Jelenleg 415 vendég és 3 tag online

2018. december 13. 07:05

Holiday Ops 2019 - Speciális ajánlat

Írta:
Értékelés:
(188 szavazat)
652 hozzászólás

Hát elkezdődött... Na de vágjunk is bele, ki, mit, milyen és hány ládából kapott? wink BOLT

LOOT BOX VÁSÁRLÁSA

A loot boxokról és tartalmukról itt olvashattok.

Ünnepi légkör

A garázsok átváltoznak ez igazán szép télies témára, ám alapból kicsit kopárnak tűnhetnek, nem véletlenül, hisz hiányzik a díszítés! A következő objektumokat díszíthetjük majd fel:

 • egy fenyőfa
 • egy szobor
 • egy tábori konyha
 • és külső dekorációk

Minden úgy működik majd mint tavaly: küldetések teljesítésével gyűjts dekorációkat és díszítsd fel a garázsod. Minél ritkább egy dekoráció, annál több ünnepi ponthoz jutsz és ezáltal annál nagyobb mértékben növeli az Ünnepi hangulat szintjét a garázsban. Az Ünnepi hangulat 10 szintből áll, a dekorációk pedig szintbe vannak sorolva.

Minden játékos az I. szintről indul és kap egy tier III-as MKA könnyű tankot ajándékba. Minden szintlépés további jutalmakkal jár majd.

4 női legénységi tag szerezhető tehát meg, kezdő BiA perkkel és elég XP-vel egy újabb perk kihúzásához.

Hogy hogyan dekorálhatunk majd? A dekorációkat egyszerűen csak a feldíszítendő objektum üres slotjaiba kell majd helyezni.

Újdonságok

A dekorációk 4 csoportba sorolhatóak (csakúgy mint tavaly): New Year, Christmas, Magic és Lunar. Lesz majd egy speciális album is, melyben nyomon követhetjük előrehaladásunkat. És hogy miért is gyűjtögessünk? Mint korábban, egy gyűjtemény teljessé tételével testreszabási stílusokat, feliratokat és emblémákat zsebelhetünk majd be, melyeket tetszőleges tier X-es vagy tier VIII-as prémium tankra rakhatunk majd fel.

És ez nem minden!

Minden egyes gyűjtemény bónuszokat is ad miután legalább 9 összetevőjét összegyűjtöttük. Minden stílusnak meg van a saját bónusza:

 • New Year: Kredit
 • Lunar: Harci XP
 • Magic: Free XP
 • Christmas: Legénységi XP

A gyűjtemény bónusz egyre csak növekszik majd, ahogy egyre több dekorációt gyűjtesz össze. A bónusz maximális szintje 50% lesz.

Tavalyi stíluscsomagok

Akinek tavaly nem sikerült mind a 4 stíluscsomag megszerzése, idén folytathatja a tavalyi fa díszítését, de csak ha elérte idén a X. szintű ünnepi hangulatot.

A gyűjtemény albumának megnyitása után a hiányzó dekorációra kattintva az összerakható a különféle töredékekből.

Dekorációk mixelése

Ugyanúgy működik majd mint tavaly, azaz díszek betörése után egy új díszt készíthetsz majd vele, kis szerencséével olyat amilyen hiányzik még neked.

A fenti leírás elég felületes, illetve kissé kaotikusnak tűnhet, de higgyétek el, sokkal egyszerűbb a dolog mint emilyennek tűnik.

Utoljára frissítve: 2019. december 2. 15:20
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  hifimumus · 1 éve
  Sziasztok!
  Hát összességében elégedett vagyok. DEEE!!! A 3.festéshez már csak 1négyes dísz hiányzott. 11próbálkozásból nem adta be a készitő, és dühömbe hagytam a fenébe. Még 2x3dobozt is vettem hogy legyen törhető díszem,de nem...
  Az összes tankot kinyitotta az asszony 61ládából.
  ca. 60prémnap
  +10garázshely (a 2x nytásokból)
  2,5m credit
  mikulás
  41.000 arany (jóváírásokkal)
  4 szkin
  2 festés

  Összeszámolva mindent 35e forintért. Tehát jövő karácsonyig egy fityinget se teszek a játékba. Igaz eddig inkább f2p-be toltam és eddig 20e volt a ráköltésem a fióknyitás óta...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  EnuresisNocturna · 1 éve
  Én momentán megszívtam. Épp csak a tankokra megnyert %-ok nem kerültek kiosztásra és persze már sehol sem találom.

  Szerk: javítok. Megvan.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 1 éve
   Sajnos azokat ma hajnalig ki kellett választani, hogy melyek legyenek azok.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Titi70 · 1 éve
  A magic festéshez az utóbbi három-négy napban, a két hátralévő díszt egyszerűen nem tudtam összehozni, az istenért nem akarta beadni a mixer, ebből már csak a talán a következő karikor lesz csodafestés.Remélem másoknak jobban ment a rulettezés.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  TaylorCap78 · 1 éve
  Sziasztok!
  Sokan mondtátok,hogy az akció végén érdemes dobozokat vásárolni.
  Az imént vettem egy karácsonyi 25-ös csomagot.
  Az elején Lehfos,az utolsó előtti IS3-A és utána egyből Defi
  Rengeteg prém tank ami már meg volt, ezért az arany 50.000.
  Credit pedig 3.300.000
  Az akció legelején is vettem 25-ös pakkot,de messze nem volt ilyen bőséges.
  Ezt csak tanulság képpen írtam,végre nekem is szerencsém volt
  Sok szerencsét kívánok,ha most vásároltok nagy dobozokat.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Marcus · 1 éve
  Sziasztok!
  Tudja valaki,mennyi időnk van a küldetés lejárta után még aktiválni a tankokra a kedvezményt?
  Tavaly ha jól emlékszek 1-vagy 2 hét volt még,vagy egy hónap valahogy így.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   mimis · 1 éve
   Ha jól emlékszem, akkor a hivatalos oldalon valami olyat olvastam, hogy az 1.4 érkezésig kell választani, vagy elveszik az opció.
   Mindjárt megpróbálom megkeresni, mert nagy hülyeséget nem akarok írni.

   Na, ezt találtam:
   "You can choose a vehicle for the discount until the release of Update 1.4. Those will be highlighted in the tech tree with a % icon. After the deadline, unassigned discounts will vanish."
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Hector 72 · 1 éve
   Ha jól emlékszem a múlt évben valamikor március-április környékén járt le.
   De engem is érdekelne a dolog, két kiszemelt gép még eléggé sokára lesz kifejlesztve. Érdekelne mennyire kell sietni a fejlesztéssel. Nem akarom elveszíteni a lehetőséget.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Marcus · 1 éve
    Ha aktiválod az nem veszik el addig amíg meg nem veszed,nekem is van olyan amit tavaly karácsonykor aktiváltam,de még mindig van rá kedvezmény.Én arra vagyok kíváncsi amit elértem kedvezményt azt meddig kell aktiválni,hogy el ne vesszen?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Matt__Kirby · 1 éve
  Na a vicc kategória!
  Egy dísz hiányzott a kínai kollekcióhoz, eddig legalább 30x 1440-ért csak azt adta be ami már eddig megvolt. Volt még 1000 töredékem, rányomtam a randomra, és megadta. So WTF.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PZoli
  • VIP
  · 1 éve
  Az előző két évvel ellentétben, idén sikerült megállnom, hogy vegyek nagy dobozt, így free user-ként játszottam az eventet. A 10-es ünnepi hangulatot el tudtam érni a 2. hét elejére úgy, hogy a szükséges 15 db 5-ös díszből 6 esett ki ládákból, a másik 9-at pedig random 5-ös díszként craftoltam. Utána, már csak gyűjtögettem és bontogattam a kis dobozokat a mai napig. A végére a karácsonyi kollekció volt a legesélyesebb, így azzal próbálkoztam. Átlagos szerencsével bőven meg kellett volna, hogy legyen, még valamennyi peches próbálkozással is (értsd: 33%-ost mondjuk csak 5. próbálkozásra adná be), de egy kivételével az összes olyan craftolás volt, ahol elsőre beadta azt ami kellett, így végül simán összejött az edzett üveg festési stílus. Más festés megszerzésére nem volt esélyem, ezért a craftolásból próbáltam minél nagyon értékű kollekciókat létrehozni, ha esetleg jövőre meg lehet szerezni az ideit is, akkor annyival olcsóbb legyen. Amúgy többször használtam az "adj egy random 5-ös"-t, amíg aránylag kevés volt az 5-ös dísz, mert ott nagyobb eséllyel adott olyat, ami nincs meg és csak 3-ad áron. Itt átlagos szerencsém volt, szóval pozitív volt a taktika egyenlege. Mivel ma már nem akartam többet játszani, ezért természetesen a felrakott díszeket is leszedegettem és craftolgattam belőlük. Összesen négy nap volt, amikor nem csináltam meg a napi kisdoboz szerzős küldetéseket.
  Ládavásárlás nélkül, de aktív játékkal kb. ennyi tűnik elérhetőnek átlagos szerencsével szerintem.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   tothistvan50 · 1 éve
   Összehasonlításképp, másik véglet (csak ládavásárlás, semmi játék): tesóm el akar kezdeni játszani, ígértem neki, hogy összerakok neki egy jó gépet hozzá, és ha már benne vagyok, gondoltam felkészítek neki egy accountot is. Vettem neki egy huszonötös, és egy tizenegyes ládacsomagot, meg egy Rudy-t (satndard). Dobtak a dobozok: IS-3A, M4, KV220, Turán tankokat, Mikulás bácsit, csomó aranyat, creditet, díszt. Meglett az X-es ünnepi szint, (4 női legénységi tag ugye, én meg mit "összedolgoztam" a stug-os küldikkel...). A Rudy-t eladtam, a credit jobban kellett, mert vettem aranyért egy T34-85M -et, meg egy Dicker Max-ot. A díszeket összetörtem, a töredékekből meglett két tavalyi skin (szovjet újév, hagyományos karácsony). A Rudy legénységét betettem a T34-85M-be, a parancsnokból csináltam rádióst (a sorozatban eredetileg is az volt ) Parancsnoknak betettem egy leányzót, akinek a BIA mellé raktam egy lámpát is. Vettem aranyért rá álcafestést, meg Rudy feliratot, ha már egyszer alapon... Az IS-3A parancsnoka lett a mikulás, két téli lányka segíti. Az utolsó leányzó a Dicker Max-ot kommandírozza, alap 100%-os legények élén. A kreditekből mindhárom tisztességes legénységgel rendelkező tankot elláttam felszerelésekkel, lőszerrel.Tehát így kb 25k-ért van egy "kezdő csomag" tökéletesen felszerelt 2 6-os, és egy 8-as prémtankkal. Nulla, ismétlen 0 csataszámmal...
   Ez aztán a pay to win mi?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  hajniooo · 1 éve
  Sziasztok! Végre sikerült legyártani az összes díszt a karácsony albumból, viszont nem kaptam meg a stílust. Jobban megnéztem és felül azt írja, hogy 77/80. Ez hogy lehet? Az album minden képecskéje megvan. 3x is átnéztem.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 1 éve
   Ahogy a képernyőmentésed is mutatja, több oldalon van jobbra mutató lilás nyilacska, hogy tudsz lapozni. Ott keresd a hiányzóakat.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    hajniooo · 1 éve
    Köszi. Akkor hiába örültem, hogy kész így sajna 78 lett a végleges.. Na de úgysem bírtam volna felhasználni a stílust, mert csak 7-es prémium tankom van, illetve az alatt. De miért is lett ez így idén kitalálva? Tavaly nem volt ilyen kikötés.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     ______Pistike______ · 1 éve
     Estere törd össze a többit is ami a fán van .Holnaptól úgysem érvényes mar...

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.