Köszi WG az ingyenes prémium tankot. Nem is volt olyan nehéz megszerezni. Sokkal rosszabra számítottam.
Elismerésünk!
Részleteket meg szabad tudni párat?
Mennyi csatát mentél összesen,
nagyjából milyen szinten (tier), stb.
lor VIII tier arty/T29 VII tier heavy/Amx 12 light Vi tier/ TOG II VI tier heavy/ char future IX tier med.
Napi 5 órát kb. És ami a legfontosabb a csaták jelentős részében sikerült 5-7 pontot össze szednem. Ezért jöhetett össze.
Megvan a tank, pár millió creditre számítottam, amihez képest ma 5800 gold extra várt a garázsban. Meg sem fordult a fejemben, hogy aranyban kompenzálnák. Gazdagság van!
2 éve 1 hónapja#307705Írta: c418f4ab968186ed0897c6af979d25d8
Megválaszolva: c418f4ab968186ed0897c6af979d25d8
Figyelem: Spoiler!
Tas_Lee post=307692 userid=33799"lor VIII tier arty/T29 VII tier heavy/Amx 12 light Vi tier/ TOG II VI tier heavy/ char future IX tier med.
Napi 5 órát kb. És ami a legfontosabb a csaták jelentős részében sikerült 5-7 pontot össze szednem. Ezért jöhetett össze. "
El ne higyjétek ám neki ! A maraton ideje alatt ment 723 csatát (a képen a kezdőnapon játszott 4 csatája nem látszik, mert lusta gecc vagyok szerkeszteni). A jelenlegi 5 perces átlaggal (4 perc maga a csata 1 perc a ki és betöltés) számolva ez napi 6-6,5 óra játék volt. Ha a WG hivatalos 7 perces átlagát veszem figyelembe (nem teszem, mert magam is a 4-5 percet tartom reálisnak), akkor ez napi 8-8,5 óra.142 csata volt neki a napi maximum az 12 óra azon a napon. Battle pass pontok: 2500 kellett, ebből levonva a napi 70 küldetésekből megszerezhetőt és a küldetés haladással elérhető 50-et, az 1750 pont amit ki kellett grindolni (nem számolom bele, hogy volt esetleg bekészített tankja amivel csak egy csatát kellett menni a bónuszokért, mert ő Zolika ilyen előrelátó gondolkodást itt nem várunk el). Ebből egy kemény 2,4 pontos battle pass pont átlag jön ki csatánként. El kell ismerni: grindolni azt tud, persze az érdem oroszlánrésze a nővéreké az intézetben, hogy hagyják ennyit internetezni. Tankokban legalább nem hazudik, azzal játszott kb. amit ír.
Mini 50B, viszonylag érdekes vele a játék. Ugyanakkor, könnyű belefutni rendkívül frusztráló csatákba vele. Minden tévesztés fájdalmas tud lenni, miután csak az ELC, az LHMTV és a 122TM rendelkezik kevesebb T8 DPM-mel.
2 éve 1 hónapja - 2 éve 1 hónapja#307721Írta: Tank_szemelyzete
Megválaszolva: Tank_szemelyzete
Rég posztoltam erre, de mostanában összejött pár dolog.
A KV-3 egy nagyon régi darab a garázsomban, de az 5. skilles legénység miatt még mindig tud durva lenni. Top tierség persze segített rendesen. Na meg az ellenfél sem mindig volt a helyzet magaslatán (ami kompenzálta azt, hogy én sem mindig).
Replay link
Mellékletek:
Last edit: 2 éve 1 hónapja by Tank_szemelyzete.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sziszifuszi, Ba_nshee, fabyzol3
Első ág, ahol már csak a X-es tankot kell(ene) lemarkolni.
Ezzel a tankkal is felüdülés volt játszani. A célzás nagyon lassú és nem érdemes a beszűkülés előtt ellőni, de közelről nagyot lehet vele aprítani. Az IS-3-at leszámítva az egész ág bejövős.
72.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bhaalhun, Tank_szemelyzete, Ba_nshee
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...