Hellooo!
Talákozatok Ti olyan próblémával hogy a játék pár másodpercre lefagy?ping jó fps ok akkor mi a fene ez....újratelepitettem a gépem meg elég jó.
Igen, nekem is csinálja (9.8-al jött elő). Megy a game, és akkor 3-6 másodpercre minden megáll (már nálam).
Oka: számomra ismeretlen.
Ha pont szakadék/víz felé megyek, akkor beleesek vagy neki valakinek stb, mert ugye a szerveren meg megy a tankom továbbra is. Pici nehezítésnek érzem. (Teljesen random jön elő, mondjuk 5 csatánként 1 alkalommal. Funny....ja.)
Sand River és Karélia pályákon akkora camperkedés megy, hogy félelmetes! Gondolom nem ez volt az átalakításuk célja. De fordítva sült el. Camper paradicsom lett mind a kettő.
Vagy csak én látom így?
Heló
Szerintetek miért záródik be a játék rögtön azután hogy talált meccset a kereső?
Eddig csak szakaszozás közben fordult elő, de sajnos egyre gyakrabban.
Semmilyen modot nem használok, úgyhogy az nem lehet a probléma okozója...
Jah és csak 9.8 óta fordul elő
10 éve 3 hónapja - 10 éve 3 hónapja#126341Írta: ga5udeHUN
Megválaszolva: ga5udeHUN
Több levélváltásom volt a WG-vel az egyedi küldetéseket illetően. Ugyanis több esetben nem adta meg, pedig a feladatnak eleget tettem. Ha van aki még így érez az az adott feladatot adja vissza és ha teljesítette a rendszer megadja. Három feladattal jártam így. " A WG sajnálja, próbálják javítani a hibát". Csupán a felesleges anyázások miatt írtam le. (általában mod-ok is okozhatnak, ilyen hibákat). De esetemben, nem volt egy mod se telepítve és nem is lesz. Jelenleg mod nélküli életet élek már 4. hónapja "tiszta vagyok"
"a kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg kezelőorvosát"
nem csak te látod így... sajna szerintem sikerült olyan pályamódosításokat alkalmazni e két pályán, hogy a támadó csapatnak eddig sem volt könnyű dolga, most még keservesebb hiszen mostmár bárhonnan,bármekkora távolságról felszpotolják...SandRiveren D-vonalig eljutni sunnyogósba kizárt...
Akkor én szerencsés vagyok, hogy ez a probléma nálam nem jelentkezik, és remélem, nem is fog. De szerintem a WG már észrevette a problémán, és dolgoznak a kijavításán.
Érdeklődnék,más is találkozott olyan problémával,mint én,hogy nálam kb 3 napja nem látható sem az arany,sem a free xp.Folyamatosan azt írja ki,hogy egyenleg lekérdezés folyamatban.Próbáltam modok nélkül is,újra telepítettem a játékot,de ugyanazt jelzi.
Köszi,előre is.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...