T71-et átdolgozták, korhű lett. A KaJaPa meg olyan, hogy Ihaj. E25 2.0.
Az baj. Érdekes,hogy a prémium német tankokra senki nem mondja,hogy szar. Azok valahogy jók,mert abból van bevétele a wg-nek.
Nem kérem,hogy felsorolja valaki a jó német tankokat,mert tudom hogy léteznek.
Még csak mást láttam vele játszani, hogy ez az átdolgozás a gyakorlatban mit jelent, azt majd megmondja az aki játszik is vele és korábban is játszott vele.
Szerintem ezt a szöveget már te is unod, én meg főleg. Azon túl, hogy ezer éves még csak nem is saját gondolat. Erőltesd már meg magad picit.
Ez leginkább a stat padderes hülyeségedre igaz. Hogy kell t10 -Ben statot húzni? Fejtsd már ki
Amúgy te vagy az aki mostanában minden topicot tele nyom a faszsagaival . Nulla érv, semmi alátámasztást. Aztán ha valaki olyan ír aki képben is van akkor benyomsz valami full random oda nem illő hülyeséget, vagy hirtelen témát váltasz. Sok mydocumentes-t olvastál?
Last edit: 10 éve 1 hónapja by Hun_Mercenary.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: _HENTES_, Kopasz, eldegor, Jackal_hun, CaMp3rHuN
ez a japán heavy ág meglepően jó!
még csak nem vészesen lassúak a tankok, jó páncél, apcr be se vitte pl. mikor 140 lődözött, sokszor oldalról is pattintottam, plusz a lánc elnyelte.
az ágyú adatai ellenére aránylag pontos VIII-X tierben, onigirivel meg pláne.
ha az arty faktort nem veszem bele, teljesen játszható új ág született.
ha beleveszem akkor nyilván megint élvezhetetlen lesz mivel bazinagy az összes tank tehát..
Tudom, h ez nem tartozik ide, de van esetleg vkinek WINDOWS 10-en WOT-ja?
Én most frissítem, és nem tudom, h viszi-e,illetve ha viszi , akkor kevesebb Fps-sel/ magasabb pinggel, mint win8/7-en?
Sajnos nem tudtam eldönteni, melyik topicba írjak, ezért mivel test servert is le akarok tölteni, talán ide tartozik a legjobban
En meg nem raktam fel a win 10-et, de az egyik ismerosom mar megtette eme lepest, es a wot nalla atlagban 5 fps-el gyarapodott. Eleg jonak indul a win 10, szoval szemely szerint ajanlani tudom, nem kene gond legyen vele. (Amugy meg mielott feltenned, kiirja, hogy mik azok amik nem fognak menni, s utanna kell csak donts).
Köszi, akk . elvileg nem romlik semmi, sokan arra panaszkodnak, h romlik az FPS-ük vagy magasabb lesz a pingjük
Üdv,
Nekem mára WIN 10 alatt megy a játék, előtte WIN 7 volt fent, nem vettem észre semmi változást.
Bár tény, hogy nagyjából közepes gépen, közepes beállításokkal mentem korábban (mint ahogy most is), az FPS maradt korábbi 50 környékén, a ping is maradt hasonló. Annyira nem sdzoktam figyelni ezeket, ezért lehet, hogy kis mértékben változott, de semmi jelentős, mert játék közben nem veszek észre semmi változást.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...