem tudod, hogy mit kell csinálni, akkor nézz egy kis streamet, az majd rávezet, hogy mi is a dolgod:
     https://www.youtube.com/watch?v=fKQWWObuHOs
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Megtorlo · 6 hónapja
   Hát akkor valamit nagyon rosszul csinálsz mentem vele vagy 10 csatát ha akartam se tudtam veszíteni
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  makkosferenc@freemail.hu · 6 hónapja
  Nyitottam még 10 ládát, nem esett tank most. Összegzés: Összesen 50 ládát nyitottam. Jött egy Revelariose, HWK30, IS6Összességében elégedett vagyok, apróságokból is jött azért össsze prém nap, némi gold, kredit szorzó, ilyen olyan füzetek fasz
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Megtorlo · 6 hónapja
  Hát ha nem lenne tele agy halottal egész jó lenne :/
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  vonSchneiker · 6 hónapja
  Sziasztok! Csak egy kérdés. Ha már teljes a Harrier gyűjteményem, van még rá esély, hogy T55-el szerezzek pontot (gyűjtői tárgyat) ?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   StraubZ · 6 hónapja
   Nincs, csak jutalmak lesznek a ládában. A WT-vel kell a maradék 10 mérnöki tárgyat bezsebelni.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    gomes · 6 hónapja
    a megmaradt wte100 használathoz szükséges kulcsokért adnak a végén valami kompenzációt ?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     StraubZ · 6 hónapja
     Nem.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      gomes · 6 hónapja
      szivesen átadnám másnak a 16 tróger kulcsot,mert annyira nincs kedvem vele játszani
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    vonSchneiker · 6 hónapja
    Köszi az infót.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  gomes · 6 hónapja
  T55-el esélytelen volt ma kb 20-20 vereség.wte100 3/3 gyözelem.azzal meg nem lehet vesziteni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tommybear · 6 hónapja
  Mázli.. 1 mp.-el a kör vége előtt kilőttem !

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.