Jelenleg 70 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 4 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 5 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 6 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 18 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

0.9.7 verzióváltás

10 éve 4 hónapja #117408 Írta: drmtg1
Megválaszolva: drmtg1
kösz, mod újratelepítve és megy!!

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 4 hónapja #117416 Írta: eukaliptusz
Megválaszolva: eukaliptusz
Az a jó hogy pénzt is ölök ebbe a tetves játékba néha de egyre szarabb és egy nagy fos az egész kapjátok be ruszki faszkalapok !!! gratula jó nagy trágya lett a 9.7 :-(
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: SiG

10 éve 4 hónapja #117484 Írta: Flash
Megválaszolva: Flash
eukaliptusz
Moderáld Magad
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Celebúr, Petike75

10 éve 4 hónapja - 10 éve 4 hónapja #117523 Írta: Syddal
Megválaszolva: Syddal

Az a jó hogy pénzt is ölök ebbe a tetves játékba néha de egyre szarabb és egy nagy fos az egész kapjátok be ruszki faszkalapok !!! gratula jó nagy trágya lett a 9.7 :-(

De kulturált vagy!!! De konkrétat nem irtál, hogy mi a bajod! Nekem szépen fut nincs lagg egyik szerveren sem és a HD modellek gyönyörüek az új pályáról még nem tudok véleményt mondani mert az RNG "isten" csak 1x rakott rá. Szerintem nincs a 9.7-el semmi baj!

10 éve 4 hónapja #117656 Írta: D3v!L
Megválaszolva: D3v!L
Sziasztok !

Nekem annyi problémám lenne, hogy tud e valaki arról, hogy konkrétan nem lehet spotolni a patch óta!!!! Ezáltal nem lehet megcsinálni a T55A 6K spot küldetését holott csak az kellene már ... Esetleg hallott e valaki valamit arról, hogy ez ki lesz javítva vagy sem mert most kibaszottul fel vagyok baszva már 3 vagy 4 napja amióta kijött ez a szar patch, csak ezen múlik a gecis tankom !!!!!

10 éve 4 hónapja #117657 Írta: D3v!L
9.7el igen van baj próbálj meg spotolni és meglátod hogy nem számolja a felderítés általi spotokat és nem tudni mi alapján adja azt a pár 100-600-800 spot damaget !!!!!

10 éve 4 hónapja - 10 éve 4 hónapja #117673 Írta: Celebúr
Megválaszolva: Celebúr

9.7el igen van baj próbálj meg spotolni és meglátod hogy nem számolja a felderítés általi spotokat és nem tudni mi alapján adja azt a pár 100-600-800 spot damaget !!!!!

Nekem számolja rendesen...max a küldetésben van vmi bug, nem lehet?

10 éve 4 hónapja - 10 éve 4 hónapja #117695 Írta: D3v!L
Sajnos nem a feladat bugos az összes típusú tankal számolta amit spotoltam de a light-okkal nem !
Hozzáteszem hogy nem vagyok nyomorék agyhalott játékos a 2200 wn8ammal de érdekes hogy az 1000 wn8as nyomoréknak már ott van a garázsában néha még a 260 is ....

10 éve 4 hónapja - 10 éve 4 hónapja #117707 Írta: SiG
Megválaszolva: SiG
Egy jót nem tudtam játszani a verzió váltás óta. A csata kimenetelétől, Tier-től, nemzettől, típusól, bármitől függetlenül. Egyszerűen nem működik valamiért úgy, ahogy eddig. pl. rengeteg lövés eltűnik, kiszalad a célzókör szélére, zavaróan másképpen működik a növényzet, meg valahogy úgy, az egész. Semmilyen érdemi fejlődést nem látok. Szép a grafika persze, de nem ezért játszom. Szép képekért elmegyek egy galériába. Játszani kellene, ami szórakozásat, élvezetet nyújt. Hogy is mondják kockául? Nem sikerült fokozni a felhasználói élményt! Sőt.

A másik pedig, igen, visszatérő téma, talán nem véletlenül. Verzióról verzióra teszik tönkre a tankokat, a játékmenetet. Nyilván közgáz matek nekik az egész, figyelik a számokat és csak a bevétel optimalizálása számít (mi más? ne legyen senki naiv...), csak ez valahogy nagyon tönkreteszi már az egészet.

Valami olyasmi történik most, hogy megy a marketing ezerrel, sokan hallják mellette, hogy mennyien "tankozank", milyen jó játék (volt). Aztán jönnek, elkezdik, jön a bevétel. Vesznek kis aranyat, prémium járműveket és küzdenek. Nekik kell kedvezni, hogy még egy kicsit költsenek. "Óvni kell" őket a gyakorlottabb játékosoktól. Mindenki kezdett valahogy...

Aki már benne van, rengeteg idővel, energiával, vagy akár 2-3-4-x prémium járművel, fiókkal, (gyakorlatilag állandó) akciókban megvásárolt 100€ csomagokkal, nagyon nehezen mond le róla. Azoknak a hátán pedig, egyelőre úgy tűnik fát is lehet vágni (had ne soroljam a kismillió példát, úgy is kapásból tudtok 1M-t mondani...). Nyilván van az a pont, amikor ez majd átfordul, minden terméknek megvan a maga életgörbéje, de ez nem mostanában lesz. Egyelőre az van, hogy úgy is azt csinálnak, amit akarnak, ha tetszik, ha nem. Minden más csak ködösítő mellébeszélés. Nem is lehet más, hiszen akkor nem profik lennének, hanem idealista looserek, akik már régen tönkre mentek volna :) Egyértelműen manipulált a játékmenet is és nyilván továbbra is tagadni fogják, illetve továbbra is manipulálni.

Egyébként, ha valaki alaposan belegondol, valójában semmilyen tényleges előnyt nem kapsz pénzért. 1-2 jól hozó prémium tank persze valamennyire segítség, de miért fizetsz? A fejlesztések hajszolásáért? Hogy több aranyat tudj lőni? Hogy jobb legyen a winrated vagy a véennyócad? Ez nem egy játék lenne? amit élvezni kellene? Elnézegetem a 62 éves bátyámat, katasztrófális statisztikával és fel sem tűnik neki (dehogynem, csak nem érdekli...), mert játszani szeret. Talán ez is lenne a lényeg.

Sokan még arra sem jöttek rá, hogy ne játszanak olyan Tier-ben, ahol nem tudnak. Nem nekik való, nincs pozitív élmény, szenvednek. Nincs semmi hozadéka. Ha "csak" Tier V-tel, VI-tal, stb. játszanának, boldog emberek lennének. Persze, ez sem fog megtörténni, mert fontosabb a nagyobb, a jobb (-nak vélt), mert hú mekkorát lő, wazze :). Ez a hajszát a WG tökéletesen ki is használja, gyakorlatilag saját magukat segítenek manipulálni a játékosok.

Ez most csak úgy "kijött". Ez van, ezt kell szeretni :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, FZRPUPU, bela455, HondaCB1300SA, Szilvi

10 éve 4 hónapja #117839 Írta: SiG
Megválaszolva: SiG
Egyébként, valamit nagyon elcseszhettek a 9.7-tel. Ha lehet hinni a számoknak, akkor a nagy többség most artyzik vagy könnyű tankkkal nyomul.

Mellékletek:

10 éve 4 hónapja #117944 Írta: 93DavidOFFF
Megválaszolva: 93DavidOFFF

Egyébként, valamit nagyon elcseszhettek a 9.7-tel. Ha lehet hinni a számoknak, akkor a nagy többség most artyzik vagy könnyű tankkkal nyomul.

Érdekes mert én a 9.7-ben azt vettem észre, hogy 10-ból 8meccsen nincs arta (még jó:D), a maradék 2-ben viszont legalább 4. Szóval annyira szerintem nem gáz... Nekem laggol nagyon a patch óta valamiért...

10 éve 4 hónapja #117949 Írta: manford
Megválaszolva: manford
Az egyik hírfoszlányban lehetett olasni, hogy tudnak róla, hogy az artyk és a spotterek beragadnak... Tudtak a hibáról, csak leszarták.

10 éve 4 hónapja #117950 Írta: FZRPUPU
Megválaszolva: FZRPUPU

Sajnos nem a feladat bugos az összes típusú tankal számolta amit spotoltam de a light-okkal nem !
Hozzáteszem hogy nem vagyok nyomorék agyhalott játékos a 2200 wn8ammal de érdekes hogy az 1000 wn8as nyomoréknak már ott van a garázsában néha még a 260 is ....

Lehet hogy az 1000wn8-as "nyomorék" ügyesebb, mint te nyomorék 2200wn8 stattal.

10 éve 4 hónapja #117966 Írta: TAdo
Megválaszolva: TAdo

1. Ezeknél a küldetéseknél rengeteget számít a garázsban álló tankok száma. Legalább a küldetések felénél tudnék mondani legalább egy tankot amivel sokkal könnyebb megcsinálni mint a többivel.
2. Szakaszban könnyebbek, ha van sok szakasztársa aki "eteti" a küldikkel akkor megint sokkal könnyebbek.
3. Főleg nagy csataszámnál igaz, hogy a kis overal mögött lehet sokkal nagyobb recent WN8.
4. Honnan tudod, hogy nem játszik az accountjával még a gyereke, felesége, szomszéd kutyája stb.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: FZRPUPU

10 éve 4 hónapja #117981 Írta: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Megválaszolva: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8

Lehet hogy az 1000wn8-as "nyomorék" ügyesebb, mint te nyomorék 2200wn8 stattal.

Szerintem nem rád értette. De ha megnézed a nagy többséget akkor láthatod, hogy igaza van.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 57 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 órája 28 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 18 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.