Ezzel a HD textúrával csak én nem találkoztam?Max beállítás és ugyan olyan mint most...Mit kellett volna észre vennem?
Hogy lehet hogy nem vetted észre? A legnagyobb változás hogy a T-54 -en átrakták a farönköt az oldaláról a hátuljára. A TigerI és a Sherman is változott valamit... valami hasonlóan jelentőset.
őőőő... milyen textúra?
Last edit: 11 éve 6 hónapja by BAGETT.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mrlajos
Sziasztok
Nem tudom hogy kinek, hogy és milyen beállításokkal fut jelenleg a program ,de nálam a teszszerver 5-10 fps emelkedést mutat az "új" grafikával, remélem ez marad az "éles" környezetben is. Ami lassabb az a garázs, de az annyira nem érdekel. A teszszerver közepes beállításokkal fut, a sima meg low-on....
Ezzel a HD textúrával csak én nem találkoztam?Max beállítás és ugyan olyan mint most...Mit kellett volna észre vennem?
Hogy lehet hogy nem vetted észre? A legnagyobb változás hogy a T-54 -en átrakták a farönköt az oldaláról a hátuljára. A TigerI és a Sherman is változott valamit... valami hasonlóan jelentőset.
őőőő... milyen textúra?
Huhh amindenit,ezt nem is figyeltem..... Hát ez mekkora
Így tényleg megváltozik az életem....
Am tényleg a felsoroltakon kívül,,, Valami ami tényleg jobbá teszi a játékot????Mondjuk normális "MM"??
ÁÁÁ miket beszélek,ilyenről csak álmodhatunk.......
11 éve 6 hónapja - 11 éve 6 hónapja#33787Írta: bodzy
Megválaszolva: bodzy
Na egy kis tapasztalat :
Ma egész nap a leot meg az stb-1 toltam. az első 25 csatában nem vicc mert megnéztem 21 győzelem és mindig 3-4 k sebzés. Aztán a wargaming megunhatta mert a köv 25-ben mind bukó és volt olyan kör kapaszkodjatok meg 36 lövésből 3 volt páncélátütés összesen 640 dmg -vel !!!!
Szerintem itt is megy a belepiszkálás ha túl jó vagy majd segítünk hogy ne legyél az.
A lag ugyanúgy jelentkezik ha sokan vannak a szerveren tehát ez változatlan,
Az oroszoknál kétféle játékos van: az agyament aki rohan előree észnélkül mert azt hiszi a 10-es tierje sérthetetlen azt 10 sec alatt lövés nélkül kimúlik, a másik aki óvja félti a frissen polirozott tankját nehogy egy skulo megkarcolja!
Olt olyan köröm amikor a Maus 2 lövést adott le 150 dmg-vel BRAVOOOOOO
A waffentrogert már elő sem veszem mert szinte használhatatlan lett egy két kivétellel.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...