Sziasztok, én ismét elkezdtem játszani rengeteg kihagyás után, s kicsit elhúztam a szám, gondoltam 5-ös szintig felevickélek pár régi kedvencet beszerzek s élvezem játékot. Rögtön kezdésnek kérdezném hol van t-67-es páncél vadász? Mindenesetre Matilda már megvan, ővele régen is jól ment, franciáktol meg kifejlesztem 5-ös könnyű tankot aztán passz. Esetleg amerikai nehéz tank ágon elindulok, mondjuk anno brit volt ami tetszett)
Sziasztok, én ismét elkezdtem játszani rengeteg kihagyás után, s kicsit elhúztam a szám, gondoltam 5-ös szintig felevickélek pár régi kedvencet beszerzek s élvezem játékot. Rögtön kezdésnek kérdezném hol van t-67-es páncél vadász? Mindenesetre Matilda már megvan, ővele régen is jól ment, franciáktol meg kifejlesztem 5-ös könnyű tankot aztán passz. Esetleg amerikai nehéz tank ágon elindulok, mondjuk anno brit volt ami tetszett)
Szia, azóta átalakították az ágakat és néhány tank kikerült belőle. Ezek a tankok az úgynevezett gyűjtői tankok lettek. Ha rámész az egyes országok fejlesztési fáira, akkor az ország neve melletti ikonról érhetőek el. De csak akkor tudod megvenni, ha már van olyan szintű tankod kifejlesztve. Sok sikert az újrakezdéshez.
Köszönöm szépen, beccsszó több mint egy óra azzal telt el h belépés után tank ágakat nézegetem, a garázsban ha minden ősszejön elég vegyes összeállitás lesz Angol, amerikai,francia gépek Jut eszembe ha a francia gép kivételével minden legénységi tag bia-val kezd nem bénáztam akkorát, ugye?
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...