Pozitív:
Nem játszottam egy jó ideig, miután a 9.1 nem igazán volt kompatibilis a gépemmel. Egy hete kezdtem újra napi szinten játszani, szerencsére a 9.2 elég jól sikerült, bár a korábbi módosított res_engine filet azért még be kell vetni. Cserébe a 9.1 full alap grafikás diavetítés helyett 9.2ben fejlesztett grafika, minden közepesen, még fény/árnyék is bekapcsolva, és 40-50 fps. Lag elvétve.
Negatív:
Szinte minden más. Ma meghaltam IS-4el 0 sebzéssel, miután a lánc közepéig érő vízben úgy döntött, hogy akkor most fuldoklom, és elkezdett visszaszámolni 3-ról...
A spotrendszer egy nagy rakás szar. Meddel futok spotolni, erre valaki meglát, rám lő, és ettől felspotolódik. M103 nyílt terepen, 70 méterre. Anyád. Ha nem lő, akkor meg se látom, csak belerohanok?
Rendszeresen előfordul, hogy csatakezdés után pár seccel már világít a 6. érzék. Csata közben viszont egyáltalán nem jelez, pedig látnak, mert folyamatosa lőnek.
Megyek T34el, összefutok az ellenfél T34esével. 300 méterről menetből átlövi a kupolám. Én megállok, rászűkülök, várok még egy picit, majd kilövök egy vakondot. Ő közben meg sem áll, 4x lövi el a kupolám menetből, én állva beszűkülve 1x sem találtam el.
Pályakiosztás szintén "vicces", volt olyan sorozat, hogy 10ből 6x Ruinberg, 4x Himmelsdorf.
Golyó/lövedék/tökmindegy tényleg sokszor leesik, akár normál nézetben lövök, akár sniperben, neadjisten még auto aimet is rányomok. Attól függ, milyen kedve van. fordítva nem, még sose láttam olyat, hogy mellém vagy elém csapódott volna egy lövedék. Ha egyszer meglátnak és nincs fedezék, akkor nekem annyi...
Összességében javult a helyzet, de azért lenne még dolga a wg-nek, hogy ez egy tényleg jó játék legyen.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...