Jelenleg 399 vendég és nincs tag online

Himmelsdorf

1 éve 8 hónapja #286470 Írta: gabi418
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Üdv Mindenkinek!

Szeretnék tanácsot kérni.
Ezen a pályán esélytelen vagyok artyval és páncélvadásszal hiszen nem találok a városban és a domb közelében olyan pozíciót ahonnan lőni tudnék.
Szeretném megtudni hogy hova érdemes a fent említett tankokkal menni.

Előre is köszönöm!

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 8 hónapja #286587 Írta: Greysword
Megválaszolva: Greysword
Páncélvadásznál feltételezem, hogy a nem páncélozott sniper vonalra gondolsz. Én bár nem sokat td-zem, leginkább a vasúti sínekhez szoktam kimenni és olyan hátra állok be, hogy lehetőleg látótávon kívül legyek, a távolsággal próbálom kiváltani a bokrok hiányát és az ezen az oldalon játszó könnyű- és közepestankok spotját lőni. Később, amikor kicsit összekuszálódnak a frontok lehet előrébb menni és bemenni az utcákba is akár, és ilyenkor igyekszem hátba- és oldalba lőni a másik irányba harcoló tankokat. Ha gyorsabb TD-ben vagy esetleg a hegy is megérheti, onnan lefelé lehet lőni, illetve a svéd td-k tier 8-tól fölfelé a hegy szélén elég jó pozíciót tudnak felvenni.
Artyval nem játszom, de a másik oldalról tapasztalva elsősorban a hegyre szoktak ráállni, szóval vagy a bázison maradj, vagy menj a hegy oldalán lévő sarkokba, ha elég erős a csapatod a hegyen.
Kb. ennyit tudok mondani, Himmelsdorf nem ezekről a tankosztályokról szól, ezt el kell fogadni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: gabi418

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 8 hónapja #286588 Írta: Greysword
Megválaszolva: Greysword
Nagyjából így.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: straubbazsi, Aur1n, gabi418

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 8 hónapja #286593 Írta: simron78
Megválaszolva: simron78
Néha artyzom a kampány küldetések miatt és amilyen a formám elég sokszor dob Himmelsdorfra, én vagy a hegyre felmenő út aljánál a sarokban szoktam állni és onnan tudom lőni a hegyet, illetve a a sínek egy részét, viszont ez léggé triviális hely és az ellen lövege simán kiszed a tracer alapján. A másik hely a bázishoz közeli sarkok, ahonnan leginkább a hegyet lehet lőni, de mást nem nagyon, szóval ha nem a hegyen dúl a nagy csata akkor szinte nincs is sebzés. Ki lehet még menni a sínekhez, de én azt szinte mindig megszívta, sokszor már kifelé menet spottoltak és végem volt, illetve a síneken előrerobogó könnyű tank szinte tuti kiszúr és az ellen lövege kiszed, szóval ez a pálya szívás artyval (meg igazán TD-vel és egy kicsit talán könnyű tankokkal is). TD-vel ha van páncél, akkor a hegy alatti banán (halálsor) jó választás lehet, jó csőlehajlás esetén a hegy, egyébként a sínek, de ott szintén az van mint artyval egy előrerobogó felderítő gyorsan véget vethet a csatádnak.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Greysword, gabi418

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 8 hónapja #286599 Írta: Istiger1
Megválaszolva: Istiger1
Hello,

Ha megengeditek egy tippet tudok adni a déli oldaról arty-zásra:Én itt szoktam kezdeni, és a fenti képen jelölt három helyet szoktam célozni.
Kapásból B3-ra célzok előszőr start után. Ha valaki szpottolja az esetleges ellen tüzérségét vagy td-ket áthaladóban már lehet is lőni.

Ezt követően át lehet állni a halál út végére illetve a hegyre attól függ hogy helyezkedik az ellen.
Ha nincs semmi egyéb lőhető ebből a pozícióból, akkor szoktam tovább menni és új pozíciót felvenni a helyzet alakulásától függően vagy a sínek fele vagy a hegy lábához.

További sok sikert. :)
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: simron78, straubbazsi, Greysword, gabi418

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 8 hónapja #286600 Írta: gabi418
Megválaszolva: gabi418
Köszönöm mindenkinek a hasznos tanácsokat:thx3: :thx3: :thx3: :thx3: .

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 8 hónapja #286604 Írta: pepe0419
Megválaszolva: pepe0419
Szoktam artyzni én is néha (a zsinórban 5. 3-15 után), ezen a pályán simán ki lehet szedni az ellen artykat, mivel max. 3 pozícióban kell keresni őket :) Van már itt is ellentüzérségim, az egyik kedvenc medálom :)

#FINOALLAFINE

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 8 hónapja #286616 Írta: simron78
Megválaszolva: simron78
Istiger én is szoktam azon a helyen állni, de nekem német ágyúkkal a halálút vége nagyon neccesen lőhető csak, általában nem a telje kört adja be, úgyhogy néha elakad az épületben, illetve ha picit előrébb állnak a nehezek, akkor takarásba kerülnek, a B3-at meg nem jutott eszembe lőni az elején, mertén rögtön a hegyre szoktam beállni, de legközelebb kipróbálom, köszi a tippeket.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 8 hónapja #286619 Írta: Istiger1
Megválaszolva: Istiger1

simron78 beküldte: Istiger én is szoktam azon a helyen állni, de nekem német ágyúkkal a halálút vége nagyon neccesen lőhető csak, általában nem a telje kört adja be, úgyhogy néha elakad az épületben, illetve ha picit előrébb állnak a nehezek, akkor takarásba kerülnek, a B3-at meg nem jutott eszembe lőni az elején, mertén rögtön a hegyre szoktam beállni, de legközelebb kipróbálom, köszi a tippeket.


Szia,

Így igaz, ezért is karikáztam oda ahova és ide is gondos célzás mellett lehet jól betalálni. De be lehet :)
Egyébként nem ez az elsődlegesen célozandó pozíció (ha lehet a másik kettőből választok én is), de ha nincs más épp, és ott van ellenfél érdemes bepróbálni.

Még a hegyen az E9-es kocka is belőhető ebből a pozícióiból csak azt trehányságom végett elfejeltettem feljelölni.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!


KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.