Kaptunk ma valami mini patchet vagy mit....
Aki modokat használ, annak nyilván megint azt írja a WOT a frissítés utáni belépésnél, hogy ismét frissítsd a klienst.
Megoldás a szokásos:
World of Tanks\res_mods\0.9.10\scripts\entity_defs\account.def
file kitörlése. Ezután működik.
Üdv!
1; Másold a res/scripts/entity_defs/account.def fájlt a res_mods/0.9.10/scripts/entity_defs mappába.
Hát nem műkszik
A törléssel működik, köszi!
Last edit: 9 éve 10 hónapja by Fosmester.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PanzerGrey
Kaptunk ma valami mini patchet vagy mit....
Aki modokat használ, annak nyilván megint azt írja a WOT a frissítés utáni belépésnél, hogy ismét frissítsd a klienst.
Megoldás a szokásos:
World of Tanks\res_mods\0.9.10\scripts\entity_defs\account.def
file kitörlése. Ezután működik.
Üdv!
1; Másold a res/scripts/entity_defs/account.def fájlt a res_mods/0.9.10/scripts/entity_defs mappába.
Hát nem műkszik
A törléssel működik, köszi!
Már tisztára azt hittem megőőőőőrülök,ettől az új sz@rtól.Csak ugrált,szaggatott,megállt. :sick: Erre puff,itt a megoldás.Én csak a törlést próbáltam és siker. :) Ezer hála és köszönet. ;)
Másnak nem szaporodtak meg az ammorackek ? Egész este csatánként 2-3 ammoracket láttam, adtam vagy kaptam, olyan tankok is amelyek abszolut nem ammorack érzékenyek 1 lövéstől dobták a tornyukat, (IS6 full HP, Su-101 full HP)
Másnak nem szaporodtak meg az ammorackek ? Egész este csatánként 2-3 ammoracket láttam, adtam vagy kaptam, olyan tankok is amelyek abszolut nem ammorack érzékenyek 1 lövéstől dobták a tornyukat, (IS6 full HP, Su-101 full HP)
Azok nem,de artyból mintha még több lenne,nagyon hiányoztak,minden csatában legalább 3...Most éppen 5-5 volt,és spotot követeltek,ahelyett hogy maguknak spotolnának...
t54e4 egymásután 2* nyírtak ki ammorackel.. T54 med 3 egymás utáni lövés ammorack.. persze a 3. mar kupakkal együtt..tier 8 angol med első görgő előröl:ammorack sofőr lánc, sima lőszerrel..A fiúk a WG-nél kissé túl tolták.
t54e4 egymásután 2* nyírtak ki ammorackel.. T54 med 3 egymás utáni lövés ammorack.. persze a 3. mar kupakkal együtt..tier 8 angol med első görgő előröl:ammorack sofőr lánc, sima lőszerrel..A fiúk a WG-nél kissé túl tolták.
Tegnap háromszor fagytam ki fullra Fisermensz géjen egy csata alatt (csak Ctrl+Alt+Del-re reagált mindháromszor, Alt+F4-re semmit, kurzor is fagyott))... eredmény 0 dmg, de legalább nyertünk és túléltem.
Annyira ügyesek vagytok
Mondjuk nem pont az olyan playerekre gondoltam, akiknek a szar is ízetlen, hanem azokra, akik elkezdik újra telepíteni a wot-ot, mert nem indul. Annak idején ezen az oldalon osztották ezt meg velünk a modok készítői és igen a modok okozzák, speciál nekem az xvm.
Segítő szándékkal írtam be és nem azért, hogy kifigurázzátok!
Nyilván itt mindenki okos és ügyes Szerintem mindenki örülne ha a hasonló kommentek helyett építő jellegű hozzászólásokat vésnétek!
Röviden - De...
Ma 4 ammoracket kaptam, és adtam vagy 3-at másoknak. Utoljára a T54 dobta le a tornyát full HP-ről, na ekkor hagytam abba mára a játékot
Nem tudom a ruszkik megint mit tettek a vodkába, de az új kis mikor pecsükkel megint beleszartak a játékba. Elvittem ma a Pz IV H-t pár körre, sniper nézetnél olyat mozdult a kép lövés után.... azt hittem az egeret mozdítottam meg. De nem, ezt csinálja mindig, szabályosan rosszul lettem, azt hittem behányok.... ezek hülyék....
Nem csak a Dinamikus kamera opció kapcsolódott be? Az imitálja az ágyú visszarúgását lövés után - nézd meg nincs-e bekapcsolva a menüben. (én is rühellem amúgy)
Nem tudom a ruszkik megint mit tettek a vodkába, de az új kis mikor pecsükkel megint beleszartak a játékba. Elvittem ma a Pz IV H-t pár körre, sniper nézetnél olyat mozdult a kép lövés után.... azt hittem az egeret mozdítottam meg. De nem, ezt csinálja mindig, szabályosan rosszul lettem, azt hittem behányok.... ezek hülyék....
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...