Valahol olvastam, hogy pár száz arty meccs után, napról-napra növekszik a sclerosis multiplex veszélye. Meg valaki itt is említett valamilyen helytelen szexuális szokást is ezzel kapcsolatban
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rohamnyuszi, MegaJani
Valahol olvastam, hogy pár száz arty meccs után, napról-napra növekszik a sclerosis multiplex veszélye. Meg valaki itt is említett valamilyen helytelen szexuális szokást is ezzel kapcsolatban
Az a helytelen szokás az "illető" anyjával, vagy a kecskéjével kapcsolatos?
Most így hirtelen nem emlékszem.....
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rohamnyuszi
Az a helytelen szokás az "illető" anyjával, vagy a kecskéjével kapcsolatos?
Most így hirtelen nem emlékszem.....
... a hugával... idézem; "Tudja uram, nekem azt mondták, hogy megbundázni a meccset olyan, mintha valaki a húgát kapná el. Lehet hogy baromi jó darab, irtó nagy dudákkal, de mégis, ez törvénytelen."
"Jézusom, Tapper, mit akar...?"
"Aztán jönnek a veleszületett rendellenességek: fog nélkül született kölykök, akik folyton bendzsóznak és szalmaszállal isszák az almalét. Belegondolni is szörnyű." (Best of Nagy durranás c. film)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mustang4244, Rallyefan81, DarkRaven73, Rohamnyuszi, MegaJani, Sztyepan65, f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14, geekt hing
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...