nekem nincs is ilyen screenshots mappa a játékba
a könytárba sem holrejtegetik?
Nagyon nem rejtették el:
C:\Games\World_of_Tanks\screenshots
Viszont ha jól emlékszem addig nem is létezik, amíg nem csinálsz egy képet prntscr-el a játékban.
kÖSZI MEG VAN EZ ELSŐ 3 KÉP JÓK LETTEK VIDEÓT IS MONDTÁK AZT IS TUDOD HOGY KELL MERT ABBÓL HA VALAKINEK ELTUDOM KÜLDENI MEG MONDHATJA MIT CSINÁLTAM ROSSZUL
kÖSZI MEG VAN EZ ELSŐ 3 KÉP JÓK LETTEK VIDEÓT IS MONDTÁK AZT IS TUDOD HOGY KELL MERT ABBÓL HA VALAKINEK ELTUDOM KÜLDENI MEG MONDHATJA MIT CSINÁLTAM ROSSZUL
Van a fórumon külön kérdések mappa. Lehetne egy kis eszed, hogy ne ide offolnál, mert a kérdéseid 90%-ának semmi köze a 8.9-es patch-hez. -.-'
Tudod ez egy olyan fórum amiben különböző témák vannak és azért vannak a különböző témák, hogy a megfelelő kérdéseket az erre a célra létrehozott helyen tedd fel (FÓRUM, bal szélén a 2. fül). Sajnálatos, hogy sokan nincsenek ezen az értelmi szinten és ha valaki rájuk szól még nekik áll feljebb. Hány éves vagy, 10? Lehet sokat mondtam.
A 8.9-es patch hozzászólásaiban a közelgő változásokról és a tesztszerón tapasztaltakról akarok olvasni nem pedig az amatőr kérdéseidet nézegetni amivel tele spammolod a témát, és szerintem nem vagyok ezzel egyedül... Jól látod tényleg nem tetszik, úgyhogy át lehet menni a másik topicba: www.wotinfo.hu/...t=2820
Last edit: 11 éve 11 hónapja by Hunyi.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balakka001, HPeter, Propetya
Tudod ez egy olyan fórum amiben különböző témák vannak és azért vannak a különböző témák, hogy a megfelelő kérdéseket az erre a célra létrehozott helyen tedd fel (FÓRUM, bal szélén a 2. fül). Sajnálatos, hogy sokan nincsenek ezen az értelmi szinten és ha valaki rájuk szól még nekik áll feljebb. Hány éves vagy, 10? Lehet sokat mondtam.
A 8.9-es patch hozzászólásaiban a közelgő változásokról és a tesztszerón tapasztaltakról akarok olvasni nem pedig az amatőr kérdéseidet nézegetni amivel tele spammolod a témát, és szerintem nem vagyok ezzel egyedül...
Jogos. Mellesleg 2 hozzászólással ezelőtt az első betűnél sift helyett capslockot nyomtál és azóta is úgy maradt erdeistefi. Kérdezz itt: www.wotinfo.hu/...kerdes
3 kérésem lenne hozzád:
1.: Próbálj meg helyesen, ékezetekkel, írásjelekkel írni.
2.: Próbáld meg kezelni a Caps Lock-ot.
3.: Lehetőleg csak 1 topicban próbálj meg kérdezni, ez pedig ha lehet, a Csak egy kérdés, vagy a Segítség vagy valamelyik hasonló topic legyen.
Ez utóbbi 2 okból IS fontos:
1.: A 8.9 topic a az új patch tapasztalatainak van fenntartva és nem a kezdők offolásának.
2.: Nem kell annyi topicban találkoznom a minősíthetetlen írásmódoddal.
TANULJ MÁR EGY KIS NETIKETTET ÉS HASZNÁLJ kisbetűket !!!!!!!!!!
Mellesleg ne szemeteld tele a topicot nem ide való kérdésekkel, és ha nem tűnt volna fel, akkor van egy olyan lehetőség hogy SZERKESZTÉS aminek az a célja hogy ne írj hülyeségeket sorozatosan, csak egyszer.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hunyi, ndee12, HPeter
A baj talán ott kezdődik hogy leállsz egy 10 évessel vitatkozni Ráadásul még le is hülyézed,egy 10 évest aki talán szerinted még fiatalabb is...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...