Szerk.:
Filler, ha dízel felkapja a motorolajat, ott már semmilyen szabályzás nincs... Tapasztalat...
Ha érdekel (valakit) leírom. 
Nemrég volt erről egy cikk a totalcar-on:
totalcar.hu/mag...bmw-m/
szerk:
No, az azért már ciki, mikor egy mozdony vadul be. 
Saját sztori:

Leraktak a műhelyudvarba egy Ford Transitot, aminek nem adták meg a jobbkéz szabályt oldalról neki mentek , felborult. TK- lett ( nem team kill..

)Jó szerencsétlenül rakta le az autómentő egy ideig kerülgettük. Aztán meguntuk, odébb akartuk tolni. Nem ment, megsüllyedt , stb.
Indítsuk be. Átnézegettük gyorsan, olajos volt a motor, olajszintet ellenőriztük , rendben volt , indítható.
Sokat állt nagy nehezen beröffent.Meggurultam, kijött a gödörből. egyszer csak érzem , elkezd pörögni a motor , pedig nem nyomom a gázt.. Leállítom. azaz csak állítottam volna, mert a slusszkulcs a kezemben volt , de még lassan mindig ment az autó. Na ekkor hagyta el a számat a "B" betűs szó, kollégák kiabáltak mit szórakozok , ne pörgessem. Kiabáltam, hogy nagyon nem én szórakozok, felkapta az olajat. kéziféket tetőkárpitig behúztam , autót 3-ba raktam (ekkor már kb ötezret forgott a dízel) kuplung fel , pároslábbal a fék tapos..... Szerencsétlen autó vergődött, mint hízó az ólban disznóöléskor, de sikerült lefullasztani. Az udvaron nem lehetett látni, konkrétan attól féltünk kihívják a tűzoltókat...

Igazából az autónak mindegy volt, csak ha széthullik a motor, az Isten haragja is olajos, meg fémdarabkás lett volna.
Aztán gondolkodtunk mitől lehetett ez, valószínű, ahogy felborult az autó, "felfolyt" az égéstérbe a motorolaj. Hiába állt több hónapot, marad annyí, hogy felpörgesse a motort, a magas fordulattól meg a kartergáz visszavezetésen felszórt plusz olajat, ez táplálta még jobban a történetet.
Leírva nem adja vissza, élőben viccesebb volt.
Amit linkeltél BMW-t ott szerintem közel mindegy volt, az automata autót nem igazán lehet lefullasztani, vagy legalábbis közel lehetetlen.
Battlefield 2D style