Közben megnéztem 3 replayt, Kran meccs meg két Badgeres.
Bagó címet is ad a meccseknek mintha csak egy könyv fejezetei lennének
1.meccs...
"Példa"
Miért viszel 12 darab vagyis 4 tár HE lőszert Kranvagn-el amikor nincs túl sok lőszere, persze ha nem tervezel sebezni meg minél tovább életben maradni akkor oké...
A felszereléssel, pozíció választással még nem is lett volna nagy baj volt ott enemy t10 heavy Obj., csak nem tudom miért rammolod le mikor 10 tonnával nehezebb nálad.
Amit mások leírtak előttem: a Löwe tornyára ellőttél 2 vagy 3 tár APCR lőszert 0 sebzéssel, kérdésem lenne: legközelebb is megfogod próbálni? gondolom igen hátha a "program majd engedi" a sebzést.
Talán hulldownban lévő Löwe helyett az Rhm-et is lőhetted volna de a lynx-et biztosan, vagy mehettél volna előre. ehelyett úgy dobod el a hp-dat mintha 14:2 re ti vezetnétek...
900 sebzés Tier8-as MM-ben magáért beszél..
2. meccs, Badger...
" Nem adott esélyt a program. "
Ismét tier8, Bagó megint hátul kezd egy papír 8as su-td mellett a bokorban, mi lehet a terv?
Badgerrel törnöd kéne előre valamelyik oldalon tier8-ban.
Túloldal elesik, kezdenek bekeríteni van ilyen, de az sem segít ezen ha a top tier (pl. Bagó) hátul campel, nem baj lőjjünk még párat ha már így is bukó a meccs, csak miért a láncot lövöd a tankokon ha szembe állnak (Type, Obj).? nem fogod őket sebezni. saját magadtól vettél el 3-4 lövést!
Sokkal tovább életben maradhattál volna ha használod a bokrokat/fákat.
Lassú reakció és rossz döntések/lövések, mindez megint tier8 ban 0 sebzéssel.
Kezdem érteni mi történik amikor 15:3 ra kikapok pl. Bourrasque-lel és top sebző vagyok t10ben...
3. meccs...
"A program nem enged találatot, mert az elején már döntött, ki nyer."
Ismét top tier bár itt csak t9-esek vannak, sebaj ismét campeljünk.
Sárgára lőtt gunnal átütöd az E4-et, nem enged a program na ne csináld?!
Itt is passzív és lassú vagy nem vonulsz fedezékbe hagyod hogy szétlőjjenek + a 2 arty.
A Mausra leadott 3 lövésből 2 sebez a 3. kicsit félrement, na és mit számít, sima bukó de 1500 sebzés megvan mi kell még?
Ezután a 3 meccs alapján, de főleg az első kettőnél az tűnik fel hogy nem úgy mozogsz, célzol ahogy azt 30 ezer meccs után az ember várná...
Ajánlom hogy kizárólag t10-ben játssz egy pár hónapig és a mostani 48% os győzelmi arányod akár 45% is lehet.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...