A minszki metéltek egyre éhesebbek! A Leicttraktoromban több mint 1700 csata van + periszkóptávcső és álltam vele, jön egy szó szerint első csatás Medium I és hamarabb meglát, mint én őt és kilő, pedig tudtam, hogy onnan fog jönni. Ez a wotos szopatás, mindig ez van, csak nem mindig lehet ilyen egyértelműen bizonítani. Ezek a szemetek sohasem laknak jól pénzzel és ha szívatnak, gondolják, hogy rohanok aranyat venni? - a görcs húzza össze mindet!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: McArthur
10 éve 2 hónapja - 10 éve 2 hónapja#135848Írta: kytty0494
Megválaszolva: kytty0494
Sziasztok. Lehet hogy én vagyok a hülye, de úgy emlékszek hogy a SU-122-44 (prém tank) tier limites volt, és most folyamatosan 9-esek közé dob. Ez így játszhatatlan teljesen. Ez a 9.9 óta van, vagy én emlékszek rosszul és bénább lettem?
Sziasztok. Lehet hogy én vagyok a hülye, de úgy emlékszek hogy a SU-122-44 (prém tank) tier limites volt, és most folyamatosan 9-esek közé dob. Ez így játszhatatlan teljesen. Ez a 9.9 óta van, vagy én emlékszek rosszul és bénább lettem?
Nekem még nem nagyon volt gondom a játékkal az elmúlt 4 évben, de most kinyílt a bicska a zsebemben. Brutális laggok, random quit, egyik pillantról a másikra párásított üvegen keresztül 8-bites mód... Lelkes amatőrként amatőr módon játszom, modok nélkül, így nem szokott problémám lenni, de most gondoskodtak róla.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...