nalam negativ iranyban megvaltozott a grafikai megjelenites.
mar megszoktam, ugyanakkor megis zavar meg mindig.
- azokon a palyakon ahol sziklak vannak, ott olyan mint ha arany v bronzbol lennenek a kovek
- ahol fu van ott sokkal sotetebb a fu es mintha allandoan be lenne borulva az eg v mintha alkonyodna
- a tankom bal oldala nem jelenik meg tisztan, olyan mintha elmosodott volma
- olykor villognak az utak szelei es a hazak egy bizonyos kamera nezetben ill ezen a ponton ha mozgatom az egeret, akkor kisut a nap ill. beborul.
a gepen nem valtoztattam semmi beallitast es mar kiprobaltam alapertelmezett es full grafikan is a woton belul de semmi. a szg em siman viszi a 2013-mas jatekokat, igy az sem lehet.
erdekes jelenseg, de nagon zavaro.
vki segitsen ebben es mondja meg mi lehet a problema, ill mit allitsak be???
Sajnos a World of Tanks NIVIDIA Geforce GTX kártyákat támogatja.
Nekem Geforce GTX 550TI van de, WOT reklámkampányból indulva minimum 650 kellen. Gondolom én.
GTX580 van nekem és 1920X1080 max felbontáson fut 50-60 fps körül. Viszont a probléma megoldása lehet az hogy fel raksz egy másik drivert. Lehet régebbivel jó lesz.
üdv,nalam a 8.5 ota,romlott az fps ,eddig 40-60 volt,most palyatol függöen valtozik,valahol van 20-25,de 10 is elöfordul,minden egyes kilött csapattars vagy,enemi kiirasakor szaggat a jaték.Eddig közepes fejleszette grafon toltam ,most csökkentetten és a régi nem fejlesztett garfikan vagyok és igy is katasztrofa:(videokari drivert is befrissitettem de az sem segitett
Szintén zenész... Sajnos azt kell mondanom, h a frissítéseknél a fejlesztők elsődleges célja: AZ ÚJ! A grafikát olyan magasról sz....k le, hogy mire leér elég.
NASA fejlesztés kell lassan, h játszhass a WOT-tal.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...