Mi a bánatos folyik ma itt? Mi az hogy egy német tank nem csak hogy JÓ hanem egészen FERGETEGES??!Ma még szinte nem is volt vele vesztes csatám és kb 0xp-ről majdnem ki is húztam az Indi Panzert Nem szoktam én ahhoz hozzá hogy valami ilyen jó legyen!Követelem a nerfet!
5 éve 11 hónapja - 5 éve 11 hónapja#291016Írta: Original74
Megválaszolva: Original74
Az utóbbi időben nem sok örömöt okozott a játék, ezért megvettem ezt.
Ja és RNG nélküli...ami a legfontosabb.
Nincs arty,nincs kempelo csapat.
Csak én meg a gitár...
Mellékletek:
Last edit: 5 éve 11 hónapja by Original74.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Vadkakasok /ROTON/
Amikor ment az RBFM maraton, akkor a francia Wolverine-klón koncepció nem annyira jött be. Viszont ettől még a végeredmény közel OP, ha van fogalmunk a játékról. (Felszerelés: töltésgyorsító, álcaháló, optika. A legénység a 2. skillt húzza, és álca direktívával fut a tank mert van vagy 600 db-om Frontvonalból. Ennek is köszönhető, hogy a legvégén az ellenfél RBFM-jét jóval messzebbről megláttam, mint ő engem.)
Replay
Jött egy e-mail a Wg-től. Egy tankkal kellett végigmenni benne egy úton, ahol különböző állomásokon, az eddigi statisztikám volt feltüntetve. A végén meg ez volt.
Na végre valaki más is megkapta. Ez valami születésnapi történet. Mármint a WOT regisztráció szerinti születésnapra. Nekem is volt és kaptam egy Progettót. Azaz csak kaptam volna, de már megvolt igy a jutalom változott 1m creditre. Te jól jártál hogy tankot dobott. Szerintem, az 1m kredit nem egyenértékű és elég rosszül éltem meg.
Téma zárolva.
Tommybear
Látogató
5 éve 11 hónapja - 5 éve 11 hónapja#291160Írta: Tommybear
Megválaszolva: Tommybear
Szerintem az egyik legjobb IX-es nehéztank az Object 257 Erős páncél oldalt és nagyot sebez.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...