- Köszönetek: 3020
Jelenleg 382 vendég és 4 tag online
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
straubbazsi beküldte: Volt egy megfelelőnek tűnő lehetőségem bejátszani a hidat. A tükör agresszív játék elméletileg a házhoz rohanás, ahova később felmozog az IS-7 és 430U, de azt szerintem még nehezebb jól kivitelezni (bünteti az arti is).
Én is rutintalanul, apróbb hibákkal, de kísérletező kedvű haladóknak:
bodzy.wot-recor...e_play
(Plusz egy 440 méter ammo rack azoknak, akik a legújabb modpack megvásárlásán gondolkoztak. ; ) )
Laccvacc beküldte:
straubbazsi beküldte: Volt egy megfelelőnek tűnő lehetőségem bejátszani a hidat. A tükör agresszív játék elméletileg a házhoz rohanás, ahova később felmozog az IS-7 és 430U, de azt szerintem még nehezebb jól kivitelezni (bünteti az arti is).
Én is rutintalanul, apróbb hibákkal, de kísérletező kedvű haladóknak:
bodzy.wot-recor...e_play
(Plusz egy 440 méter ammo rack azoknak, akik a legújabb modpack megvásárlásán gondolkoztak. ; ) )
Ez a hidas pozíció elég necces dolog, de te ügyesen csináltad. Sztem azt a házat nagyon nehéz lehet elérni elsőre és ott egyáltalán tudnak e támogatni?! A T30 nagyon ki akart lőni, nem jelentek meg verejtékcseppek a homlokodon?
Amúgy szép kör volt, gratulálok!
Laccvacc beküldte: "A tükör agresszív játék" - ezen átsiklottam
Számomra "nehézkes" ez a pálya (rühellem), pláne hogy mostanság light tankokkal próbálkozom, és nem mindig a mezőt választom, de sztem meddel sem mernék kiállni a hídra mint te. Mindenesetre kell hozzá tudás, fejlett legénység és szerencse.