Ma a WG kiadott egy kisebb javítócsomagot a Wot-hoz. Aki nem tud a lobbyból továbblépni mert írja a program hogy "Kérjük frissítsd az alkalmazásodat." Olvass tovább!
1; Az másolja a res/scripts/entity_defs/account.def fájlt a res_mods/0.9.6/scripts/entity_defs mappába.
2; Vagy törölje a res_mods/0.9.6/scripts/entity_defs/account.def fájlt.
Ezután a játék zavartalanul fog működni.
Serijack
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: oktux, optimuszfövezér, Hispania007
Még ujj vagyok a játékban.Nemrég frissítést adhattak ki a játék fejlesztői.A játék le is frissült.Ennek ellenére nem tudok belépni.Azt írja ki h frissítenem kell a klienst.
A múltkor letöltöttem és pl: JackTor modpackot.Gondolom valami újat kellene letölteni és frissíteni de nem találtam semmit és nem tudok játcani.Valaki tudna segíteni?Leírná hogyan tudnám megfrissíteni a játékot h be engedjen?
Előre is köszi!
Még ujj vagyok a játékban.Nemrég frissítést adhattak ki a játék fejlesztői.A játék le is frissült.Ennek ellenére nem tudok belépni.Azt írja ki h frissítenem kell a klienst.
A múltkor letöltöttem és pl: JackTor modpackot.Gondolom valami újat kellene letölteni és frissíteni de nem találtam semmit és nem tudok játcani.Valaki tudna segíteni?Leírná hogyan tudnám megfrissíteni a játékot h be engedjen?
Előre is köszi!
Töröld ki a játék res_mods mappájából az account.def fájlt, itt találod:
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...