Nekem nagyon bejött a tank, ezért is mertem megkockáztatni, hogy talán lila cuccokkal összejön a 3 csillag. ÉS IGEN!!!
IS-7-hez még nem lennék elég jó, de haladok.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: javadamka1
Tisztelettel adózom a kiválóságjel mestereinek!
Azon kacagok, hogy ekkora ellenszélben, mint amiben én játszom, vajon mit érnének el?
Valószínűleg egy egér mínusz lenne Hidd el, nekünk is van olyan csata, hogy semmi nem jön össze...Viszont ehhez a konrét esethez annyit, hogy nem feltétlenül kellett volna az alsó lemezt lőni, a teljes testét átütötted volna (és ha a felső lemezt célzod, akkor 99%, hogy el is találod). Továbbá ha ennyire áttolja az erdőt az enemy, akkor érdemesebb kicsit hátrébb húzódni (kb oda ahol a light áll), onnan biztonságosan lehet lövöldözni.
Fabyzol: nem így kell hozzáállni és akkor sikerül . Sajnos én 9-ben nem markolok, nincs annyi kreditem (mondjuk én a lemarkolt tankot felszereléssel együtt megtartom, szval egy kilences nekem 5 milla mínusz úgy, hogy még egy csatát se játszottam vele), ezért szoktam inkább tier10-ben tolni, de egyébként nincs nagy különbség nehézségben (kivéve extrém esetek pl. CS 59-CS 63)
Last edit: 2 éve 3 hónapja by javadamka1.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3, wot.replays.bagó.wot.replays
Fabyzol: nem így kell hozzáállni és akkor sikerül . Sajnos én 9-ben nem markolok, nincs annyi kreditem (mondjuk én a lemarkolt tankot felszereléssel együtt megtartom, szval egy kilences nekem 5 milla mínusz úgy, hogy még egy csatát se játszottam vele), ezért szoktam inkább tier10-ben tolni, de egyébként nincs nagy különbség nehézségben (kivéve extrém esetek pl. CS 59-CS 63)
Köszi a bíztatást, de inkább ráedzek még, mint hogy sok kínlódás legyen a vége. Én is megtartok minden egyes tankot (felszerelésüket csak ritkán), régebben párat eladtam, de már majdnem mindet visszavettem... Szerintem neked nem sok idő lenne 8-as prémmel 5 milla kreditet kifarmolni... Egyébként gondolom a sok jutalom IX-es tank neked is megvan, szóval az már nem kerül pénzbe (max. a felszerelés).
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...