... de hogy egy ilyen emlékezetes napot még emlékezetesebbé tegyek...
Eleinte nagyon utáltam ezt a "papír" heavy tankot boldog-boldogtalan beüti, túl hosszú, side scrape-re sem jó. Aztán észrevettem, hogy toronyból egész jól lehet "dolgozni" vele. Onnantól már csak a tier IX-es meccseket kellett kibekkelnem valahogy, a többi meg jött magától.
153.
Mellékletek:
Last edit: 2 hónapja 3 hete by fabyzol3.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tank_szemelyzete, bobitusz, bagoneillezredes@gmail.com
A végén egy kis hullámvasúttal, de azért bekövetkezett az elkerülhetetlen.
Mindenki fikázza a tankot, de játszottam én ennél már rosszabbakkal is. Lila turbóval 21 km/h-ra voltam képes. Jó érzés volt párbajozni vele, az elején gondolom nevetett az ellenség, hogy "haha" most lefarmolja a nyomi TOG-ot, akkor pedig nekem ült ki a vigyor az arcomra, amikor már az egylövéses tankra töltöttem a lőszert...
Egyszer sem robbantam, egyszer sem gyulladtam... az ilyeneknek is tudni kell örülni...
Hajrá, CheckEngine! Te is képes vagy rá!
154.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721, bhaalhun, Tank_szemelyzete, bobitusz, bagoneillezredes@gmail.com
A végén egy kis hullámvasúttal, de azért bekövetkezett az elkerülhetetlen.
Mindenki fikázza a tankot, de játszottam én ennél már rosszabbakkal is. Lila turbóval 21 km/h-ra voltam képes. Jó érzés volt párbajozni vele, az elején gondolom nevetett az ellenség, hogy "haha" most lefarmolja a nyomi TOG-ot, akkor pedig nekem ült ki a vigyor az arcomra, amikor már az egylövéses tankra töltöttem a lőszert...
Egyszer sem robbantam, egyszer sem gyulladtam... az ilyeneknek is tudni kell örülni...
Hajrá, CheckEngine! Te is képes vagy rá!
154.
Jó látni ezt a diadalt, hiszen ez nagy elégtétel nekem, azt jelenti, igazam volt (van)!
Régebben elhordtatok mindennek, hogy togozom, most meg, miután megtapasztaltátok amit én is, nagy tisztelői, mondhatnám megszállottjai lettetek.
Látod, van ahova nem kell tűzoltó készülék, van ahova meg eü doboz...
Last edit: 2 hónapja 2 hete by bagoneillezredes@gmail.com.
Jó látni ezt a diadalt, hiszen ez nagy elégtétel nekem, azt jelenti, igazam volt (van)!
Régebben elhordtatok mindennek, hogy togozom, most meg, miután megtapasztaltátok amit én is, nagy tisztelői, mondhatnám megszállottjai lettetek.
Azt nem mondanám, hogy megszállott vagyok. Csak 125 csatát mentem vele és bye bye. Azt azért ne felejtsd el, hogy hatással csak akkor tudsz lenni a csatára, ha kijössz a base-körből és jókor lősz, jó helyen.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721
Azt nem mondanám, hogy megszállott vagyok. Csak 125 csatát mentem vele és bye bye. Azt azért ne felejtsd el, hogy hatással csak akkor tudsz lenni a csatára, ha kijössz a base-körből és jókor lősz, jó helyen.
Mit szólsz új kihívásnak az fv215b-hez (td)?
Meglepően jókat lövök néha jó helyen.
Last edit: 2 hónapja 2 hete by bagoneillezredes@gmail.com.
Ez egy költői kérdés, ami messzire mutat. Vegyünk elő mindenkit, hogy miért játszik?
Szint kérdése. Kérlek használjuk a topikokat arra amire valók, az örömködőt örömre. Ha van olyan csatád amire büszke vagy, itt a helye. De mások lesározásának nem biztos. Tudom, sok minden volt eddig itt, nem is hibáztatlak, de legyen vége.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bobitusz
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...