a jatek fojamatosan ki irja hogy nincs eleg memoria inditsam ujra a jatekot s a texturat lecsokkenti mi a fa.. van ???? sokkszor meg kep is eltunik. mod nagyon keves van.
a jatek fojamatosan ki irja hogy nincs eleg memoria inditsam ujra a jatekot s a texturat lecsokkenti mi a fa.. van ???? sokkszor meg kep is eltunik. mod nagyon keves van.
Az első 3000 csatámat ugyanígy játszottam végig. A dombok helyett csak a magaslati pontjaiknál láttam egy összefüggő vonalat. Ha nekiütköztem csak sejthettem, hohy szikla vagy ház volt-e. Minimap, chat nem volt. Az ellenséges harckocsikat csak akkor láttam ha a célkeresztem fölé ért és megjelent a sziluettje. A mod-ok csak tovább zabálták a memóriát, azok tehát szóba sem jöhettek. Lagnál azonnal kilépett. Azután összeraktam a mostani gépet. No problemo.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Bazsi25
Ilyenkor az a fa... van, hogy nem bírja a géped a játékot, és ezen a nem túl rózsás helyzeten még rontasz a modokkal. Tökmindegy, hány modot használsz...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Bazsi25
hat igen ez a vicc ezert vettem egy kemeny gepet a wot miat a verzio valtas elott full grafikan mukodott, most is megy mikr akar de csak kb 4 5 csata vagy fekete minden vagy textura csokkenes no grafika s no memoria nem ertem mar mindent kitoroltem s kiprobaltam de semmi asszem bucsut mondok a wottol ( azelott ojat csinalt hogy par csata utan a legenyseget frisitette orakig fojton inditgatni kellet ujra, most nem a legenyseg hanem ez nem eleg a memoria. gtx650 1gb ddr5 128bit video kartya,4gb ram nem ertem
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...